Vakantie Beoordelingen Leamington Spa West Midlands vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Leamington Spa

25 mei 2012

Leamington Spa

Beoordelingen Leamington Spa

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Leamington Spa. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Leamington Spa. Ben je zelf op vakantie geweest naar Leamington Spa? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Leamington Spa scoort een 8,2 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement, 13 Hotels en 1 Pension in Leamington Spa. Op Zoover vind je bovendien 2 vakantiefoto's van Leamington Spa. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Leamington Spa. Bekijk ook andere accommodaties in Engeland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Midlands.

2 beoordelingen over Leamington Spa

met oudere kinderen, Apr. 2009
"Mooie omgeving"
Jolanda
Sfeer
19-5-2009 Wij hebben het prima naar ons zin gehad en genoten van de mooie omgeving! Vriendelijke mensen en echt Engels, we gaan zeker nog eens terug! Wij gaan niet voor het uitgaansleven want dan moet je het ergens anders gaan zoeken

geert
Omgeving
12-12-2006 Leuk stadje, een oud kuuroord met de befaamde spa en de tuinen. Mooi in de zomer, typisch Engels.