Vraag en Antwoord South West

carboots (0 reacties)
Bournemouth
leni culley
9-5-2012
zijn er carboots in de omgeving ?

de Caravan (2 reacties)
Vakantiepark Rockley Park*****
supernaturals
30-10-2011
Wij gaan in mei 2012 naar dit park. Welke caravan kunnen wij het beste boeken? En zijn de bedden in de slaapkamer te verplaatsen zodat er ruimte is voor een kinderbedje? Wil het bedje niet in de huiskamer zetten.

Linda Pronk
6-8-2012
Er is zeker geen plaats in de slaapkamers voor een kinderbedje, dan moet je een caravan met extra kamer boeken en de bedden op elkaar stapelen. Je moet dus een luxere caravan boeken met 3 slaapkamers, mooie plek is beach vieuw, dicht bij alles en uitzicht over zee!

supernaturals
6-8-2012
Bedankt, wij zijn inmiddels geweest en 1 slaapkamer was omgebouwd zodat we een kinderbedje zelf konden plaatsen.

jos van beek
14-9-2011
goede avond graag wat tips over the shirley. hoe is de bed and breakfast ? hoe zijn de familiekamers ? is er in de omgeving wa te beleven voor kinderen (10 en 13 ) hoe lang is de reistijd vanaf de boot ?

camperen (0 reacties)
Vakantiepark Devon Cliffs
p
4-10-2010
kun je daar ook camperen

Kosten huur tuinmeubilair (0 reacties)
Vakantiepark Riviere Sands
Sofie van Eijk
22-3-2010
Aanstaande zomervakantie gaan wij het park riviere sands bezoeken. Heeft iemand ervaring met het huren van tuinmeubilair? Ik ben ook erg benieuwd naar de kosten van het huren. Alvast bedankt, Vriendelijke groet, Sofie van Eijk

Langstone Manor Holiday Park (0 reacties)
I. Baltus
18-2-2010
Wie weet er iets over Langstone Manor Holiday Park. Met name over de verschillen tussen de caravan en het 4 kamer appartement. Ik weet de verschillen uit de gids (OAD) maar wil graag iets meer weten. bv. of de caravan te klein is voor 2 volwassenen en 2 jong kinderen. en hoe gehorig het is, of je bv je buren hoort of dat dat wel meevalt. We kunnen nl kiezen uit een huisje of caravan maar ik vind het wel een flink prijsverschil.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit