Vakantie Beoordelingen Manchester North West vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Manchester

28 mei 2012

Manchester

Beoordelingen Manchester

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Manchester. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Manchester. Ben je zelf op vakantie geweest naar Manchester? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Manchester scoort een 7,9 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 35 Appartementen, 4 Aparthotels, 1 Bed and Breakfast, 1 Landhuis, 2 Hostels, 130 Hotels en 3 Pensions in Manchester. Op Zoover vind je bovendien 115 vakantiefoto's van Manchester. Je kunt 2 video's van Manchester bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Manchester. Bekijk ook andere accommodaties in Engeland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in North West.

24 beoordelingen over Manchester

zakelijk, 2012
"Diverse bestemmingen in Engeland zakelijk geweest"
heer Granata
27-3-2012 nvt: zakelijk reizen naar diverse bestemming in Engeland/Ierland, Italie, Portugal, Spanje, frankrijk

met vrienden, Feb. 2012
"Bruisende stad, typisch brits, mooie winkels"
heer de Maes Jansse...
Sfeer in stad
28-2-2012 Slechts een middagje geshopt, vriendelijk winkelpersoneel, ruime trottoirs, redelijk schone stad

met vrienden, Feb. 2012
"Allemaal net niet"
Patrick
Sfeer in stad
25-2-2012 ik vond manchester een onsamenhangende stad. verpaupering en nieuw kantoorpanden gaan hand in hand. het is een allegaartje van bouwstijlen die op een hoop gegooid zijn. het centrum bood wel veel winkels maar niet in de opzet zoals we die in nederland kennen.
van honger en dorst hoef je niet om te komen. Taxi's zijn betaalbaar, de tram is goedkoop, het vliegveld ligt op ongeveer 20 minuten rijden met de auto.
Ik ben er geweest, maar hoef er niet naar terug.

met vrienden, 2012
"Fijne stad, niet zo massaal als Londen"
heer Oudkerk
Sfeer in stad
25-2-2012 Manchester is een fijne stad, niet zo massaal als Londen, met een mooie historie en prettige mensen.

met partner, Feb. 2012
"Prima stad voor een stedentrip"
M
Sfeer in stad
25-2-2012 Leuke stad met redelijk openbaar vervoer. Veel pubs en restaurantjes. Een echte studentenstad, waar de taxi's nog blij zijn met wat fooi. Vliegveld is voor 20 pond vanuit het centrum goed te bereiken per taxi.

met een groep, Jan. 2012
"Ongezellig stad me toekomstige potentie"
emielbrand
Sfeer in stad
22-1-2012 Wij zijn met een groep studenten naar deze stad geweest. Er is weinig sfeer en cultuur te vinden wel wordt er veel aan gedaan om de stad mooier te maken. Er zijn wel 2 grote winkelcentra deze zijn zeker de moeite waard. Verder zijn ze druk bezig met vernieuwing en renovatie dus over 10 jaar zal het zeker aanzienlijk beter en gezelliger zijn dan nu! Qua uitgaan is het wel gezellig alleen verwacht niet te veel house muziek want ze zijn nogal fan van punk en hardrock daar in de UK

met vrienden, Mei 2011
"Verloren"
etv
Sfeer in stad
13-10-2011 Aardige eerste indruk, een middag en een ochtend is te kort om een goed oordeel te vellen. Was er voor voetbal. Voor voetballiefhebbers natuurlijk een aanrader. Bezoek vooral de stadions van beide clubs.

zakelijk, Okt. 2010
"Geen plaats om lang te blijven."
Roel
Sfeer in stad
27-12-2010 behalve dat het beroemd is om het voetbal ,is het niet een stad om lang te verblijven.

met vrienden, Juni 2010
"Manchester en omgeving"
estherlank
Sfeer in stad
3-9-2010 Een vriendin van mij woont in Manchester, of eigenlijk in Middleton, een stadsdeel van Manchester, en zij nodigde mij uit voor een bezoek. Ach, waarom niet, is weer eens iets anders dan Londen en zo bracht ik 5 dagen door met een echte originele inwoonster van deze stad. Middleton mag dan wel tegen Manchester aanliggen, het is net een groot dorp, iedereen kent elkaar. Een paar gezellige pubs en enkele mooie grote parken in een heuvelachtig landschap. Manchester zelf is best aardig, veel opgeknapte (industriele) gebouwen, leuk winkelen, maar de omgeving van de stad is meer de moeite waard. De belangrijkste en mooiste publiekstrekker is het oudste Nationaal Park van Engeland, het Peak District. Je kunt hier mooie autotochten maken en ook voor wandel- en fietstochten is het uitgestrekte natuurgebied erg geschikt. In het park liggen leuke authentieke dorpjes. We zijn er maar (te) kort geweest, maar de volgende keer gaan we zeker meer tijd doorbrengen in het Peak District.

met een groep
"Geweldig"
peter
Sfeer in stad
18-1-2010 een plezante stad om heen te gaan.het centrum dus picadilly square is de max