Hotel Lady Anne Middleton's*** in York Engeland beoordelingen 8.3 | Zoover

26 mei 2012

Hotel Lady Anne Middleton

Beoordelingen Hotel Lady Anne Middleton's***

55-57 Skeldergate, YO1 6DS , York
Hotel Lady Anne Middleton's scoort een 8,3 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Lady Anne Middleton's***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Lady Anne Middleton's*** in York, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Hotel Lady Anne Middleton's*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Engeland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Yorkshire. Vergelijk Hotel Lady Anne Middleton's*** met andere accommodaties in York.

9 beoordelingen over Lady Anne Middleton's***

met vrienden, Juni 2011
"Mooi gelegen, dicht bij centrum en bezienswaard."
j dijkstra
7-7-2011 Mooi hotel. hotel is verdeeld in meerdere losse gebouwen. Rustig gelegen.
Ontbijt is in buffetvorm (redelijk keus) en nog van de kaart te bestellen. Is zeker wel voldoende. Onze kamer was erg mooi en zeer ruim van opzet. Je bent zo in de stad.
York is een mooie stad, genoeg te doen voor een aantal dagen en anders kun je met het openbaar alle kanten op. Castle Howard is bijvoorbeeld echt de moeite waard.

met partner, Dec. 2009
"Prima hotel"
Leon
27-12-2009 Leuk gelegen hotel met gezellige uitstraling. Toen we in de sneeuw aankwamen was onze kamer lekker voorverwarmd; leuk detail want vaak kom je in een koude kamer aan. Ontbijt is eenvoudig, maar wel goed. Kamer zeer schoon, maar wel een beetje gedateerd. Op de dag van aankomst en vertrek konden we onze koffers makkelijk bij de receptie in bewaring geven. Zou er zo naar terug gaan.

met partner, Mei 2009
"Goed hotel"
Fam.Kristel
3-6-2009 Prima hotel. Kamer iets verouderd. Vriendelijk personeel, goede service.
Bezienswaardigheden op loopafstand.
Wat ons betreft aan te raden

met vrienden, Dec. 2008
"Super gezellig"
Desirée
17-1-2009 Het is een echt knus familiehotel bestaande uit 6 gebouwen uit verschillende tijdsperiodes.
Het personeel is aardig en behulpzaam en weten na een dag al wie je bent. Alle trappetjes en smalle gangentjes in de gebouwen vind ik juist een pluspunt, voor mij draagt dit bij aan een gevoel van knusheid en gezelligheid, ook al is het met koffers een beetje onhandig, maar goed, dat is maar twee keer (1x heen en 1x terug).
Onze kamer was erg ruim, netjes en schoon, maar een klein beetje verouderde afwerking.
Het eten en de service in het restaurant is ook super, het eten is redelijk goedkoop maar erg goed, met een luxe allure.
De ligging t.o.v. het centrum is goed, je loopt over de brug en bent al bij de eerste 2 musea, als je iets verder loopt, loop je ongemerkt het winkelcentrum in.
Een paar meter naar rechts, als je uit het hotel komt, en je kunt zo de stadsmuren op.
Al met al een hotel wat ik ten zeerste zou aanbevelen als je van 'oldy worldy' (ouderwets) Engelse gezelligheid houdt

met partner, Mrt. 2008
C. Groen
5-3-2008 prima hotel voor een weekendje York, we hadden een goede kamer met prima bedden, badkamer en goed ontbijt en dat was alles wat we nodig hadden.

Anneke
28-7-2006 Ben in mei geweest, vond het hotel niet echt super, heb wel betere gehad in York. Bar ongezellig en de weg naar de kamer was ook een aardige weg, trappen op,deuren, alstig als je bagage hebt en niet makkelijk te vinden. Kamer was wel netjes, Ook lekker dicht bij het centrum. Beninmiddels 6x in York gewwest, maar zal dit hotel geen 2e keer meer kiezen.

niermela
31-1-2006 familie villahotel 2 verdiepingen er is wel een klein zwembad aanwezig en het is gezellig hoor. Proffesioneel health center inclusief in dit hotel te gebruiken. Loopafstand naar het centrum.

R. Meurink
29-4-2005 Het is een echt hotel in oude stijl bijgebouwd aan de oorspronkelijke bebouwing.
Het is centraal gelegen op 5 minuten loopafstand van het centrum
De personeel is erg vriendelijk, de kamers netjes en schoon en het ontbijt en diner was perfekt. Al met al kan ik dit hotel bij iedereen aanraden

met partner, Dec. 2004
"Perfect gelegen"
Ra
24-1-2011 Heerlijk hotel, wij hebben onze huwelijksreis gevierd in charlie chaplin's kamer. Heel sfeervol, vriendelijk personeel. Het hotel is op loopafstand van alle winkels en het Yorvik museum.