Beoordelingen Shanklin

6,5

20 mei 2013

Shanklin
Beoordelingen Shanklin
Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Shanklin. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Shanklin. Ben je zelf op vakantie geweest naar Shanklin? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Shanklin scoort een 8,5 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Campings, 1 Vakantiepark, 20 Hotels en 4 Pensions in Shanklin. Op Zoover vind je bovendien 9 vakantiefoto's van Shanklin. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Shanklin. Bekijk ook andere accommodaties in Engeland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Isle of Wight.

7 beoordelingen over Shanklin

6,5
met vrienden, Aug. 2012
"Klein en charmant"
MHIP Geleijn
Sfeer
9-9-2012 Goede uitvalsbasis voor wat je ook maar op Wight van plan bent.

met jonge kinderen, 2012
"Betoverend mooi!"
nancy elferink
Sfeer
2-3-2012 Geweldig mooi landschap, historie, sfeer, bezienswaardigheden en stranden.
Prachtig eiland en sprookjesachtig dorpje.
Geschikt voor gezinsvakanties. Een eiland met ruim 60 bezienswaardigheden van dierentuinen tot pretparken, van kastelen tot prachtige tuinen. Een dinosaurusmuseum, roofvogelshows en het paleis van queen Victoria. Dat alles op een eiland dat ongeveer 2x zo groot is als Texel. Veel activiteiten en mooie stranden.

met partner, Juni 2010
"Pittoresk dorpje."
Sonja
Sfeer
22-7-2010 Shanklin is volgens ons één van de mooiste dorpjes op het eiland Wight. Een diner in The Crab is een aanrader! Over het algemeen is het eiland zeer mooi, je kan hier gemakkelijk een week rondtoeren!

De beste prijzen en lastminutes voor Shanklin bij:

Nell en Johan Gelde...
Stranden
27-5-2007 Gezellige plaats met een mooi oud centrum. Mooie boulevard en strand. Groot winkelbestand, theater, restaurants etc. Overnachtingsmogelijkheden te over. Een tip voor wat betreft eten: The Crab Inn, keywords: oude inn, gezellige sfeer, uitstekend eten en fijne bediening. Zeker een must!

Familie, Mei 2007
G.A. Kajim
Stranden
21-3-2008 Wij vonden Shanklin de mooiste plaats aan de kust van Wight. Het ligt in een baai en je kunt langs het strand/boulevard naar het volgende dorp lopen en over de kliffen wandelen.

met een groep, Juli 2006
Eddy
Stranden
29-7-2006 Shanklin is één van de mooiste plaatsen die ik al bezocht heb.
Alles is daar gezellig, knus, rustgevend en mooi.
Trouwens, heel Eiland Wight staat bij mij op de eerste plaats !
Zeker een aanrader voor iedereen die van gezelligheid en rust houdt.

met een groep, Juli 2006
Carry
Stranden
27-7-2006 Prachtig plaatsje, rustig, gezellig en charmant. Heb mijn hart verloren aan héél het eiland Wight.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit