Hotel Strand Palace**** in Londen Engeland beoordelingen 7.7 | Zoover

Hotel

Beoordelingen Hotel Strand Palace****

The Strand 372, WC2R 0JJ , Londen
Hotel Strand Palace scoort een 7,7 uit 10, op basis van 161 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Strand Palace****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Strand Palace**** in Londen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 82 vakantiefoto's van Hotel Strand Palace**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Strand Palace**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Engeland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Groot Londen. Vergelijk Hotel Strand Palace**** met andere accommodaties in Londen.

137 beoordelingen over Strand Palace****

met vrienden, Mrt. 2012
"Geweldig hotel op fantastische locatie !"
angelique peters
9-4-2012 Strand Palace is een geweldige locatie voor als je Londen wilt gaan verkennen. Centraal gelegen op loopafstand van o.a : Covent Garden, London Eye , Picadilly Circus , Trafalguar square .
Medewerkers zijn erg behulpzaam en vriendelijk, kamers zijn klein , maar schoon . Wij zaten aan de achterkant van het hotel op de 2e verdieping en hadden weinig last van lawaai. Tuurlijk hoor je wat , maar hallo, je bent in een wereldstad !! Ontbijt is netjes verzorgd en biedt genoeg keus voor iedereen. Toen wij dreigde onze vlucht terug naar huis te missen omdat de taxi niet kwam opdagen , heeft een medewerker alles op alles gezet en als nog vervoer kunnen regelen naar het vliegveld . Thumbs up !!! Mocht ik ooit nog een keer in Londen verblijven dan wordt het zonder twijfel dit hotel !

met partner, Dec. 2010
"Prima hotel"
Pippa
21-12-2010 Strand Palace hotel is een prima hotel vlakbij Covent Garden in Londen. Echt superlocatie. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Hele ruime en schone kamer gehad. Prima hotel om te vertoeven tijdens een stedentrip Londen! Aanrader!

met partner, Nov. 2010
"Nooit meer"
Moni
10-2-2011 Strand Palace is geen 4 sterren waard. Vergane glorie....de eerste kamer waar we zaten, was klein met een vieze badkamer. Schimmel in het douchegordijn. Op ons verzoek kregen we tegen een bijbetaling van 50 pond per nacht een executive room, hebben we aan de balie geregeld waar het personeel echt niet aardig was..

Het ontbijt was vreselijk. We hebben zeker 15 minuten op de gang in de rij gestaan voor we naar binnen mochten in de ontbijtzaal. De tafels waren niet schoongemaakt, alleen de ontbijtresten van degene voor je waren afgehaald. Het ontbijt zelf was prima, maar de accomodatie was niet berekend op de drukte, dus rijen voor het buffet. Men raadde ook aan om ontbijt op de kamer te laten komen, of heel vroeg te komen ontbijten.

Alom: geen aanrader!! Alleen de ligging was super en de concierges waren een aanwinst.

met partner, Sept. 2010
"Super hotel!"
Evi
25-9-2010 Heel goed hotel, groot, super gelegen!
Wij hebben een clubkamer genomen. Was vrij klein (typisch voor in de stad) maar héél verzorgd en proper met alle voorzieningen. Enige minpunt: slechte verluchting, de kamer was snikheet, gelukkig was er een blazer voorzien voor wat verfrissing.
Ontbijt heel goed, typisch engels maar genoeg alternatieven voor wie een iets 'lichter' ontbijt wilt.
Onthaal en concierge services ook super goed!

Wij zouden zeker teruggaan naar dit hotel!

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Prima hotel met fantastische ligging!"
Bianca
26-8-2010 Meesterlijk liggend hotel. Vlak bij het supergezellige Covent Garden. Metro en bus om de hoek. Belangrijkste highlights van Londen op loopafstand. Wel een beetje vergane glorie in het hotel zelf en de kamers zijn vrij warm (wel goed geïsoleerd qua geluid). Prima verzorgd, netjes en schoon, goede service, aardige mensen. Mijn dochter (4) was met name gecharmeerd van 'de meneer met de toverhoed die de deur open houdt'. Eten vond ik wat gewoontjes. Aanraders in de buurt voor kleine kinderen zijn het pannekoekenrestaurant op High Holborn (10-15 min. lopen vanaf het hotel). En de speeltuin Coram's Field, goed te bereiken met de bus.

met oudere kinderen, Mei 2010
"Zeer centraal gelegen goed hotel"
A.
13-5-2010 Goed hotel met perfecte ligging. Perfecte conciërge-assistentie in de hal voor alle tickets en vragen op alle gebied. Goede regeling voor bagagedepot. Keurige kamers (clubrooms). Bij kamers even aangeven of je 2 aparte bedden of één 2-persoonsbed wilt. Dit 2-persoonsbed is wat kleiner als wij gewend zijn en is in éénen opggemaakt. Omdat de kamers wat klein zijn en bij ons het raam niet open kon, vonden wij dit iets wat benauwd. Covent Garden is achter het hotel. Heel gezellig! Volgende keer gaan wij weer naat dit hotel. Goed bevallen.

met partner, Feb. 2010
"Uitstekende ligging"
Caroline Enkels
6-5-2010 Goed hotel net naast Covent Garden, dus uitstekende ligging in het centrum van London. Het is een erg groot hotel, en daardoor is de service wat onpersoonlijk, maar wel correct en professioneel. Kamers zijn niet overdreven duur, wel netjes en verzorgd.

"Topper"
reizigers
31-12-2009 Heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
Super schone kamers (wij hadden een clubroom)
Heerlijk ontbijtbuffet.
Perfecte ligging om de hoek van Covent Garden.
Alles op loopafstand.
Veel goede restaurants in de buurt en ook de vele theaters zijn op loopafstand.
Echt een aanrader, als wij weer een keer naar Londen gaan nemen we zeker weer dit hotel.

met vrienden, Dec. 2009
"Goed hotel, vlak in het centrum"
Mieke
14-4-2010 Wij waren hier in december een weekendje met vrienden. Indien in terug naar Londen zou komen, zou ik terug dit hotel kiezen. Het is uitstekend gelegen, proper (wel kleine kamers, maar je bent toch heel de dag op stap) vriendelijke behulpzame mensen.
Heel goed.

met vrienden, Dec. 2009
"Goed hotel voor stedentrip"
IF
20-7-2010 Keurige kamers. Service van de concierges is geweldig, willen alles voor je opzoeken en (vooral) boeken. Ontbijt erg Engels met veel keus!