Camping Ashvale Holiday Park in Paignton Engeland beoordelingen 8.4 | Zoover

26 mei 2012

Camping Ashvale Holiday Park Paignton

Beoordelingen Camping Ashvale Holiday Park

Goodrington Road, TQ4 7JD, Paignton
Camping Ashvale Holiday Park scoort een 8,4 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Ashvale Holiday Park? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Ashvale Holiday Park in Paignton, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Camping Ashvale Holiday Park vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Engeland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in South West. Vergelijk Camping Ashvale Holiday Park met andere accommodaties in Paignton.

9 beoordelingen over Ashvale Holiday Park

"Klein, gunstige ligging"
myrapattikawa
8-8-2011 Camping is niet groots opgezet, maar alles aanwezig. Voor het binnenzwembad moest je naar het beverlypark maar dat was veels te grootschalig. Dus als je de drukte wilde opzoeken dan had je daar wat meer mogelijkheden. Caravan was ruim, met oven en magnetron. Personeel was superaardig. Animatie was erg goed. Ook de plaatsjes en de stranden eromheen waren schitterend! Exeter, dartmoorpark, Brixham echte aanraders.
Wat een mooie omgeving is het toch, wordt ook de Engelse Riviera genoemd.

"Prima caravan park voor uitstapjes in de omgeving"
Walter
10-8-2011 Ashvale Holiday Park is een caravan park dat hoort bij het grotere Beverly Holiday park aan de overkant van de weg. Ashvale park heeft zelf vele voorzieningen, zoals winkeltje, wasserette, buitenzwembad, speeltuintje en restaurant. Het Beverly park heeft ook een binnenzwembad en wat meer voorzieningen. Het park zelf is niet echt bijzonder ingericht. De ligging ten opzichte van omgeving is prima en het strandje van Goodrington is op ongeveer 2 km afstand.
Onze caravan lag aan de rand van het park langs de weg. Wel een beetje geluidoverlast, maar s nacht rustig.
De mobile home ("B-mobilhome Sycamore") was prima: TV, keuken met magnetron en oven en twee slaapkamers.

met partner, Apr. 2011
"Rustige net park. Zeker aan te raden."
J.P.F. Ooykaas
23-5-2011 Ashvale ligt centraal voor vele dagtochten met museumspoor, Dawlish, Dartmoor, enz.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Ashvale Holiday Park bij:

met partner, Aug. 2009
"Prima plek voor als je de natuur in wil"
jodi
25-8-2010 voor mensen met of zonder kinderen is dit de ideale plek

met oudere kinderen, Juli 2009
"Sfeerlose camping"
Fam. Klinkspoor
5-8-2009 Ashvale in Paignton is een echte engels caravanpark. Er staan veel caravans dicht bij elkaar, je kunt niet buiten zitten; stoelen en tafel ontbreken. De Engelsen zitten soms op het trappetje van de caravan. De ligging op een heuvel is wel mooi, struiken of bomen ontbreken. De caravan was schoon en volledig ingericht. Het personeel was erg vriendelijk, ga liever niet eten op de camping, was niet lekker. Wij hebben helaas veel regen gehad.
De omgeving en de natuur zijn erg mooi! Alleen nooit meer op een engelse camping!

met partner, Juni 2009
"Omgeving voor herhaling vatbaar vooral The Moor"
B.Sluyter
2-7-2009 de camping op zich valt wel mee maar wij stonden vlak bij de drukke doorgaande weg en dat is niet prettig.toen wij aankwamen was er zeer weinig informatie alleen hier is de sleutel en bij vertrek precies hetzelfde dus geen klantvriendelijke receptie wij moesten ook eerst het toilet zelf schoonmaken de kussens op de banken zakten helemaal door en gelukkig hadden we zelf een paar stoelen meegenomen wij gaan beslist niet meer terug niet voor de omgeving maar wel voor de camping hoewel wij dit al diverse jaren doen is dit de eerste keer dat wij niet tevreden zijn advies ga aan de overkant eten niet op Ashvale

met oudere kinderen, Mei 2009
"Prima park mooie ligging"
Ineke Tijhaar
17-5-2009 Prima park, mooie ligging , mooi uitzicht over zee en over Paignton naar Torquay. Prachtige omgeving veel te zien , mooie natuur, cultuur en historie, prachtige tuinen , gezellige mooie vissers haventjes in schilderachtige plaatsjes in één van de mooie baaien aan de kust. prima stranden, kortom.........SUPER !!!

met partner, Sept. 2008
"Voor herhaling vatbaar"
jodi
14-11-2008 we gaan volgend jaar weer voor de 3e x gezien de ligging en de natuur er zeer goed te bereiken zijn

met partner, Sept. 2008
"Voor herhaling vatbaar"
lambillion
23-9-2008 Kom graag nog een keer terug omdat er in de nabije omgeving genoeg te doen en te zien is.