Camping Lakeland Leisure Park in Flookburgh Engeland beoordelingen 4.1 | Zoover

4,7
3,9
5,4

28 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Camping Lakeland Leisure Park

Moor Lane, LA11 7LT, Flookburgh
Camping Lakeland Leisure Park scoort een 4,1 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Lakeland Leisure Park? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Lakeland Leisure Park in Flookburgh, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Camping Lakeland Leisure Park vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Engeland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in North West. Vergelijk Camping Lakeland Leisure Park met andere accommodaties in Flookburgh.

5 beoordelingen over Lakeland Leisure Park

4,7
3,9
5,4
"Nooit meer"
luuc
27-8-2011 rondreis door Engeland geboekt via reisorganisatie, donald genaamd, een advies: nooit doen!! het is onbegrijpelijk dat een z.g.n gespecialiseerd buro dit soort parken opneemt in hun assortiment, dit park was overvol, de stacaravans stonden in rijen op elkaar gepropt en waren van bedenkelijk niveau, om je sleutel te halen sta je als koeien in een rij van honderden schreeuwende engelsen,na onze teleurstelling kenbaar te hebben gemaakt bij reisorganisatie, werdt het afgedaan als kwestie van smaak. Onze tip, Engeland, Wales,Schotland en Ierland zijn prachtig, maar neem geen vakantieparken via deze reisorganisatie.( deal met de Haven,s parken)

met jonge kinderen, Juli 2009
"Haven camping; meer van hetzelfde"
Anne
8-8-2009 Wij verbleven in een stacaravan op deze camping van de organisatie Haven. Tijdens onze rondreis door Engeland bleken alle Haven campings exact dezelfde opzet te hebben. Klein binnen zwembad, klein buiten zwembad. "Entertainment" bestaat uit toegangspassen tot een heuse gokhal. Niet echt het entertainment dat je je kinderen toewenst. Maar een behoorlijke speeltuin of bijv. tafeltennistafels ontbraken. Alles oogt en is keurig. Grote grasvelden vol met stacaravans, park schoon, maar sfeerloos. Jammer

met partner, 2008
"Ook hier kan je volop genieten"
jodi
25-8-2010 voor als je naar schotland wil moet je hier echt de tijd nemen

met jonge kinderen, Aug. 2006
"Massaal en kaal! Prachtige omgeving!"
Rene
29-6-2010 Lakeland is een massaal stacaravanpark zonder enige sfeer. Honderden stacaravans op een rijtje zonder een heg o.i.d. ertussen. Acceptabel voor low-budget overnachtingen in het prachtige Lake district. Stacaravans op zich zijn goed, maar ze staan bovenop elkaar en... er zijn veel Engelsen en niet van de beste soort. Vaak rumoerig! Volgende keer toch liever iets meer uitgeven voor een goedkoop hotelletje ofzo; dit is niks!

met jonge kinderen, 2003
"Nooit meer"
r.bosschermuller
18-2-2010 Dit was onze eerste en gelijk laatste ervaring met een verblijf in een stacaravan. Vreselijk! De caravans staan in rijen van tig vlak bij elkaar opgesteld. Je zet je auto naast je caravan waardoor er geen plaats meer is om buiten te zitten. En hoewel de caravans op zich prima zijn ingericht, werden wij met name door het totale gebrek aan privacy helemaal gek. Je buren kijken zo naar binnen (ook nog omdat de vitrage o.i.d. ontbrak). Bovendien waren de aanwezige Engelsen erg nadrukkelijk aanwezig. Na een dag wisten we al dat dit niet voor ons was en hebben we aan onze knieën getrokken. Van de faciliteiten op het park hebben we geen gebruik gemaakt. Het had voor zover we konden zien een hoog Hi-de-hi Ho-de-ho gehalte. Al met al voor ons een dure maar wijze les.