Vakantie Beoordelingen Basingstoke South East london vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Basingstoke

5,9

25 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Basingstoke

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Basingstoke. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Basingstoke. Ben je zelf op vakantie geweest naar Basingstoke? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Basingstoke scoort een 7,2 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement en 13 Hotels in Basingstoke. Op Zoover vind je bovendien 3 vakantiefoto's van Basingstoke. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Basingstoke. Bekijk ook andere accommodaties in Engeland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in South East london.

3 beoordelingen over Basingstoke

6,2
alleenreizend, Juni 2011
"Mooie stad"
peka
Sfeer
28-3-2012 ben er doorheen gefietst en van harwich naar Okehampton gereden, maar naast london vond ik basingstoke de mooiste stad waar ik door reed. De landschappen waren ook prachtig. Maar fietsen op de snelweg is niet echt mn n\hobby geworden, en voor fietsen in england is een terugtraprem niet ideaal, dus willen mensen er gaan fietsen, neem dan handremmen. 3 versnellingen is ookm\ wat weinig maar toch heb ik genoten en die regen in de uk viel best mee

met jonge kinderen, Okt. 2010
"Wat een mooie streek"
ronniew
Sfeer
27-2-2011 Wij zaten een kleine week bij vrienden van ons, in Old Basing. Klein dorp naast Basingstoke. James Harriot zou elk moment langs kunnen rijden...wat een sfeervol gebied is dit. Prachtige omgeving, superleuke farmshops waar je allerlei heerlijke streekprodukten kunt kpen, gezellige pubs waar je heerlijk kunt eten. Verder gezellige dorpjes met winkeltjes die je hier al jaren niet meer zit.
Wandelen kun je daar ook geweldig. Bij Old Basing is en enorme ruine van een kastelencomplex.
Wij waren met onze eigen auto...ik kan je zeggen...ook een hele grappige ervaring. Ja zit daar een klein uurtje van Londen f en het openbaar vervoer er naar toe is super geregeld.
Daar kunnen ze hier nog wat van leren.

Michel uit Itegem, ...
Omgeving
17-10-2007 Vreselijke 'moderne' maar al aftakelende stad, sfeerloos, na sluitingstijd van de winkels wordt de sfeer akelig met rondhangende jongeren enz. Omgeving is wél mooi, want je bent onmiddellijk in de 'countryside' met zijn gezellige dorpjes en typische pubs. Dus, tenzij je dringend moet shoppen, stay away. Ik heb in deze buurt 7 jaar gewoond.