Aparthotel Best Western Elsass Club*** in Bollwiller Frankrijk beoordelingen 6.7 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Best Western Elsass Club***

5,6

26 mei 2012

Aparthotel Best Western Elsass Club*** Bollwiller

Beoordelingen Aparthotel Best Western Elsass Club***

3b Route De Guebwiller, 68540, Bollwiller
Aparthotel Best Western Elsass Club scoort een 6,7 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Best Western Elsass Club***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Best Western Elsass Club*** in Bollwiller, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Aparthotel Best Western Elsass Club*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Alsace (Elzas). Vergelijk Aparthotel Best Western Elsass Club*** met andere accommodaties in Bollwiller.

17 beoordelingen over Best Western Elsass Club***

6,6
5,7
5,9
6,5
"Redelijk hotel voor 1 of 2 dagen"
joop.hetty
16-7-2011 Rustig gelegen hotel te gebruiken als overnachtings hotel Niet om er een hele week te verblijven.Betaalde 220 euro voor 2 nachten voor 2 oersonen met ontbijt.
Het ontbijt was waardeloos alleen stokbrood en zoet .voor de vleeswaren moest appart worden betaald . Onderweg een bakker gezocht om wat broodjes te kopen.
Het avond eten was ook niet om naar huis te schrijven (te duur en te weinig) Ga er nooit meer heen.

met jonge kinderen, Nov. 2010
"Viel best mee"
Rachel
29-11-2010 Inderdaad geen uitgebreid ontbijtbuffet, diner was geen culinair hoogstandje, maar lekker.
Maar personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam.

Kamer en kichenette waren zeer netjes en werden dagelijks gepoetst. Kwaliteit/prijs is correct.

met partner, Juni 2010
"Verouderd"
sonja
20-6-2010 We hadden een appartementje gehuurd in het hotel.Maar het voldeed niet aan onze verwachtingen .Het was dringend aan vernieuwing toe.De bedden waren wel goed en in de badkamer waren voldoende badhanddoeken aanwezig.We lagen aan de achterkant van het hotel en dat was zeer rustig .Bij aankomst was er een trouwfeest en konden we niet in het restaurant om te eten .Uitzonderlijk zegde ze.De ligging van het hotel is niet goed ten opzichte van de wijnroute .De mooie dorpjes en wijngaarden om in te wandelen liggen hogerop langs de wijnroute voorbij Colmar.Wij gaan zeker nog naar de Alcasser wijnroute maar dan wel niet meer in dit hotel .Zoals al eens vermeld is ,goed voor één overnachting op doorreis.

De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Best Western Elsass Cl...

met een groep, Mei 2010
"Redelijk"
Gerda en familie
19-7-2010 Het hotel is met name geschikt voor ouderen. Het overgrote deel van de gasten (bussen vol) zijn dan ook ouderen. Het hotel is wel aardig als je bijv. een (lang) weekend naar de Elzas wilt. Het zwembad ziet er goed uit. De kamers zijn verouderd. Het eten is redelijk, maar je moet eind mei wel van zuurkool met worst houden ?!? Het ontbijt, mits bijgevuld, is goed. Bij aankomst ging het inchecken (3 kamers) vlot. Helaas bleek in een van de kamer het bed niet verschoond te zijn, wat echter na een klacht bij de receptie snel verholpen werd. Het personeel loopt niet over van vriendelijkheid, maar er was dan ook veel te weinig personeel gezien de bezettingsgraad. Het dorpje Bollwiller is niet echt een toeristische trekpleister, maar als je een klein stukje rijden met de auto geen bezwaar vindt is er voldoende te zien in de omgeving. Ons lange weekend was leuk, maar hotel en Bollwiller niet voor herhaling vatbaar.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Afgelegen appartementen-wel netjes !"
Wendy
24-11-2009 De appartementen liggen een stuk achter het hotel, Locatie is een beetje afgelegen. In Bollwiller zelf is niet zo veel te beleven, met de auto wel hele leuke uitstapjes gemaakt naat Strassbourg, Basel, Riquewihr, Colmar, etc.
Al met al was de omgeving van accommodatie zelf niet echt een gezellige plek om te verblijven. Maar op doortocht wel nog voor herhaling vatbaar...

met partner, Juli 2009
"Nooit meer"
W van der Steldt
6-6-2010 Gaven zelfs een bruiloftfeest waardoor wij een hele dag geen gebruik van het hotel konden maken !! Zo'n mooi hotel maar zo'n vreselijk slechte klantvriendelijkheid.

met partner, Juli 2009
"Leuke tijd gehad"
Fam. Ruijl
2-8-2009 Er ligt inderdaad een grote supermarkt vlakbij en een stukje verderop een pizzeria. Goed gegeten!
In het hotel hebben we alleen gebruik gemaakt van het zwembad. Was netjes.
Na een bezoek aan een wijnboer in Westhalten wees hij ons op de wandelroutes die starten in dit dorp en verder zijn er mogelijkheden om met de trein naar Colmar of
Mulhouse te gaan (en vandaar eventueel verder te gaan naar Basel).

met oudere kinderen, Juli 2009
"Het is maar wat je ervan verwacht...."
Han Adriaansens
26-7-2009 Voor 490 euro een 3 kamerappartement voo 7 dagen ( = 6 pers) geboekt Wij wilden ieder een eigen kamer en waren met 3 pers.. Er waren 7 bedden (geen bedbank zoals genoemd) Je komt niet in dat mooie gebouw uit de OAD-folder ( Vakhuisstijl). Wij zaten in het hoofdgebouw. Matig onderhouden. Ook het appertement oogde versleten, maaaarrrr ! Zwembad was goed ( klein wel) . Bedden schoon. Goede badkamer met handdoeken en badlakens.Personeel redelijk behulpzaam. ( De kok probeerde van alles om de laptop een film te laten afspelen)(Misschien dat het eten daarom niet geroemd wordt op deze site en dát roken wij weer want we zaten boven de keuken = nr:237)
Vlakbij ( 5 min. lopen) is de supermarkt met daarin een lekkere bakkersafdeling)Wij hebben goed gekookt in de eenvoudige keuken en hebben ons prima vermaakt ! Wijnroute , Freiburg , Colmar ,Strassbourg, Ecomusee etc.Wij gaan nog een keer terug . Betaal niet teveel ! Shop de reisorg. eerst af ! Je hebt dan een aardige plek om veel moois zien! Han

met vrienden, Sept. 2008
"Dit was gewoon goed."
A. Mostert
28-10-2008 wij zijn er 6 dagen geweest, prima. aan de achter
kant heel rustig,daar was onze kamer.ontbijt gewoon goed.wij gingen uit eten in Soultz 3km rijden.mooie omgeving.prachtige wandel routes.
in Bollwiller is er een trein station.met de trein naar
Colmar is goed te doen .wij vonden het gewoon goed

"Doorreishotel zonder uitstraling"
Kroon
21-8-2008 Eten zeer sober in een ongezellig restaurant met dito personeel. Ontbijtbuffet weinig keus. Gratis parkeren. Gebruik dit hotel echt alleen als je op doorreis bent en niet om hier meer dan 1 nacht te slapen. Wel mooie omgeving die zeker moeite van verkennen waard is. Zwembad is niet al te groot; sauna was bij ons bezoek kapot. Kamers aan de voorzijde zijn redelijk gehorig door verkeer en aankomende/vertrekkende gasten. Geen aanrader..