Camping Woodovis Park in Tavistock Engeland beoordelingen 8.5 | Zoover

Camping Woodovis Park Tavistock

Beoordelingen Camping Woodovis Park

Gulworthy, PL19 8NY, Tavistock
Camping Woodovis Park scoort een 8,5 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Woodovis Park? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Woodovis Park in Tavistock, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Camping Woodovis Park vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Engeland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in South West. Vergelijk Camping Woodovis Park met andere accommodaties in Tavistock.

8 beoordelingen over Woodovis Park

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Heerlijke plek op het Engelse platteland"
Mart Erik
7-5-2012 We waren hier een week begin mei. Camping is klein, met grotendeels stacaravans. Max. 50 plaatsen. Prima stacaravan met verwarming zelfs op de slaapkamers (super finch); was helaas ook nodig. Lekker zwembad, bubbelbad èn sauna die je gratis kunt gebruiken de hele dag door. Dat heb ik nog maar zelden meegemaakt. Zeer vriendelijke beheerders, toen de dvdspeler kapot bleek was er binnen een kwartier een nieuwe! Alles is zeer verzorgd, zelfs de oprijlaan lijkt geschoffeld. Een prima plek in een prachtige streek. Als je rechtstreeks boekt ook niet duur, vonden we.

met oudere kinderen, 2011
"Leuke camping!"
Berry
1-8-2011 Een mooie, rustige en kleine camping. Binnenzwembad lekker warm, alleen mogen kinderen onder de 15 jaar niet alleen zwemmen.
Vanaf de camping een goede bereikbaarheid naar bezienswaardigheden. Verder is er op de camping een winkeltje en is het personeel erg vriendelijk.

"Engelse park camping"
Kloosterman
25-7-2011 Vriendelijk personeel. Keurig park achtige omgeving. Ruime sta caravans. Netjes schoongemaakt. Leuk maar klein zwembad voor de kinderen. Rustige omgeving midden tussen de Engelse velden waar koeien en schapen rondlopen. Sta caravans hebben ruime gras plekken.

met partner, Aug. 2010
"Prima camping op een rustige plek"
Iwan en Monique
14-9-2010 Wij zaten een weekje in een Finch stacaravan, die schoon en goed ingericht was maar wel wat verouderd.
Voor Nederlandse begrippen stonden de caravans wat dicht op elkaar, maar ondanks dat had je geen last van elkaar. Vriendelijke beheerders ook. Het kampwinkeltje was vrij klein en behoorlijk duur, maar had wel lekkere dingen (vers brood e.d.). Op het terrein hadden we niets aan te merken, echt prima onderhouden.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Perfect voor rustzoekers, niet voor kinderen"
Harris
26-7-2010 Zeer rustige camping. Mooi gelegen, maar wel een beetje saai. Tavistock is een leuk plaatsje. Robertson's aanrader om lekker, leuk en verantwoord te eten.

Familie
"Geweldig"
Cees van Oorschot
27-7-2008 De Camping ligt op een geweldige plaats en is heel erg netjes.
De leiding is er vriendelijk en behulpzaam.
De douch'sjes en de w.c.'s zijn heel schoon.
We hebben er erg genoten !!!!.

met jonge kinderen, Juli 2008
"Heerlijk rustig"
Peter
7-4-2009 Deze camping ligt in een prachtige omgeving. Niet ver van het Dartmoor en de andere bezienswaardigheden van Devon en Cornwall. Wij hebben in een caravan gezeten, die netjes en lekker op zijn engels ingericht was. Eigenaars van de camping zijn uitermate vriendelijk en gastvrij en alles is natuurlijk super schoon. Het zwembad is klein en erg heet en er gelden allerlei regels voor, b.v. maximum aantal zwemmers.

Familie, Juli 2007
"Super!"
Jolanda Voets
2-10-2008 Inderdaad een topper. Mooi aangelegd, groen, goede sfeer, fijne faciliteiten (zwembad, whirlpool, sauna, mini"echte"golfbaan). Uitstekende ligging om Devon en Cornwall te bezoeken. Wij hadden een prima Super Finch caravan gehuurd, die naar onze mening wel in een mooie hoek lag (Caravans die gecodeerd zijn met een B gevolgd door getal). Enige gemis is een tafeltennis tafel, maar onze kids (7 en 9) hebben zich prima vermaakt en o.a. gevoetbald met nederlandse, engelse en belgische kinderen. Uit eten, was matig, mogelijk inherent aan de engelse keuken. al met al prima verblijfplaats