Vakantie Beoordelingen Warkworth North East vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Warkworth

26 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Warkworth

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Warkworth. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Warkworth. Ben je zelf op vakantie geweest naar Warkworth? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Warkworth scoort een 8,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Bed and Breakfast en 2 Hotels in Warkworth. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Warkworth. Bekijk ook andere accommodaties in Engeland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in North East.

1 beoordeling van Warkworth

1 beoordeling
met oudere kinderen, Aug. 2008
"Prachtig echt engels dorpje"
A.W Rolandus Boers
Stranden
7-8-2009 warkworth castle neemt een centrale plaats in ,verder Alnwick op niet te grote afstand, met het harry potter kasteel. Op tien minuten rijden met de auto in Alnmouth een trein station, voor bijvoorbeeld een schitterende treinreis naar Edinburgh.Warkworth ligt op kleine drie kwartier vanaf de DFDS boot in North Shields. Wij hadden in dit dorpje een particulier vakantiehuisje gehuurd via de engelse organisatie touroperator, en dat is ons perfect bevallen,zodat we ons verblijf in engeland nu ieder jaar via deze organisatie regelen, dit is heel goed te doen via het internet.
En als we in de buurt zijn gaan we altijd nog even langs in Warkworth