28-8-2010
we zijn er geweest met 5 personen 2 volwassenen en 3 kinderen van 10 12 14
Vriendelijke ontvangst, in frans duits of engels.
Jammer dat er geen winkel is maar een lidl en u markt liggen binnen 3 km vanaf de camping. De staanplaatsen zijn een beetje aan de krappe kant en het sanitair was niet echt schoon, geen w.c bril lage toiletten of hang w.c. Ook de douches waren niet echt schoon als je onder de douche stond kwam het water en de zeep van je buurvrouw-man langs je voeten gestroomd.
Er was wel veel animatie van disco tot bingo en karaoke en nog veel meer maar wel alles in het frans.
Leuke speelgelegenheden springkussens, speeltoestellen, tafeltennistafels en een leuk beekje om in te spelen
Naast de camping een overdekt zwembad waarvan men gratis gebruik kon maken.
Ook lag er naast de camping een prachtige skate baan waarvan mijn zoon van 14 veel gebruik heeft gemaakt
6-2-2011
Vooral de ligging van de camping is super, geweldige omgeving waar we nog lang niet waren uitgekeken na 2 weken. Ook het naast gelegen zwembad is perfect.
Mooi schoon.
15-8-2010
Een super gast vriendelijke camping, leuk voor kinderen, veel animatie.
Het beekje is geweldig voor de kinderen om in te spelen, dammen bouwen stenen zoeken bootje varen, onze kinderen hebben meerdere uren hier door bracht.
De receptie heeft alle tijd voor jou, en ze spreken duits en Engels, is er iets in je caravan wat het niet doet, dan staan ze binnen enkele minuten bij je aan de deur om het te vervangen of te rapareren.
Gaan zeker terug.
Er was wel een klein nadeel, op het zwembad ben je verplicht een badmuts te dragen, en een strakke zwembroek voor de jongens en heren is ook verplicht.....
Onze kinderen hebben het zwembad niet gezien want ze vonden de beek veel leuker!!!
Het eten moet je wel op wachten, je hebt twee keuzes, friet met nuggets of pizza.
en je kunt er smorgens broodjes halen voor ontbijt...
Het is hier goed geregeld.