Hotel Lindeth Howe in Bowness On Windermere Engeland beoordelingen 9.0 | Zoover

1 beoordeling

Beoordelingen Hotel Lindeth Howe

Lindeth Drive Longtail Hill, LA23 3JF, Bowness On Windermere
Hotel Lindeth Howe scoort een 9,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Lindeth Howe? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Lindeth Howe in Bowness On Windermere, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Hotel Lindeth Howe vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Engeland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in North West. Vergelijk Hotel Lindeth Howe met andere accommodaties in Bowness On Windermere.

1 beoordeling van Lindeth Howe

1 beoordeling
met partner, Sept. 2010
"Sfeervol, prachtig gelegen vlakbij Lake Windermere"
Fam. Middel
27-9-2010 Het hotel is een voormalig vakantiehuis van Beatrix Potter, wij snappen waarom. Het meer is vlakbij, het uitzicht mooi en lieflijk. Vanuit het hotel zijn de bezienswaardigheden van het Lakedistrict goed te bereiken. Ons viel op dat we de enige Hollanders waren. Ook wel eens leuk, geen landgenoten om je heen.
Het eten is voor Engelse begrippen erg goed. Let wel, we hebben het hier over Engelse begrippen en volgens die normen is dit echt top of the bill. De bediening is correct en vriendelijk.

De reis er naartoe is met de auto vanuit Newcastle een fluitje van een cent. Aanrijden deden wij via Durham en dan verder naar het zuiden door de Yorkshire Dales (al een belevenis op zich). De terugweg namen we de kortste route. Dwars door de Pennines. De TomTom gaf 3 uur aan voor de 150 kilometer. Tel daar maar een uurtje bij want die route is zo mooi en rustig dat je automatisch rustig gaat rijden om te genieten van de vergezichten.

Volgend jaar weer, dan gaan we wel een paar nachten langer.