Bungalow Sallatunturin Tuvat in Salla Finland beoordelingen 8.7 | Zoover

26 mei 2012

Bungalow Sallatunturin Tuvat Salla

Beoordelingen Bungalow Sallatunturin Tuvat

Hangasjärventie 2, 98900, Salla
Bungalow Sallatunturin Tuvat scoort een 8,7 uit 10, op basis van 26 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Sallatunturin Tuvat? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Sallatunturin Tuvat in Salla, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 85 vakantiefoto's van Bungalow Sallatunturin Tuvat vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Finland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Finland. Vergelijk Bungalow Sallatunturin Tuvat met andere accommodaties in Salla.

23 beoordelingen over Sallatunturin Tuvat

"Fantastisch"
Jessica
19-8-2011 De bungalow die wij hadden was 75m2 en was helemaal super. De bungalow was zeer schoon toen we aankwamen. We hadden een sauna, een wasmachine, een droger een vaatwasser, een oven en magnetron, geweldig! We hebben heel erg genoten en komen hier zeker nog een keer terug.

"Zeer nette en mooie bungalows"
christiaan everhard...
13-7-2011 Rondreis Finland. 3 dagen in deze bungalows overnacht. Rendierpark op 5 km wat bij de rondreis in zat. Rendieren lopen voor je huisje langs. Ontbijt en diner zeer goed. Omgeving zeer mooi met uitgebreide wandelroutes en een heuvel waar je zelfs naar Rusland kunt kijken!
Aanrader!

met oudere kinderen, Mrt. 2011
"Geweldige ligging"
Rob
6-4-2011 Wij hadden een 4B 2-onder-1-kap bungalow: 45 m2 voor 3-4 personen. Geen enkel geluidje van de buren. Slaapkamers zijn aan de krappe kant, maar alles past er net in. Het licht moeten ze wat aan doen: summier en niet gezellig. De vloerverwarming is prima. Het is al snel (te) warm in huis. Heerlijke openhaard met buiten in een apart hokje een enorme berg kant-en-klaar hout. Ook de sauna is swinters helemaal geweldig. Toch nog wat kritiek: m.n de badkamer moet opgeknapt worden (zie foto) en de thermostaatkraan van de douche was stuk (na 3x klagen kon het probleem nog niet verholpen worden). Overall: een prima bungalow in een geweldige omgeving en alle activiteiten dichtbij.

De beste prijzen en lastminutes voor Bungalow Sallatunturin Tuvat bij:

met een groep, Mrt. 2011
"Een reis om nooit meer te vergeten !"
Hjalmar Boudry
24-3-2011 Ideale uitvalsbasis om alle winteractiviteiten in Finland te doen, ofwel richting Reindeer Park op 5 minuten met de bus ofwel skipiste/verhuur op 5 minuten te voet ofwel naast de duur voor de sneeuwscooter. Ideaal om te vertrekken. Stadje ligt op 10 km maar was voor ons niet nodig.
Wij hadden een nieuwe bungalow, die compleet was ingericht, in feite veel te groot was voor ons 4 (koppel + 2 kinderen), altijd lekker warm, proper, net, .... Kortom zeer goed. Zeer aangename salon, altijd hout beschikbaar voor de kachel, sauna, .... en gezien het winter was, veel sneeuw en sneeuwpret (met de voorziene slede) voor de kinderen.
De receptionisten zijn supervriendelijk, altijd klaar om te antwoorden, vlot Engels, zeer hulpvaardig.
Het aangehechte restaurant is zeer lekker, niet te duur als je halfpension neemt (en dan valt die rit ook weg naar Salla).
Biertjes swingen wel de pan uit.
Kortom een superleuke vakantie, met veel uitstappen en een goed verblijf. Een aanrader.

met partner, Feb. 2011
"Mooiste vakantie ooit!"
Hielegems
16-4-2011 In februari gingen we naar Salla voor een weekje winterwonderland. Ons verblijf in Sallatunturi Tuvat was zeer goed. Mooie huisjes met sauna die confortabel zijn ingericht. Het personeel is steeds zeer vriendelijk en je hebt er de mogelijkheid om te ontbijten en 's avonds te dineren. Ook een weekje winterwonderland is een echte aanrader. Je hebt dan wel een redelijk druk programma, toch geniet je ten volle van de rust en de prachtige natuur die Lapland te bieden heeft!

met een groep, Jan. 2011
"Mooie omgeving"
Will Langeveld
8-2-2011 Bungalow Sallatunturin Tuvat was prima. Alles aanwezig en lekker warm, soms te warm.
Enige minpunt: het was erg gehorig. We konden de buren bijna letterlijk verstaan. Hier zou wellicht een geluidswerend materiaal de gehorigheid kunnen verminderen.
Zeker geschikt voor een grote groep, dan wel een familie, daar de huisjes niet ver uit elkaar lagen.

met oudere kinderen, Dec. 2010
"Onvergetelijk"
tfj_reijmers
27-4-2011 Een winters verblijf in deze streek is onvoorstelbaar mooi. Tegelijk is het in de winter ook onvoorstelbaar koud. Het arrangement was voor ons perfect. Dat gold voor het programma, maar ook voor de bungalow en alle faciliteiten. De hondenslee, de rendieren, de sneeuwscooters....; allemaal prachtig. Tegelijkertijd ben je als vakantieganger ook erg afhankelijk van de organisatoren van je vakantie. Want de natuur is dan misschien schitterend, maar je wil in die kou niet uit de kudde geraken.

De voorzieningen in en om de bungalow zijn (onverwacht) goed.
De ervaring vergeten wij nooit meer.

met partner, Mrt. 2010
"Fantastische vakantie!"
anja_annadekker
31-5-2011 Vorig jaar maart hebben wij via voigt travel een vakantie geboekt naar lapland!
We verbleven in de bungalow's van sallatunturi tuvat. Het rendier farm is op 5 km afstand en je wordt er met een klein busje naartoe gereden! Vandaar uit zijn er allerlei excursies die je kunt gaan doen. Bij ons was alles van te voren al geregeld dus wij hadden elke dag een excursie!
Uit eten in lapland is erg prijzig maar er is in de buurt van het park een hele grote supermarkt. Je kunt daar voor 5 euro naartoe met een busje wat vertrekt vanaf het park.

De bungalows zijn super, met eigen sauna een heerlijk onderkomen!

Groetjes uit Sint Pancras

met partner, Mrt. 2010
"Adembenemend mooi"
Verhaeghe Ann
5-9-2010 Mooi bungalows met alles wat je nodig hebt. Ruim vanbinnen. Iets kleinere slaapkamers maar daar hoef je enkel te zijn om te slapen. Ruime badkamer. Toffe living met open haard. Zicht naar buiten in de wintermaanden is fantastisch

met vrienden, Feb. 2010
"Fantastische belevenis"
Arjen
17-3-2011 Met het voetbalelftal voor 4 dagen naar Lapland geweest, om daar te voetballen tegen de plaatselijke FC Salla. Een fantastische belevenis was het gevolg. Rendieren, huskey honden en sneeuwscooters. Ik heb nog nooit zoveel sneeuw gezien. We verbleven in de bungalows in Salla. In deze houten huisjes heb je meteen de sfeer van Lapland te pakken! Verder heerlijk gegeten in het restaurant op het park en een lekker Fins biertje gedronken in de bar. Kortom een fantastische plek en voor een ieder een aanrader!