Hotel Harriniva Holiday Centre*** in Muonio Finland beoordelingen 8.9 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.660 bezoekers online
Home > Finland > Muonio > Hotel Harriniva Holiday Centre***

Beoordelingen Hotel Harriniva Holiday Centre***

-9  °C

10 februari 2012

Hotel Harriniva Holiday Centre*** Muonio

Hotel Harriniva Holiday Centre scoort een 8,9 uit 10, op basis van 20 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Harriniva Holiday Centre***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Harriniva Holiday Centre*** in Muonio, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 62 vakantiefoto's van Hotel Harriniva Holiday Centre*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Finland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Finland. Vergelijk Hotel Harriniva Holiday Centre*** met andere accommodaties in Muonio.

16 beoordelingen over Harriniva Holiday Centre***

met vrienden, Mrt. 2011
Een super week!!
Marienell van de La...
22-3-2011 Genoten van de week: Adventure White Footprint met gids dirk!! helemaal goed.
Op de eerste avond al het "Noorderlicht"gezien echt helemaal geweldig.
Onze vacantie kon niet meer stuk!!.
Alle andere dagen vooral veel genieten van: de sneeuwscooter-tocht, de rendieren maar voor mij was zeker huskysledetocht een hoogtepunt van de reis.
Op 1 van de vrije dagen nog met de groep en gids Dirk wezen langlaufen naar het nabij gelegen Zweden.
Het was een vacantie om nooit te vergeten.!!

met een groep, Jan. 2011
Aanrader!
Arjan en Ron van de...
26-1-2011 Wij hebben als rijders van de Arctic Challenge 2011 3 nachten en 2 dagen mogen genieten van dit werkelijk schitterend gelegen hotel midden in de natuur.
Alles binnen handbereik de sledehonden de sneeuwscooters e.t.c.

Arjan en Ron van der Heide

met oudere kinderen, Aug. 2010
Mooi gelegen aan een snelstromen rivier
Edwin
28-8-2010 Tijdens onze rondreis door Scandinavie hebben wij hier gebruik gemaakt van de kampeerhutten. Eenvoudig maar goed. Doucheruimte zeer schoon, indien we gewild hadden we zelfs gebruik kunnen maken van de sauna. In het restaurant kun je goed eten voor een buitengewone lage prijs. Kortom, ik kom graag een keer terug.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Harriniva Holiday Centre***...

alleenreizend, Feb. 2010
Avonturenweek met tweedaagse huskysafari
Maaike
14-2-2010 Harriniva heeft drie sterren maar verdient er in veel opzichten meer: het eten is geweldig, de sfeer ontzettend goed en de organisatie van de diverse excursies is uitstekend. Ook het materiaal (thermopakken, sneeuwscooters etc) dat wordt gebruikt is bovengemiddeld van kwaliteit.
De tweedaagse huskysafari was een hoogtepunt, heel bijzonder om op deze manier door een oneindig mooi wit landschap te gaan. De wildernishut heeft een sauna die je niet mag missen, maar ook de sauna's in Harriniva zijn een bezoekje waard.
Ik reis erg graag en vaak alleen, maar het was deze keer ook ontzettend gezellig om met een groep van 11 personen (2 uit Frankrijk, 2 uit Duitsland en 7 uit Nederland) op te trekken. Onze gids Dirk was niet alleen een gezellige gids maar ook een goede kok en bovendien redder in nood voor degenen onder ons die zich met sneeuwscooter en al ineens in de diepsneeuw bevonden.
Al met een al een geweldige week, een absolute aanrader!

met partner, Feb. 2010
Fantastisch Hotel
Joke en Aad van Bee...
14-2-2010 Net terug van een geweldige adventure week. Het Harriniva Hotel is een mooi gezellig hotel, ligt op een uniek plekje in het bos en aan de rivier. Mooie ruime kamers veel hout, prima douche. Gezellige eetzalen en buitengewoon goed eten en in zijn geheel zeer goede service, ontspannen gemoedelijke sfeer. Rendiersledetocht, sneeuwscootertocht en vooral de 2 daagse huskytocht waren super. Onder deskundige leiding van gidsen geniet je volop van de prachtige omgeving en leer je ook nog vanalles over Lapland, rendieren, husky's en de unieke natuur van Lapland. Langlaufen, sneeuwschoen wandelen, paardrijden door diepe sneeuw, echt unieke ervaring voor mij en ijsvissen voor mijn man we hebben alles gedaan in deze week, helemaal top. De leuke groep en onze gids Dirk waarmee we dit alles beleefden, veel mee hebben gelachen ook, maakte deze vakantie onvergetelijk.
Een dikke aanrader dus.
Joke en Aad van Beest

met partner, Juni 2009
Fantastisch mooi hotel
Rien
13-8-2009 Wij hebben hier 1 overnachting gehad tijdens onze rondreis. Het is een ontzettend mooi hotel en een bijzonder vriendelijke service. Alles is uitstekend verzorgd. De hotelkamers zijn heel erg ruim en heel mooi (zie foto). Enige nadeel waren de muggen. Bij de receptie verhuren ze apparaten tegen de muggen. We hadden er spijt van, dat we die niet gehuurd hadden (zeker doen!).

met partner, Dec. 2008
Fantastische en heerlijke plek in het bos
Jenny Scholman
14-1-2009 Een grandioos hotel en een schitterende avonture week gehad met onze gids Tommie, die jammer genoeg nu daar niet meer werkzaam is.
Wij waren voor deze week maar met z'n tweeen, dus kon zowel de scootersafari en de huskysafari naar ons tempo afgestemd worden.
We hebben veel gezien en genoten van de stilte en het heerlijke eten, wat onderweg in het bos door Tommie werd klaargemaakt. Het mooiste moment is wel de huskysafari geweest, zo met de honden en de overnachting in de wildernishut.
Het is een vakantie geweest om nooit meer te vergeten en misschien gaan we ooit nog eens in de zomer naar deze plek, om dan de natuur weer op een ander manier te bekijken.
Joop en Jenny Scholman

Marleen
10-3-2008 Wij zijn 2 weken geleden geweest, voor een avonturenweek (rendierensledetocht, scootersafari en 2-daagse huskytocht) het was super! De hotelkamers zijn netjes, lekkere douches!. De service is prima.

met partner, Mrt. 2008
Raymond Jorna
24-3-2008 156 kamer met 3 goede bedden en heel veel hout. Verders een tafel met 2 houten banken, ideaal voor een spelletje om de avond door te komen. Er is namelijk geen tv op de kamer, wel is er een gezamelijke tv-kamer en pubje. Ooit heeft er een waterkoker op de kamer gestaan. Tip: neem deze zelf mee of betaal steeds €2 per bakkie. Wat kleine badkamer maar met prima douche.
Ontbijt en diner zijn prima maar wel druk. Ook het eten onderweg, bereidt op een kamp vuurtje door gids, is verrassend goed.
De uitrusting die je voor de excursies krijgt is ook van prima kwaliteit. Ook grote schoenmaten en lengtematen etc zijn volop aanwezig. Voor meerdaagse excursies krijg je een prima mummieslaapzak inclusief lakenzak. Zorg zelf alleen voor goede onderkleding (fleese en thermo) en muts. Een sneeuw/skibril is aan te raden.
Het is ook aan te bevelen om een eigen sneeuwscooter te boeken, achterop zitten is beslist geen pretje.
De Adventure week is zeer zeker een toppertje!

met partner, Mrt. 2008
Geert & Mich, Brede...
17-3-2008 Prachtige reis (winter adventure week van 2 tot 8 maart 2008) ! Zeer leuk gezelschap en toffe gidsen (Ronny mét zijn hond Toivo). Zowel in het hotel als onderweg lekker gegeten.
Voor wie de reis ook overweegt : maak je geen zorgen over de kledij; bijna alles kan 'geleend' worden ter plaatse. Indien aankopen nodig : investeer in thermisch ondergoed en een goede jas.
DE VOLLEDIGE REIS IS ZEKER EEN AANRADER !!
Maar informeer op voorhand : meerdere organisaties bieden hetzelfde pakket aan en je wordt samen in een groep geplaatst met mensen die op een andere manier hebben geboekt. Heb je voorkeuren voor de groep (taal, leeftijd, ...), geef dit zelf op voorhand door aan het hotel, dan wordt in de mate van het mogelijke met je voorkeur rekening gehouden.

met een groep (1)
alleenreizend (1)