3-9-2011
Net als in 2001 hadden we in 2011 een stacaravan gehuurd. De camping ligt op 30 minuten rijden vanaf Dover. Tips: Londen (38 minuten met de trein vanuit Ashford), winkelcentrum Bluewater in Greenhithe, Outlet Centre in Ashford en zwemmen in het Stour Centre achter station Ashford International. Legoland Windsor ligt wat verder, maar is wel te doen. Boodschappen bij de Tesco en Asda in de buurt.
22-8-2010
Goede locatie als je wat later op de dag aankomt in Dover of als je redelijk vroeg vanuit Dover wilt vertrekken. De camping is schoon, veilig en netjes met redelijke plaatsen qua formaat. Er is een apart veld voor volwassenen maar dan moet je wel iets verder lopen als je gebruik wilt maken van de faciliteiten. Er zijn plaatsen met een harde ondergrond maar ze hebben ook veel gras. Voldoende water tappunten en vuilwater afvoer punten. Niet al te grote camping waar je ook rustig een week of langer zou kunnen doorbrengen.
25-10-2009
Een schone en prettige camping die zeer strategisch ligt bij zowel de aankomst als met vertrek uit het verenigd koninkrijk (15 minuten rijden vanaf de tunnel). We gaan geregeld naar Engeland en maken altijd gebruik van deze camping.