Hotel Best Western Ventnor Towers Hotel*** in Ventnor Engeland beoordelingen 6.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Best Western Ventnor Towers Hotel***

6,6

26 mei 2012

Hotel Best Western Ventnor Towers Hotel*** Ventnor

Beoordelingen Hotel Best Western Ventnor Towers Hotel***

Madeira Road, PO38 1QT, Ventnor
Hotel Best Western Ventnor Towers Hotel scoort een 6,8 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Best Western Ventnor Towers Hotel***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Best Western Ventnor Towers Hotel*** in Ventnor, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Hotel Best Western Ventnor Towers Hotel*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Engeland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Isle of Wight. Vergelijk Hotel Best Western Ventnor Towers Hotel*** met andere accommodaties in Ventnor.

6 beoordelingen over Best Western Ventnor Towers Hotel***

6,6
"Verouderd hotel maar schoon"
j&i
7-8-2011 Het Best Western Ventnor Towers hotel kan het best beschreven worden als een oude klassieker die er helaas nogal armoedig bijstaat. De ligging en de keurige wat saaie maar zeer schone kamer, maakte heel veel goed. Ook de manager de heer Baldwin was zeer vriendelijk. Ondanks dat de bar alleen 's avonds open was, was hij wel bereid om als wij aan het eind van de middag terugkwamen, voor ons een heerlijk glaasje wijn in te schenken. Ook de vriendelijke dames bij het ontbijt maakten heel veel goed. Hopelijk kan hij de komende tijd meer aan het hotel opknappen, zodat het er allemaal wat beter uitgaat zien. Ondanks de wat sjofele aanblik durf ik het toch wel aan te raden,

"Mooie locatie, maar hotel is aan renovatie toe!"
Fam G
5-8-2011 Je kan zien dat het ooit een prachtig hotel was, maar heeft nu (helaas)achterstallig onderhoud. (Wij noemden het Fawlty Towers)
De kamer was echter ruim en schoon, bedden en badkamer ook schoon en goed, maar miste sfeer. We hebben alleen ontbeten in het hotel en dat was prima. De bar(was alleen 's avonds open), lounge en tuin nodigden zeker niet uit om gezellig te gaan zitten, dus we zijn steeds naar Ventnor gelopen (10 min.) Daar was het erg gezellig, met een leuk zandstrand, ook lekker gegeten daar bij de pub en het tapasrestaurant aan de baai! Kortom, hotel soi, omgeving rustig, mooi met genoeg vertier voor wie niet van massale drukte houdt.

met oudere kinderen, Nov. 2009
"Wat een fantastisch hotel !"
Torfs
8-11-2009 Hotel Ventnor Towers, een victoriaans gebouw, ook zo gemeubileerd, is een beetje vergane glorie maar blijft fantastisch. Onze kamer (family room) had vensters en sea-view langs 3 kanten. Ontbijt (fabuleus) met zeezicht, wifi, een grote snooker, darts (de kinderen vonden het schitterend) of het leeshoekje ook met zeezicht, knus tussen de kussens allerlei dure Engelse interieur tijdschriften lezend. De staff waarvoor geen inspanning te veel is. De wandelmogelijkheden op het eiland (place of outstanding beauty) enz...

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Best Western Ventnor Towers...

Familie, Juli 2006
Janny
27-8-2006 Een gezellig familiehotel met een typisch Engelse sfeer en inrichting. Prachtig gelegen bovenop een cliff met een machtig uitzicht over zee: je ziet er de grote zeeschepen langs varen (nog beter met verrekijker). Hotel heeft ook ruime buiten/tuinaccommodatie.

Petra
4-6-2005 leuk, klein familie-hotel
sfeervolle kamers, meeste met zeezicht.
Vriendelijk personeel en een zeer goede
keuken.
Vooral de zuidkant van Isle of Wight is erg mooi, je kunt hier heerlijk
wandelen.

met jonge kinderen, Juni 1998
"Een mooie herinnering"
Hugo
10-7-2011 13 jaar geleden in dit hotel geweest met onze (toen) zuigeling. Gerund door een Nederlands koppel, en met typische Engelse uitsraling - denk Fawlty Towers ! We hadden een mooie kamer onder het dak, met zicht op de zee. Tennisveld, zwembadje (niet verwarmd) en een helicopterlandingsplatform. Eten was pico bello, service tip top. Hoewel niet ideaal voor kleine kinderen. Klimaat is mediterraans: Isle of Whight is een bloemeneiland, vergelijkbaar met Madeira. Inderdaad heerlijke herinneringen.