Hotel Julien** in Fouday Frankrijk beoordelingen 9.6 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.526 bezoekers online
Home > Frankrijk > Alsace (Elzas) > Fouday > Hotel Julien**

Beoordelingen Hotel Julien**

-4  °C

10 februari 2012

9,7
Hotel Julien** Fouday

Hotel Julien scoort een 9,6 uit 10, op basis van 40 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Julien**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Julien** in Fouday, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 17 vakantiefoto's van Hotel Julien** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Alsace (Elzas). Vergelijk Hotel Julien** met andere accommodaties in Fouday.

21 beoordelingen over Julien**

Super
Nele
13-2-2010 Een zéér goed adresje! AANRADER!

Kamers waren volledig in orde!

Gastvrij en vriendelijke mensen!

Het beste hotel ooit,reeds 3x geweest
van den bossche/van...
5-11-2009 alles was perfect ,nog geen beter hotel gevonden,personeel zeer vriendelijk,prachtige kamers ,lekker eten.

met partner, Juli 2009
Fantastische ervaring
Jean Paul Demol
2-8-2009 In dit hotel , prachtig gelegen in het noorden van de Vogezen, vind je werkelijk alles:
-zeer mooie en gezellige inrichting met zicht op de omringende heuvels
-super lekker eten met zeer uitgebreid ontbijtbuffet en 5-gangen menu in half
pension. Ruim assortiment van wijnen aan betaalbare prijzen.
-vriendelijke bediening, niets is teveel
-mooie wellness afdeling waar je eveneens uitstekende massages kan krijgen
Dit 2-sterrenhotel is zeker 4 sterren waard. Dit is een absolute topper en wij komen zeker terug

met vrienden, Juni 2009
Teleurstelling !
carine
22-6-2009 ondanks lekker eten en goede bediening enorme teleurstelling want 7 maanden op voorhand gereserveerde kamers waren niet beschikbaar bij aankomst.
domper op het weekend als je met verschillende volwassen koppels, sommige mét kinderen een kamer moet delen....kamers worden dan wel érg winstgevend voor het hotelmanagement....
spijtig, dat komt een reputatie niet ten goede !!!!

met vrienden, Juni 2009
Slechte ervaring
Ann
7-6-2009 Helaas is ons jaarlijks vriendenweekend niet geworden wat ik had gehoopt. Onze kamers waren bij aankomst van een rit van 450 km met 7 koppels niet meer vacant door een fout van de receptioniste. Het management gaf de schuld echter onterecht aan ons en gaf hiermee dus aan dat wij leugenaars waren. Men wilde ons niet helpen en moesten maar huiswaarts keren. Na eindeloze discussies en overlegging van het emailverkeer (meer dan een uur) bleek dat de fout wel degelijk bij hun lag. Wij waren genoodzaakt met meerdere op een familiekamer te vertoeven, daar ging ons relaxed weekend!
Bij vertrek werden geen excuses gemaakt maar werd 1 persoon niet in rekening gebracht, wat resulteerde in een tegemoetkoming van 32€ per koppel voor het hele weekend, wat natuurlijk niet realistisch was daar het verschil tussen duplex en een normale kamer 80€ is.
Conclusie: het kwam ons over als opgezet spel! Duplexkamers zijn wellicht moeilijker te verhuren.

"topkwaliteit aan betaalbare prijzen"
Robert Hannon
23-5-2009 Prijs kwaliteit nog nergens geëvenaard

reeds jaren aan een stuk enkel maar toenemende verbeteringen.

Zeer aangename mensen met classe.
Herman Fortje
30-8-2008 Al de medewerkers geven een first classe aan het klÎENTEEL.

Super hotel zonder meer
VANDEZANDE EDDY
8-8-2008 Minimum reeds 15 x verbleven (steeds voor 3 nachten)en nog nooit ontgoocheld

met vrienden, Juli 2008
Jan Keppens
15-7-2008 Schitterende ontvangst, niets is teveel, alles kan...
Uitgelezen ontbijt oa. bubbels , gerookte zalm en 8 eierbereidingen....
Zeker voor herhaling vatbaar...

Fastenaekels Jos
18-4-2008 Sinds vjf jaar verblijven we er 2 à 3 maal per jaar. Ik denk dat het qua prijs/kwaliteits verhouding moeilijk is om beter te vinden. 't Is er gewoon zalig! Gezien de enorme vraag is het meestal nodig heel lang op voorhand te reserveren!

9,8