Hotel Sokos Presidentti**** in Helsinki Finland beoordelingen 7.7 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.196 bezoekers online
Home > Finland > Helsinki > Hotel Sokos Presidentti****

Beoordelingen Hotel Sokos Presidentti****

-14  °C

10 februari 2012

het hotel

Hotel Sokos Presidentti scoort een 7,7 uit 10, op basis van 32 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sokos Presidentti****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sokos Presidentti**** in Helsinki, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Hotel Sokos Presidentti**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Finland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Finland. Vergelijk Hotel Sokos Presidentti**** met andere accommodaties in Helsinki.

29 beoordelingen over Sokos Presidentti****

zakelijk, Dec. 2010
Gedateerd zaken en familie hotel
junkenspam
11-3-2011 Dikke plus is de ligging (midden in het centrum) en een aanradere voor wie graag terug in de tijd stapt. Je gaat echt 15 - 20 jaar terug!
Gedateerd, duur, matige kamers.

met vrienden, Aug. 2010
Goed hotel voor een weekend
peter
9-9-2010 we waren in helsinki voor het optreden van u2. het hotel heeft een vriendelijke receptie en het inchecken ging vlot. de kamers zijn een beetje gedateerd maar schoon, in tegenstelling tot de douche die wel een opknapbeurt kon gebruiken. omdat het hotel veel kamers heeft is het zeer druk bij het ontbijt buffet, dus het was vaak zoeken naar een zitplaats. het aangeboden ontbijt was echter ruim voldoende en werd continue aangevuld. het hotel bevind zich in het centrum en alles is te voet goed te doen. al met al een goed hotel voor een lang weekend.

met partner, Juli 2010
Vlak bij station
Reint
8-8-2010 Hotel Sokos Presidentti ligt op loopafstand van alle bezienswaardigheden en het station.
Het is een groot hotel; dat merk je vooral aan de liften, die zijn altijd vol.
Prima ontbijt en heel vriendelijk en behulpzaam personeel. De kamers zijn gewoon ingericht; de airco is niet geweldig, daarom was het altijd erg warm op onze kamer
( 27 graden )

met oudere kinderen
Super, voor herhaling vatbaar!
Britt
8-2-2010 In september 2009 5 dagen naar dit hotel geweest met mijn ouders en zus. Echt een super hotel! Mooie kamers. Bedden liggen echt lekker. Ontbijt is ook erg lekker.
Het overdekte centrum Kamppi, ligt om de hoek en heeft ook erg leuke winkels. Alles is op loopafstand.
Misschien in 2011 weer naar Helsinki, en dan kiezen we weer voor dit hotel!

met partner, Okt. 2009
Prima
Nina
3-11-2009 Dit hotel ligt goed centraal, al ligt de ingang een beetje aan de verkeerde kant van het gebouw (aan de andere kant van het winkelcentrum en het openbaar vervoer).
De kamer was prima, al zag de badkamer er een beetje oud uit.
De sauna was gescheiden voor mannen en vrouwen. Het water van het zwembad was helaas heel koud en dus hebben we niet gezwommen...
Het ontbijtbuffet viel me een beetje tegen eerlijk gezegd. Ochtend 1 had ik een haar in mijn eten, ochtend 2 had m'n vriend een haar in zijn eten. Ik vond zelf het brood niet lekker en het fruit ook niet. De gehaktballetjes waren wel lekker en er waren losse pompjes met ketchup. Wat ook lekker was, was dat je je eigen warme chocomel kon maken. De sapjes uit de automaten waren heel erg waterig.
De koffers konden we na het uitchecken nog in een afgesloten ruimte laten, dit kostte niks. Bij de balie stonden snoepjes, ook erg lekker.
Wel een beetje onhandig was dat je je pasje in de lift ergens in moest steken, als je naar boven wilde.

Gewoon super
koen
25-10-2009 voor het eerst in finland,en het was super daar in helsinki,je hebt daar gewoon alles,je komt buiten het hotel,en bent direct in centrum,ontzettend veel winkels,restaurents,bars,en helsinki is gewoon schitterend om tebezichten,en hotel zeer goed van prys en mooie kamers,en zeer uitgebreid eten,hier kom ik zeker terug!

met vrienden, Juni 2009
Goede ligging, hulpvaardig personeel
Jolanda
18-7-2009 Ligging van hotel is prima, vlakbij restaurants, winkelcentrum, station en aantal musea.
Ontbijtbuffet is prima, jammer dat sinaasappelsap aangelengd spul is.
Personeel is vriendelijk en hulpvaardig.

met partner, Okt. 2008
Goed hotel
Eddie
20-7-2010 Alles in de stad is op loopafstand, leuke barretjes en restaurants.
En leuke winkels. Eten buiten de deur is helaas nogal prijzig.

met partner, Okt. 2008
Voor een stedentrip een echte aanrader!!
claartje
15-10-2008 Hotel ligt heel centraal, alles is aan te lopen. Winkels naast de deur.
Kamers zijn goed, alleen slaan ze volgens ons het stoffen weleens over.

met partner, Aug. 2008
Prima stadshotel
W. van Buren
18-8-2008 Zeer centraal gelegen, daardoor in het weekend af en toe wat rumoerig. Prima kamer, badkamer, uitstekend ontbijt en snelle service. Aanrader.

zakelijk (1)
met een groep (1)