Hotel Premier Inn North Shields in Newcastle Upon Tyne Engeland beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Premier Inn North Shields

9,6

25 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Premier Inn North Shields

Albert Edward Dock, NE29 6DU, Newcastle Upon Tyne
Hotel Premier Inn North Shields scoort een 9,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Premier Inn North Shields? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Premier Inn North Shields in Newcastle Upon Tyne, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Engeland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in North East. Vergelijk Hotel Premier Inn North Shields met andere accommodaties in Newcastle Upon Tyne.

2 beoordelingen over Premier Inn North Shields

9,6
met partner, Mrt. 2010
"Niets dan lof!"
conny
6-4-2010 Na problemen met de overtocht hier terechtgekomen en zeer tevreden.
Leuk restaurant ernaast, voor ontbijt enz, maar ook om lekker in een hoekje te gaan zitten lezen/tv oid.
Kamers prima.
Ligt naast een outletcentrum en vlakbij de boot naar IJmuiden.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Premier Inns zijn echt een ontdekking"
Lin
12-11-2009 Wij hebben de Premier Inns helemaal ontdekt. Voor een goede prijs tref je waar dan ook een ruime schone kamer, vriendelijk personeel en altijd een restaurant ernaast waar je prima kunt ontbijten en 's avonds keuze hebt uit een uitgebreid menu met lage prijzen. Wij reisden met twee opgroeiende kinderen en dan heb je op je kamer meer dan genoeg ruimte met voor de kinderen twee eenpersoonsbedden. Het hotel in North Shields ligt letterlijk naast de haven van Newcastle waar de boot uit IJmuiden aankomt. Dus perfect als je voor of na een overtocht nog even een nachtje goed wilt slapen. Bovendien ligt het hotel naast een outletwinkelcentrum met een groot aantal winkels met echt scherpe aanbiedingen, zoals een Nike en Reebok store. Wij hebben het hotel gebruikt voor een doorreis naar Noord Engeland en Schotland. We zijn niet in Newcastle zelf geweest, dus we weten ook niet hoe het hotel t.o.v. dat stadscentrum is gelegen. Voor de uitvalswegen naar noorden en oosten ligt het in elk geval prima.