Hotel Victoria Garden Suites** in Mulhouse (Haut Rhin) Frankrijk beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Victoria Garden Suites**

27 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Hotel Victoria Garden Suites**

8 Rue Saint Sauveur, 68100, Mulhouse (Haut Rhin)
Hotel Victoria Garden Suites scoort een 8,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Victoria Garden Suites**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Victoria Garden Suites** in Mulhouse (Haut Rhin), geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Alsace (Elzas). Vergelijk Hotel Victoria Garden Suites** met andere accommodaties in Mulhouse (Haut Rhin).

1 beoordeling van Victoria Garden Suites**

1 beoordeling
met oudere kinderen, Aug. 2008
"Prima voor een nachtje op doorreis"
Piet
30-5-2009 Dit is een zéér betaalbaar hotel voor een nachtje, als je bijvoorbeeld op doorreis bent. De 'suites' worden ook langdurig verhuurd aan bijv. studenten die in de stad studeren. De kamer was ruim, schoon, modern. Voorzien van koelkast, kookplaatje, gootsteen. Prima sanitair. Standaard ontbijtbuffet. Vriendelijk en behulpzaam personeel, meertalig. Beveiligde parkeerkelder waar je tegen geringe vergoeding je (gepakte) auto kunt stallen.
De prijs-kwaliteitverhouding is extreem goed te noemen; wij sliepen met 5 personen op een kamer voor in totaal ca. EUR 110,00 incl ontbijt.
Ik zou hier niet langer willen verblijven (Mulhouse is ook niet leuk vind ik), maar omdat we op doorreis waren was dit een perfecte zeer betaalbare plek om een nachtje te slapen.