Hotel Best Western Monkbar*** in York Engeland beoordelingen 8.4 | Zoover

Hotel Best Western Monkbar*** York

Beoordelingen Hotel Best Western Monkbar***

St. Maurices Road, YO31 7JA , York
Hotel Best Western Monkbar scoort een 8,4 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Best Western Monkbar***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Best Western Monkbar*** in York, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 37 vakantiefoto's van Hotel Best Western Monkbar*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Engeland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Yorkshire. Vergelijk Hotel Best Western Monkbar*** met andere accommodaties in York.

13 beoordelingen over Best Western Monkbar***

zakelijk, Okt. 2010
"Perfect hotel in het centrum"
Jeroen
16-6-2011 Voor een zakelijk bezoek dit hotel aangedaan. Mijn kamer bevondt zich in de dependance en was prima in orde, mooi en schoon sanitair met koffie en theefaciliteit in de kamer. Een fantastisch ontbijtbuffet zoals je in Engeland kan verwachten, heerlijke toast, scrambled eggs en een overvloed aan zoetigheid en vleeswaren.
De bar is perfect maar niet al te groot...wel gezellig.
In het centrum voldoende kroegjes en restaurants..aan te bevelen ook voor de zakelijke bezoeker.

met oudere kinderen, Feb. 2010
"Fijn hotel met gastvrij personeel"
Rob
24-2-2010 Tijdens een korte trip naar York 1 nacht in dit hotel verbleven. Wat direct opviel was de buitengewoon gastvrije ontvangst. We voelden ons hier direct thuis.
De ligging van het hotel is vlakbij de stadsmuur en het leuke oude centrum van York.
Om de hoek is een halte van de touristic bus. Hiermee kun je voor niet echt veel geld 24 of 48 uur door York crossen en de bezienswaardigheden (Cliftons Tower, The Shambles e.d.) bezoeken.
De kamers van het hotel zijn redelijk gehorig en het ligt aan een vrij druk kruispunt dus van wat verkeersgeluid moet je niet opkijken. Een kamer aan de achterkant is een goed idee bij dit hotel.
Het eten in de bar is aan te raden voor als je niet echt uitgebreid wilt dineren.
Al met al een warm, prettig hotel met een paar kleine minpuntjes.

met vrienden, Dec. 2008
"Aanrader"
Inez
26-12-2008 Gastvriendelijk, gezellig en mooi hotel. Ligt op loopafstand van het mooi centrum.

met vrienden, Dec. 2008
"Geweldig hotel geweldige stad en geweldige winkels"
dammers
21-12-2008 monkbar is geweldig!! je zit vlakbij de stad, er zit een geweldige chinees om de hoek van het hotel richting monkbar voor maar 6 en een halve pond heb je een all you van eat buffet!! je kan je auto parkeren bij het hotel gratis!! wij hadden een geweldige kamer nr 40 helemaal boven in het hotel, soort penthouse, we hadden nl een trap voor onze kamer alleen, een geweldige badkamer met bad douche toilet toiletartikelen en een handdoekdroger en een fohn. op de kamer nog een broekpers ideaal!! ik heb op de engelse site weleens een punt van kritiek gezien op dit hotel, hier ben ik t dus totaal niet mee eens!! voor de volgende gasten van dit hotel, veel plezier!!

met partner, Nov. 2008
"Mooi hotel met zeer goede ligging t.o.v. centrum"
m.c. van Dijk
6-12-2008 een mooi en gezellig hotel met een zeer goede ligging t.o.v. het centrum van York. Ligt direct aan de andere kant van de stadsmuur vlakbij de Minster.

Familie, Juni 2008
"Echt engels"
Peter en Cor
29-6-2008 De vriendelijkheid van het personeel valt echt op.
Prima vermaakt daar.

met vrienden, Dec. 2007
Wilma Mensing
23-1-2008 De Kamer was ruim en gezellig ingericht en had ook een ruime badkamer met ligbad. Alles was goed schoon en ook de matrassen waren goed.Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Verder kan ik er weinig over zeggen omdat we hoofdzakelijk buiten de deur hebben vertoefd.

met partner, Nov. 2006
Anja en Fred
27-12-2006 Leuk hotel met een gunstige ligging bij het centrum
Parkeerplaats is wat krap. Kamer was erg goed met heerlijke bedden.
Ontbijt is goed met veel keus.

Anneke
28-7-2006 Leuk hotel, makkelijk te bereiken, ook het centrum. Leuke kamers, service goed, alleen belachelijk dure drankjes in de bar! Bar zelf zag er prima uit. Ontbijt was ook goed.

Seits
23-2-2005 Echt een super hotel voor een romantische weekendje weg. Ook het restaurant is aan te raden. Erg lekker de echte engelse keuken.