Camping Municipal Kaysersberg**** in Kaysersberg (Haut-Rhin) Frankrijk beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Camping Municipal Kaysersberg****

5,6

27 mei 2012

De Receptie

Beoordelingen Camping Municipal Kaysersberg****

Rue des Acacias, 68240, Kaysersberg (Haut-Rhin)
Camping Municipal Kaysersberg scoort een 7,8 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Municipal Kaysersberg****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Municipal Kaysersberg**** in Kaysersberg (Haut-Rhin), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Camping Municipal Kaysersberg**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Alsace (Elzas). Vergelijk Camping Municipal Kaysersberg**** met andere accommodaties in Kaysersberg (Haut-Rhin).

20 beoordelingen over Municipal Kaysersberg****

5,9
met jonge kinderen, jul 2011
"Kneuterigheid ten top"
berrie68
25-5-2012 Dit is niet wat wij in gedachten hebben als we gaan camperen. Overigens wel met nette onderhouden plekken, en het sanitair was schoon. Maar wel met allemaal bordjes wat wel en niet mag bij het sanitair. Voor kinderen is er heel weinig te beleven. Maar het ergste is wel het publiek, allemaal pensionado's die allemaal heel zuur kijken. Absoluut geen vakantie embiance. Welicht dat ik over 30 jaar hier nog eens naar toe ga :-)
De eigenaresse is volgens mij vroeger schooljuffrouw geweest wat een betuttelingen.

met partner, 2011
"Kaysersberg, wijnstad aan de rand van de Vogezen."
Henk de Jong
7-3-2012 Al vele jaren is de camping in Kaysersberg ons doel voor prachtige vakanties. Bezoek de dorpen en stadjes, wandel in de bergen. Geniet van de gastronmie en de grand cru's! De camping is altijd een oase van rust en properheid, waar het heerlijk is bijkomen van de drukke alledag.

met vrienden, Aug. 2010
"Mooie ruime plaatsen en alles binnen handbereik."
Ineke & Henny Geurt...
14-8-2010 Beheerder niet vriendelijk en erg dominant hij bepaalt alles . Eerste opmeking toen we aankamen als je een hond heb kom je er niet op. En als je wou wassen bepaalde hij alles van tijd tot waspoeder . Als de noodzaak niet aanwezig is zal ik niet teruggaan

met jonge kinderen, Juli 2010
"Aanrader: ruime en zeer mooie camping!"
Mandy
8-8-2010 Camping Municipal Kaysersberg is een kleinschalige, zeer verzorgde camping met heel veel bloemen, ruime plekken en schoon sanitair (met kindertoilet en hete douches!). Voor de kinderen is er beperkte speelgelegenheid, maar gezien de kleinschaligheid van de camping konden ze eigenlijk overál spelen. De eigenaren van de camping zijn bovendien aardig en behulpzaam en de omgeving schitterend! Er is ook veel te doen: Kaysersberg is een toeristisch maar lieflijk stadje (zoals er veel meer zijn in de omgeving), de wijngaarden zijn prachtig en het Parc d'Avonture bij Lac Blanc vonden wij helemaal te gek. Wat mij betreft is deze camping een echte aanrader!

met oudere kinderen, Juli 2010
"Mooie camping, maar..."
Jaap
21-12-2010 Op doorreis hebben wij met onze kinderen deze camping aangedaan voor twee nachten. Het is zonder meer een mooie camping, maar.... het senioren (lees: bejaarden) niveau is er wel erg hoog.
De omgeving is als die van de Moezel in Duitsland. Heuvels met wijngaarden. Nee, niet ons ding. Maar wij zijn dan ook nog geen 70 plus.

met partner, Juni 2010
"Nooit weer met deze beheerder"
frans van der velde...
2-10-2010 Deze camping heeft een beheerder die alles tot in de puntjes naar zijn smaak en oordeel wil regelen"befehl ist befehl"en daarmee basta

met jonge kinderen, Mei 2010
"Prachtige rustige Camping"
reginagriepink
27-11-2010 We komen er al heel wat jaren. Het is een zeer mooie, groene en ruime camping!! De plekken zijn groot en je hebt voldoende privacy. Het sanitair is prima en een baby douche is er ook. De kinderen kunnen er vrijuit spelen maar helaas is het speeltuintje iets te simpel. Fietsen kunnen ze wel heel goed. Het dorpje is op loop afstand waar je leuke gezellige terrasjes hebt en een overheerlijke ijsjes. Er is ook een zwembad op loop afstande en daarnaast is de regio uitermate geschikt voor mooie tochten en het bezoeken van leuke dorpjes en steden,

met jonge kinderen, 2010
"Mooie camping maar.."
Johan
10-4-2012 Mooie camping ,maar wel erg veel oudere mensen die hier al erg vaak zijn geweest.
De beheerder is wel erg Duits en kortaf
Voor kinderen is hier niets te doen

met partner, Juli 2009
"Een fantastische plek !!!"
Esther Alblas
3-8-2009 Camping Municipal te Kaysersberg is zeker z'n 4 sterren waard.
Qua vriendelijkheid van de campingbeheerders en het op orde zijn van het sanitair e.d. spreek ik alleen maar lof.
Mooie grote plaatsen met zowel zon als schaduw en een perfecte uitvalbasis voor diverse mooie wandelingen.
geen grote camping en een heerlijke plek om met recht tot rust te komen.
Prachtig dorp op l10 min. loopafstand en een omgeving met heel veel historie.

Es en ED uit Moordrecht
van 18 Juli t/m 31 juli 2009

"Voor herhaling vatbaar."
Rietje
8-10-2008 Mooie camping, lekker rustig in september.Vriendelijke beheerders, mooie plaatsen. Sanitair zeer schoon.
Dicht bij Kaysersberg, 2 supermarkten in de buurt.