Vakantie Beoordelingen Exmouth South West vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Exmouth

25 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Exmouth

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Exmouth. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Exmouth. Ben je zelf op vakantie geweest naar Exmouth? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Exmouth scoort een 9,3 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Vakantiepark en 2 Hotels in Exmouth. Op Zoover vind je bovendien 3 vakantiefoto's van Exmouth. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Exmouth. Bekijk ook andere accommodaties in Engeland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in South West.

1 beoordeling van Exmouth

met oudere kinderen, Apr. 2011
"Prima vakantieoord, mooie omgeving"
bis33
Stranden
12-5-2011 uit de tegenvallende ervaringen van de anderen leek dit geen goede keuze. inmiddels heeft het vakantiepark blijkbaar veel verbeteringen doorgevoerd want wij hebben een goede ervaring. De caravans waren buitengewoon schoon met een mooi uitzicht op de zee. het beschreven lawaai was er niet anders dan enkele knallen overdags van schietoefeningen in de buurt. (dit is niet storend) en de services was vriendelijk en goed. Het lijkt erop of alleen de klagende personen een recensie schrijven. Hierbij dus ook eens een goede reactie. Wij hebben een prima onderkomen gehad. De omgeving is mooi en vanuit het park zijn voldoende leuke trips te maken om een goede vakantie te hebben. Wil je op het park blijven. Kan ook. Minigolf/ zwembad/ strandwandeling. Voldoende keuze voor iedereen. Alleen het weer is niet te plannen. helaas. Maar dan kan je het park niet op afrekenen. Prima prijs-kwaliteit verhouding. 5 sterren vind ik het niet. maar 4 sterren vind ik het wel waard.