Hotel Best Western Grand Hotel Bristol*** in Colmar (Haut Rin) Frankrijk beoordelingen 7.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Best Western Grand Hotel Bristol***

5,9

25 mei 2012

Hotel Best Western Grand Hotel Bristol*** Colmar (Haut Rin)

Beoordelingen Hotel Best Western Grand Hotel Bristol***

7 place de la Gare , 68000, Colmar (Haut Rin)
Hotel Best Western Grand Hotel Bristol scoort een 7,4 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Best Western Grand Hotel Bristol***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Best Western Grand Hotel Bristol*** in Colmar (Haut Rin), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 31 vakantiefoto's van Hotel Best Western Grand Hotel Bristol*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Alsace (Elzas). Vergelijk Hotel Best Western Grand Hotel Bristol*** met andere accommodaties in Colmar (Haut Rin).

4 beoordelingen over Best Western Grand Hotel Bristol***

5,9
met partner, Aug. 2010
"GEWELDIG"
Julie
18-9-2010 Wij hebben het laatste weekend van augustus 3 nachten gelogeerd in dit hotel (kamer + ontbijt). Qua ligging t.o.v. de oude stad is het een 10 minuutjes goed doorstappen. Met de auto kan je ook gaan, maar dan parkeer je het beste op de stadsparking. Wij hebben in de auberge superlekker gegeten en een pint kost net gelijk overal in Colmar 3 euro. Ook het ontbijt was de moeite. Het personeel is ook heel vriendelijk en behulpzaam van receptie tot obers. We hadden een nieuwe kamer ruimer gevraagd en idd deze is RUIM en prachtig met een formidabel GROOT bed en een balkonnetje met een tafeltje en 2 stoelen! Zowel de kamer als overal in het hotel was het heel proper. Je moet wel op zijn minst een parkeerplaats van het hotel reserveren want plaats om te parkeren rond het hotel is er amper. Qua ligging met het station, hebben we geen hinder ondervonden. Wij gaan er zeker en vast nog eens terug!

met partner, Aug. 2009
"Vrij grote afstand van centrum"
Sonja
29-8-2009 Op zich een best redelijk hotel; schoon en ruime kamers, maar niet bijzonder. Het hotel ligt tegenover het station (we hebben overigens geen last gehad van treinverkeer of ander straatgeluid) maar de afstand naar het oude centrum is best groot, zeker 20 minuten lopen. Je kunt beter in een hotel in het oude, pittoreske deel van de stad verblijven! Colmar is een lieflijk stadje.
Het personeel was vriendelijk, behulpzaam en sprak Engels.
Ontbijt en diner hebben we niet in het hotel gedaan, dus daarover kan ik niets zeggen.

Familie, Mrt. 2008
Jan & Marjo Morre
5-4-2008 Hebben tijdens het afgelopen Paasweekeinde 4 nachten in dit hotel doorgebracht. Wij maakten gebruik van het gastronomisch arrangement 'sur la route du vin'. Prima ervaring; bijzonder vriendelijk personeel, goede bediening, heerlijk eten; zowel in de Brasserie als in het 1* restaurant. Zeer uitgebreid ontbijtbuffet dat steeds wordt aangevuld. Op ons verzoek hadden wij een kamer aan de achterzijde ivm lawaai van trein- busstation aan overkant. Zeer ruim en schoon, evenals de badkamer, en voorzien van alle gemakken. Minpuntje zijn de hoge bar-prijzen. Maar wij gaan hier zeker nog eens terug naar toe. Zeker aan te bevelen!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Best Western Grand Hotel Br...

Familie, Feb. 2007
isabelle
13-2-2007 Het hotel ligt recht tegenover het station van Colmar waar TGV toekomt. Redelijk lawaaierig, kamers slecht geïsoleerd. ook nachtlawaai van 'uitgaanders' die in de buurt van het station uithangen. Geen leuke buurt, om iets te beleven moet je een eindje te voet naar het oude centrum van Colmar. Kamer die wij kregen (met kind) vlak tegenover het station en boven restaurant, redelijk afgeleefd, wel proper ! De kamers die niet op het station uitkijken kijken uit op een muur en huizen in de achterbuurt.het eten was ok. Doch zwaar en grote portities (niet aangepast voor kinderen). Bar heel duur, cola in Auberge restaurant 6.25 Euro!!
Gastronomisch restaurant niet geprobeerd, maar 1 michelin ster is moeilijk te geloven (misschien Franse normen, maar zeker geen Belgische normen)
Niets te beleven in het hotel. Personeel gewoon beleefd, niets meer, je bent een zoveelste kamer die incheckt.
Kortom geen aanrader er moet beter bestaan. Colmar kan je op 1 dag zeker doen!