Hotel Les Remparts*** in Kaysersberg (Haut-Rhin) Frankrijk beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Les Remparts***

6,5

27 mei 2012

Hotel Les Remparts*** Kaysersberg (Haut-Rhin)

Beoordelingen Hotel Les Remparts***

rue de la Flieh , 68240, Kaysersberg (Haut-Rhin)
Hotel Les Remparts scoort een 7,7 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Les Remparts***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Les Remparts*** in Kaysersberg (Haut-Rhin), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel Les Remparts*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Alsace (Elzas). Vergelijk Hotel Les Remparts*** met andere accommodaties in Kaysersberg (Haut-Rhin).

9 beoordelingen over Les Remparts***

6,5
met partner, 2011
"Nooit meer, weg blijven."
anjo
26-5-2011 Hotel les Remparts, Wij verbleven er in de maand april 2011,op basis van logies met ontbijt. Een week iedere morgen hetzelfde nl. 3 stukken stokbrood, en een croissant. Het beleg idem dito, iedere morgen dezelfde kaas, en hetzelfde vlees.
De kamers zijn niet volgens standaard, getuigen de uitgeleefde inrichting, en de oud en versleten wollen dekens op het bed.
Poetsen, alleen voor de schijn op te houden, de tabletten die de vorige bewoner in de badkamer had verloren, lagen na twee dagen nog in dezelfde hoek, dat ruim je dan maar zelf op.
Het klapstuk was de picknickmand. Een dag van te voren aanvragen. We kregen een gebruikte plasticzak, met wat oud stokbrood, een kuipje smeerkaas, een peer, en een gerookte forel, bij controle bleek dat deze al ruim over de houdbaarheid datum was.
Hoe dit hotel aan zijn sterren komt is ons een raadsel. Een ster is nog te veel.

met partner, Sept. 2010
"Gezellige kamer, prima roomservice"
arthur
30-9-2010 Gezellige kamer in dependance met ruime badkamer ( helaas geen aparte douche)en heerlijk balkon. Uitstekende roomservice, ontbijt wordt zelfs over straat vervoerd!
Jammer van enigszins doorgelegen matrassen en slechte hoofdkussens. Anno 2010 zou je ook dekbedden verwachten in plaats van lakens en dekenns en een stoffig, muf ruikende bedsprei.
Ook de schoonmaak was niet optimaal, randen in het bad en overal stofdraden.
Ligging van het hotel is zeer gunstig,rustig gelegen net buiten het centrum van Kaysersberg

"Ideaal gelegen "
nicole
7-7-2009 Zijn dit jaar voor de 2de keer naar dit hotel geweest telkens voor 1 nacht op weg naar Italie .Bij een volgend kort verblijf in de Elzas gaan we terug logeren in dit hotel. De kamers verschillen nogal van elkaar ,maar zijn proper en ruim met een goed verzorgde badkamer . Het hotel heeft enkel een restaurant voor het ontbijt.Vorig jaar was dit ontbijt 'pauver' te noemen (enkel stokbrood met confituur).Dit jaar viel het ons op dat hierin verbetering is gekomen (charcuterie & kaas en yoghurt en fruit. Bij half-pension wordt er een tafel voor u gereserveerd in één v/d restaurants
maar dat is telkens een ander .
Het hotel is rustig gelegen maar toch op wandelafstand van het pittoresk centrum en beschikt over een vlot bereikbare parking wat zeker een pluspunt is.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Les Remparts*** bij:

"Goed hotel , ontbijt onvoldoende !"
susan sunny
17-9-2008 dit hotel is rustig gelegen en toch dichtbij het centrum -
de kamers zijn verzorgd en ruim -
het ontbijtbuffet heeft echter niets van een buffet , kaas en vlees alleen
na vraag , geen yogurt of eieren en
het fruit was ' enkele halfrotte pruimen ',soms helemaal geen fruit,brood moesten we telkens bijvragen - het ontbijt is zeker geen 3 sterren waard ! veel te duur voor wat we kregen !

met partner, Mei 2008
"Verouderd hotel"
John Schouten
26-11-2008 Hotel heeft een verouderde uitstraling. Wij zaten in het tweede gebouw. Kamer met groot balkon. Badkamer was zeer eenvoudig.
Ontbijt is -zelfs voor Franse begrip- triest. Je moet op tijd komen anders is de jus d'orange (uit fles) op. Wij vroegen om meer brood en kregen, wel geteld: drie stukjes stokbrood extra.

met vrienden, Mei 2008
Jacques Snepvangers
3-5-2008 Het hotel is een typisch hotel wat thuis hoort in dit soort dorpen. Goede ligging, gemakkelijk te vinden, voldoende gratis parkeergelegenheid. De kamers zijn wat aan de kleine kant. De kamers zijn ook gedateerd, maar schoon met een aparte badkamer en een apart toilet. De kamer is schoon. Het bed is goed en ruim. Er is een koelkast op de kamer en de prijzen zijn redelijk. het ontbijt is basic, maar je kunt er van alles bij vragen (eitjes, kaas en vleeswaren). Het hotel voldoet m.a.w. gewoon aan de normale eisen.

met partner, Feb. 2008
S.Wensveen
11-2-2008 We hebben er een erg leuke tijd gehad. Het ontbijt was goed en we hebben niks gemerkt van chaos zoals er in eerdere beoordelingen staat. Het personeel is heel erg vriendelijk. Het enige wat we zouden willen melden is dat de kussens op de bedden erg slap en zacht zijn. Dus neem je eigen kussen mee.

met partner, Sept. 2006
Edgar
20-9-2006 Kom je daar zonder afspraak, alles helemaal vol wordt je gewoon toch geholpen. Weliswaar in een sousterrain maar voor een redelijke prijs gewoon lekker geslapen. Prima frans ontbijt voor hen die het op die manier kunnen waarderen. Service uitstekend. Absolute aanrader qua ligging en service.

met partner, Mei 2006
jeroen.rijkse
6-6-2006 In mei 1 nacht geslapen in een hotelkamer gelegen in een bijgebouw. Kamer was niet geheel schoon. Op enkele plaatsen waren er nog mierenlokdoosjes aanwezig. Ook lag er nog mierenpoeder op het balkon. Het ontbijt was chaotisch. Geen buffet maar bediening door 3 vliegende personen. Het was druk maar zeker nog niet vol dus in het hoogseizoen zal het wel helemaal knudde zijn. Je kon wel van alles vragen, gekookt ei, vleeswaren, kaas etc. Maar ik prefereer toch wel een buffet ontbijt. De ligging is wel ideaal voor een bezoek aan kaysersberg. Een heel leuk toeristisch plaatsje. Er is geen restaurant in het hotel maar in kaysersberg zijn er voldoende restaurants aanwezig. In ons gebouw was ook een sauna aanwezig. Daar hebben we geen gebruik van gemaakt. We waren welkom met onze twee kooikerhondjes maar moesten daar wel 10 euro extra per nacht voor betalen.