Hotel Aux Trois Roses*** in La Petite Pierre (Bas Rhin) Frankrijk beoordelingen 7.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel Aux Trois Roses***

5,8
6,7
3,7

27 mei 2012

Hotel Aux Trois Roses*** La Petite Pierre (Bas Rhin)

Beoordelingen Hotel Aux Trois Roses***

rue Taylor 6, 67290, La Petite Pierre (Bas Rhin)
Hotel Aux Trois Roses scoort een 7,1 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Aux Trois Roses***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Aux Trois Roses*** in La Petite Pierre (Bas Rhin), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Hotel Aux Trois Roses*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Alsace (Elzas). Vergelijk Hotel Aux Trois Roses*** met andere accommodaties in La Petite Pierre (Bas Rhin).

7 beoordelingen over Aux Trois Roses***

6,5
4,6
6,5
3,5
Jan
29-6-2008 Net terug van een vijfdaagse verblijf in het hotel.
Eerste indruk van het hotel:
het was gelegen in een zeer mooi, rustgevend dorpje. (+ punt
De dama aan de receptie was niet vriendelijk bij het onthaal. De kamers waren prijs/kwaliteit zeer oké.
Ook het terras had een mooi uitzicht.

Het ontbijt was meer dan oké. (diverse ontbijtkoeken en broodjes etc.
De service en klantvriendelijkheid was
naar onze, belgische normen, dramatisch slecht.
Dit vonden wij zeer jammer. Een hotel service onwaardig.
Het avondeten was ook niet speciaal,
zeker geen wauw gevoel.

Als je gaat voor een scherpe prijs en kamer met ontbijt en je trekt je weinig aan van de slechte service,
is dit hotel wel in orde,
maar een tweede keer zou ik hier zeker niet terugkomen.

Jan

propere kamers
scherpe prijs

- punten:
dramatisch slechte service
avondeten is naar belgische gastromomische normen, niet goed.
(bv je verbrandt je aan de warme borden, uitgekookt eten,
vaak hetzelfde...)
-zwambad niet aangenaam wegens storende geur

Kortom
Als je gaat voor kamer met ontbijt en je stoort je niet aan de service,
is dit prijs kwaliteit een goed hotel,
maar ik zou persoonljk niet meer terugkomen.

Nina & Mario
27-5-2008 Eenvoudig hotelletje, goed gelegen. Als je u de onvriendelijkheid van de uitbaters aantrekt dan keer je nooit meer terug. Erg jammer. Het eten was goed, niet om te zeggen speciaal. Leek dikwijls op elkaar. Voor de rest had ik geen klagen van dit hotel.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Aux Trois Roses*** bij:

met vrienden, Mei 2008
bart en donald
4-6-2008 waren hier enkele dagen met vier man.een groot min punt zijn de bedden.de bedden zijn zeer klein voor 2 personen (max 1,30m breed)en de matras volledig versleten.waren blij dat het maar voor 2 nachten was,anders waren we terug vertrokken.voor de rest viel het mee

Lucia & Norman
15-2-2008 Via hotelcheques kunnen boeken voor 44 euro/nacht/2personen kamer+ontbijt. Voor die prijs ben je nooit bedrogen.
Kamers waren ruim en verzorgd. Badkamer en WC van elkaar gescheiden in de kamer. Bedden sliepen goed.
Ontbijt was meer dan voldoende en meer dan een klassiek Frans ontbijt.
2x diner genomen in het hotel. Het was eenvoudig maar goed. Voor de echte gastronomie ben je hier niet op je plaats, maar het is zeker geen afknapper.
Spijtig dat het water in het zwembad zo koud was.

Van Ranst Hans
23-12-2007 Via touroperator en via biedingwebsite aan spotprijs! 98€ voor 2 pers, 2N in half-pension. Kamer was somber en authentiek ingericht. Ontbijtbuffet was prima! keuze genoeg! Avondeten; vastgelegd 3-gangenmenu (lekker en voldoende) meestal met brood en frietjes. Prima huiswijn aan 15€/fles. Zwembad ok, maar de ruimte zelf was niet voldoende verwarmd. Het gehele hotel rook wél naar een (mazout)-achtige geur. Aan deze prijs vonden wij dit een super weekend! vooral het eten maakt véél goed! absoluut een aanrader!

Marc en Marie Chris...
23-1-2007 De kamers die we gezien hebben waren kleine kamers met een zeer kleine badkamer. Een versleten matras kan nog net voor een paar dagen. In de douche stootten we ofwel tegen de kraan ofwel tegen het koud douchegordijn. Het restaurant heeft een klein, niet-afgeschermd niet-rokershoekje. Eén roker was genoeg om heel het restaurant te laten stinken. Er was geen enkele keuze bij het menu. De bediening en de keuken (gezien het tempo) was amateuristisch.