Hotel Mercure Salisbury White Hart**** in Salisbury Engeland beoordelingen 7.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Mercure Salisbury White Hart****

5,5

26 mei 2012

Hotel Mercure Salisbury White Hart**** Salisbury

Beoordelingen Hotel Mercure Salisbury White Hart****

1 St John Street, SP1 2SD, Salisbury
Hotel Mercure Salisbury White Hart scoort een 7,5 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Mercure Salisbury White Hart****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Mercure Salisbury White Hart**** in Salisbury, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Hotel Mercure Salisbury White Hart**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Engeland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in South West. Vergelijk Hotel Mercure Salisbury White Hart**** met andere accommodaties in Salisbury.

3 beoordelingen over Mercure Salisbury White Hart****

5,5
met partner, Juli 2009
"Plek prima,ontbijt geweldig, personeel ---"
janneke
2-8-2009 Ik vond het nooit zo belangrijk, de ontvangst enzo. Maar dit hotel... Bij ontvangst moest mijn man in de auto blijven zitten, omdat de ingang aan een drukke weg lag. Hij had de creditcard, en ik stond daar maar aan die bali. Met moeite toonde de assistent mij, waar het parkeerterrein lag. Na parkeren opnieuw inchecken. Waar de kamer lag, werd niet uitgelegd, ook de check-out tijd niet, en waar het onrbijt was ook niet. Gratis internet in de lobby, meldde de site. Nou, internet was niet available, het kon wel,maar dan voor 5 pond per uur... Bij het afrekenen bleek, dat de rekening al betaald WAS toen we de credticard als BORG hadden afgegeven, een nota werd ons niet meegegeven, daar moesten we om vragen. NIET doen dus??? NEEN, je kunt het prima doen, maar dan wel tegen een last minuteprijs en niet boeken voor 155 pond en 13 pond voor het ontbijt. Wij betaalde 79 pond, en voor dat bedrag: was het een prima prima keuze.

"Prima hotel"
leo
1-7-2009 Ben hier al een keer of vijf geweest. Prima hotel in het centrum van de stad. Vriendelijk personeel en een uitstekend engels ontbijt. de badkamers zijn een beetje gedateerd. Een prima hotel voor een redelijke rijs

Familie, Okt. 2008
"Prima hotel!"
isabelle
16-11-2008 mooi hotel,prima bedden en mooie badkamer.
Eigenlijk niks op aan te merken