Camping Campéole Le Giessen*** in Bassemberg Frankrijk beoordelingen 7.0 | Zoover

Beoordelingen Camping Campéole Le Giessen***

6,6
4,8

26 mei 2012

een van de vele kinderattracties op de camping

Beoordelingen Camping Campéole Le Giessen***

Route de Villé , 67220, Bassemberg
Camping Campéole Le Giessen scoort een 7,0 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Campéole Le Giessen***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Campéole Le Giessen*** in Bassemberg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Camping Campéole Le Giessen*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Alsace (Elzas). Vergelijk Camping Campéole Le Giessen*** met andere accommodaties in Bassemberg.

12 beoordelingen over Campéole Le Giessen***

5,6
"Niet zo snel nog een keer"
Nelle
1-7-2011 aardige camping, redelijk veel tenthuisjes e.d.
was volgens ons nog niet echt seizoensklaar.
geen gebruik gemaakt van sanitair, maar zag er wel goeduit, wij zaten in een "pagotel", was redelijk.
er is geen winkel op terrein, ook geen broodjes o.i.d.
receptie werd je wel snel geholpen,maar was ook dicht tussen 12.00 en 14.00 uur en na 18.00 uur. ook kantine was dicht.

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Leuke kleine camping"
mirian
2-5-2011 leuke camping vooral met kleine kinderen. lekker overzichtelijk. Zeer leuke beek. Doordat het nog vroeg in het jaar was, was de winkel e.d. niet open. Maar in de buurt voldoende te vinden. Zwembad bleek helaas dicht. Men had besloten om (net in de week dat wij er waren) nog een week te sluiten voor extra onderhoud. Dat was wel een tegenvaller. Gelukkig hadden wij goed weer en hebben dus gebruik gemaakt van het beekje op de camping! Leek trouwens wel een leuk zwembad.Uiteindelijk in Obernai gaan zwemmen, was wel nieuw maar na 2 uur heb je het wel gezien. geen glijbaan en men kan en mag er niets eten.

Sanitair ruim wel zonder toiletbril, maar schoon.

met partner, Apr. 2011
"Aardige plek voor paar dagen"
elsgerits
10-5-2011 We zijn met Paasvakantie 9 dagen geweest op deze camping. Fantastisch weer gehad. De camping ligt lekker rustig niet ver van Route du Vin en dus een ideaal vertrekpunt om de Elzas te verkennen. aan de receptie uiterst vriendelijk, spraken ook Engels. Leuke plaatsen voor de caravan, sommige beetje krap. Sanitair was goed, niet super maar gewoon goed. Doch paar dingetjes waarvan ik dacht, dat kan beter. Het was al jammer dat het binnenzwembad was gesloten want dit was de doorslag om naar deze camping te komen daarbuiten lag de camping er slordig bij voor de opening van het seizoen. Niet storend maar ik zou wel al zorgen voor sfeer op de camping door middel van een bloemetje hier en daar en een beetje gras maaien. Kleine moeite en het ziet er meteen een stuk gezelliger uit. Voor de rest heel tevreden! Hondjes hebben lekker kunnen baden in het riviertje. Ook buiten de camping mogelijkheden om de honden uit te laten.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Leuke camping"
willa
28-8-2010 we zijn er geweest met 5 personen 2 volwassenen en 3 kinderen van 10 12 14
Vriendelijke ontvangst, in frans duits of engels.
Jammer dat er geen winkel is maar een lidl en u markt liggen binnen 3 km vanaf de camping. De staanplaatsen zijn een beetje aan de krappe kant en het sanitair was niet echt schoon, geen w.c bril lage toiletten of hang w.c. Ook de douches waren niet echt schoon als je onder de douche stond kwam het water en de zeep van je buurvrouw-man langs je voeten gestroomd.
Er was wel veel animatie van disco tot bingo en karaoke en nog veel meer maar wel alles in het frans.
Leuke speelgelegenheden springkussens, speeltoestellen, tafeltennistafels en een leuk beekje om in te spelen
Naast de camping een overdekt zwembad waarvan men gratis gebruik kon maken.
Ook lag er naast de camping een prachtige skate baan waarvan mijn zoon van 14 veel gebruik heeft gemaakt

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Geweldige omgeving"
Cochius
6-2-2011 Vooral de ligging van de camping is super, geweldige omgeving waar we nog lang niet waren uitgekeken na 2 weken. Ook het naast gelegen zwembad is perfect.
Mooi schoon.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Een geweldige camping!!"
natasja
15-8-2010 Een super gast vriendelijke camping, leuk voor kinderen, veel animatie.
Het beekje is geweldig voor de kinderen om in te spelen, dammen bouwen stenen zoeken bootje varen, onze kinderen hebben meerdere uren hier door bracht.
De receptie heeft alle tijd voor jou, en ze spreken duits en Engels, is er iets in je caravan wat het niet doet, dan staan ze binnen enkele minuten bij je aan de deur om het te vervangen of te rapareren.
Gaan zeker terug.
Er was wel een klein nadeel, op het zwembad ben je verplicht een badmuts te dragen, en een strakke zwembroek voor de jongens en heren is ook verplicht.....
Onze kinderen hebben het zwembad niet gezien want ze vonden de beek veel leuker!!!
Het eten moet je wel op wachten, je hebt twee keuzes, friet met nuggets of pizza.
en je kunt er smorgens broodjes halen voor ontbijt...
Het is hier goed geregeld.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Mooie fietsomgeving"
guidot
10-10-2009 Camping Campéole Le Giessen*** in Bassemberg is een leuke camping. Erg leuk dat er een beekje doorheen loopt. Mooi voor de dammenbouwers onder ons. Jammer dat het zwembad niet op de camping zelf zit.

met oudere kinderen, Juli 2009
"Voor het eerst op vakantie in Frankrijk"
Fam. Jansen - Perei...
10-2-2010 Eerlijk gezegd hebben die "Fransen" mij nooit getrokken maar ja eens moet de eerste keer zijn. Via Internet een camping gezocht die ook chalets en/of stacaravans verhuurden. Zo kwamen wij op deze camping in Bassemberg terecht.
Chalet was echt uit de kunst, leek in eerste instantie klein maar is zo uitgekient ingedeeld dat de ruimte uitstekend was. Ook de bedden is de twee aparte slaapkamers waren zeer comfertabel alsmede het sanitair. Wij hadden de Elzas gekozen vanwege de wijn(historie) en de oude stadjes en zijn dan ook niet teleurgesteld. Voor de kinderen was er vooral 's avonds veel te doen. Een bijkomend voordeel was de mix van nationaliteiten met scandinaviers, nederlanders, belgen en duitsers zodat het geen complete franse aangelegenheid was. Zelfs de receptie was tweetalig (frand en duits) zodat je altijd wel begrepen werd. Wij hebben ons goed vermaakt en hebben geen gebruik hoeven te maken van onze ontsnappingsroute over de Rijn naar Duitsland.

met jonge kinderen, Mei 2009
"Jammer"
arends
20-8-2009 saaiie camping zwembd er saai.
weinig mensen op de camping erg jammer.
wel een leuk beekje.
geen broodjes opzo op de camping.
niks was open op de camping.

heel erg jammer

met jonge kinderen
"Tussen de fransen"
Marvin
29-1-2009 In de zomer van 2008 geweest. Op zich een schitterende camping, waar genoeg te doen is. Vooral buiten de camping (zwembad, fietsen, bezoekje aan het kasteel, aan Colmar...enz.).
Voor de Nederlandse kinderen is het iets minder, alles, echt alles is in het frans. Ik heb daar niet zoveel problemen mee, echter voor vrouw en kinderen is het soms moeilijk. Nog een minpunt is dat er geen campingwinkel is. Aan de receptie kun je wel een pak melk kopen, maar daar heb je het dan ook mee gehad.
Wij zaten overigens in een zeer mooi mobile home. Pas nieuw, denk ik. Zeer netjes.
Leuke vakantie, maar we doen hem niet meer over hier.