Hotel Alandene** in Blackpool Engeland beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Alandene**

25 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Hotel Alandene**

131 Park Road, FY1 4ET, Blackpool
Hotel Alandene scoort een 8,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Alandene**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Alandene** in Blackpool, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel Alandene** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Engeland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in North West. Vergelijk Hotel Alandene** met andere accommodaties in Blackpool.

1 beoordeling van Alandene**

1 beoordeling
met partner, Juli 2010
"Onverwacht goed in Blackpool!"
Anita
16-8-2010 Omdat we hadden gehoord dat dit erger was dan de Spaanse costa's, gingen we als een soort van "ramptoeristen" uit nieuwsgierigheid naar Blackpool. Nou, dat hebben we geweten.... Ik denk dat er niet veel ranziger plekken ter wereld zijn dan deze Engelse badplaats.... En als je dan ineens een heel net hotel treft, is dat gewoon verbazingwekkend! De kamers zijn schoon en prettig, met een mooie mix van kitsch en design. Het ontbijt is prima en het personeel aardig en attent. Het hotel ligt net ver genoeg van het centrum van Blackpool om 's nachts rustig te kunnen slapen. Mocht je dus nog eens, al dan niet uit vrije wil, in Blackpool belanden, dan is dit een prima adres voor weinig geld!