Beoordelingen Stratford-upon-Avon

19 juni 2013

Stratford-upon-Avon
Beoordelingen Stratford-upon-Avon
Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Stratford-upon-Avon. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Stratford-upon-Avon. Ben je zelf op vakantie geweest naar Stratford-upon-Avon? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Stratford-upon-Avon scoort een 8,2 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement, 6 Bed and Breakfasts, 2 Campings, 2 Vakantiehuizen, 29 Hotels en 13 Pensions in Stratford-upon-Avon. Op Zoover vind je bovendien 17 vakantiefoto's van Stratford-upon-Avon. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Stratford-upon-Avon. Bekijk ook andere accommodaties in Engeland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Midlands.

7 beoordelingen over Stratford-upon-Avon

met partner, Mei 2012
"Gaat wel..."
Spinner
Sfeer
17-5-2012 Druk en vooral minder boeiend dan Bath bv.

zakelijk, Nov. 2011
"Een van de beste plekken om te bezoeken in de UK"
Erik
18-11-2011 Prachtig charls Dickens achtig dorp

met partner, Juli 2008
"Prachtig plaatsje"
Diana Pak
Omgeving
3-8-2008 Zo leuk, denk dat we er volgende keer wat langer blijven, ook voor de omgeving.

De beste prijzen en lastminutes voor Stratford-upon-Avon bij:

Michel uit België
Omgeving
31-5-2007 Mooie Engelse stad met prachtige vakwerkershuizen; héél wat typische eet- en theehuizen; geboorteplaats van Shakespeare. Zeker bezoek waard. In de omgeving: de Cotswolds met schattige dorpjes zoals Broadway enz.

alleenreizend, Sept. 2006
"Leuk"
Tessa
Sfeer
6-2-2010 Ik heb in de geboorteplaats van shakespeare 6 maanden gewoond.
Ik vond het een hartstikke leuke periode en fijn om daar te wonen. S'avonds kan je gewoon als vrouw in je eentje naar huis toe. Het is daar veilig.
Overdag kan je lekker in het park gaan zitten en wanneer de zon schijnt lekker genieten. Je kan overal naar toe lopen, want het is een kleine stad.

Edwin en Erica
Omgeving
10-4-2005 Leuke plaats, wel veel toeristen (maar dat was te verwachten). Is duidelijk wie hier gewoond heeft: portret van William kom je overal tegen! Zaten in Grosvenor Hotel. Zeker een aanrader. Dicht bij centrum, leuk personeel en eigen parkeerplaats. Omgeving Stratford fantastisch! De pub Red Lion is zeker een aanrader!!

met een groep, Okt. 1992
"Leuk om gezien te hebben"
Monique
Sfeer
2-2-2010 Het heeft wel iets om in deze plaats te lopen. Stratford is wereldwijd bekend als geboorteplaats en plaats van overlijden van William Shakespeare. Het toerisme is dan ook één van de belangrijkste inkomsten voor Stratford. Vanzelfsprekend bezoeken we het kleine geboortehuis van Shakespeare. We bezoeken ook het langs de Avon gelegen Royal Shakespeare Theatre en de begraafplaats van Shakespeare: er is geen naam op zijn grafsteen te lezen; slechts een grafschrift dat hij waarschijnlijk zelf heeft geschreven: "Goede vriend, laat het in de naam van Jezus achterwege hier het stof op te graven. Gezegend zij de man die deze stenen spaart en vervloekt is hij die mijn beenderen aanraakt."

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?