Beoordelingen Hotel London Lodge***

22 mei 2013

London Lodge***
Beoordelingen Hotel London Lodge***
134-136 Lexham Gardens, W8 6JE, Londen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel London Lodge*** in Londen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel London Lodge*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel London Lodge scoort een 8,3 uit 10, op basis van 62 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel London Lodge*** in Londen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel London Lodge***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel London Lodge*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 53 vakantiefoto's van Hotel London Lodge*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Engeland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Groot Londen. Vergelijk Hotel London Lodge*** met andere accommodaties in Londen.

1 2 3 4 5 6 volgende

60 beoordelingen over London Lodge***

met partner, Dec. 2012
"1x is genoeg"
rene
16-1-2013 mooi hotel wat gedateerd ,maar het ontbijt is zeer slecht continentaal ontbijt dan engels ontbijt moest je extra voor betalen

met partner, Okt. 2012
"Niet voor herhaling vatbaar."
Leon
24-10-2012 Het hotel met kleine kamers is zeer gehorig. Je kon de bovenburen horen lopen en stommelen. In de kamer hoorde je ook steeds de lift met het bijbehorende 'pingeltje' als de deuren opengingen. Geen kledingkast in de kamer maar een rek/kapstok. Daarboven een plank die ik eerst moest afstoffen. Ontbijt is karig, zeker als je niet van muesli houdt; een slappe, lauwe croissant en toast met jam of smeerkaas (geen kaas, vleeswaren of eieren). Voor 'warme' bestellingen moet je bijbetalen. Wifi is € 2,- per 20 minuten, een printje (boardingpas) is 0.20 per stuk. Slechte service. De Spaanse receptioniste is erg aardig/vrolijk en probeert er nog wat van te maken. Ik ben vaak in Londen geweest maar dit was één van de mindere hotels.

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Heerlijk verblijf"
RikT
15-2-2012 Net terug van een heerlijk verblijf van 4 dagen in Londen, mede dankzij dit prima hotel. Hotel ligt gunstig t.o.v. metrostation Earl's Court (Picadilly line/rechtstreekse verbinding met Heathrow) in een rustige straat. Kwamen 's ochtends om 10.00 aan in het hotel en konden meteen naar onze kamer. Kamer prima in orde en schoon. Goede bedden. Koffie en thee faciliteiten op de kamer (gratis). Wifi tegen betaling. Dagelijks schoonmaak en schone handdoeken/bedden. Vlakbij straat met verschillende restaurants. Eerste dag in restaurant Zizzi (Italiaans) gegeten, zo goed bevallen dat we de andere dagen in hetzelfde restaurant hebben gegeten. Restaurant van het hotel ziet er 's avonds wat ongezellig uit. 's Ochtends prima ontbijten. Wij hadden in het arrangement een continentaal ontbijt. Dat houdt in koffie/thee, toast en croissants, jam, fruit, onbijtgranen, vruchtensap. Voor 2 pond kan je een gekookt- gebakken of roerei bestellen. Ook andere gerechten zijn te bestellen. We hebben genoten!

met vrienden, Jan. 2012
"Perfect hotel!"
Marcia
3-2-2012 Het hotel ligt centraal in Kensington. 5 minuten lopen naar de underground (earl's garden) en je komt overal zo! Ook een nette wijk waar je 's avonds veilig kunt rondlopen.

De service in het hotel is erg goed, ze willen alles wel voor je doen. Nette kamers.

Komtom: een aanrader!

met oudere kinderen, Mei 2011
"Ideaal hotel voor een bezoek aan Londen"
Jacqueline
24-8-2011 London Lodge is een prima hotel voor een stedentrip naar Londen. Het ligt heerlijk rustig maar toch vlakbij metrostation en diverse bushaltes. Er zijn supermarkten en restaurantjes in de buurt. De kamers zijn niet al te groot maar bieden alles wat je nodig hebt. Tip voor wie met prijsvechter vliegt: in het vliegtuig kun je tegen gereduceerd tarief treintickets van het vliegveld naar Londen Liverpoolstreetstation kopen. Een retour is 30 dagen geldig.

met oudere kinderen, Apr. 2011
"Topper in een rustige buitenwijk van london"
Treetje
16-4-2011 overnacht op 11 en 12 april 2011. we kregen een zeer rustige kamer, heerlijke bedden, prachtige en zeer ruime 4-persoons kamer. netjes onderhouden, gratis thee op de kamer. gratis wifi internet toegang, pc met internet ter beschikking in de lobby, underground op 3 minuten wandelen. heerlijl ontbijt met verse croissants en engels ontbijt. ontbijt in de serre, met mooi uitzicht op de tuin.

met partner, Dec. 2010
"Net hotel met vriendelijk personeel"
Henry Holwerda
9-1-2011 Wij waren er met 4 personen met de kerst 2010. Wanneer je iets van London wilt zien. Ga dan niet met de kerst. 1e Kerstdag geen openbaar vervoer. Touroperator verkoopt wel de dagticket voor die dag. Alle bezienswaardigheden zijn beide kerstdagen gesloten. Hotel is verder goed met heel vriendelijk personeel. Ontbijt is continentaal. Alleen toast en croissant met jam. Wil je je ontbijt upgraden moet je overlal voor betalen. Dit zit niet in het buffet. 1e kersdag kerstdinner genuttigd in hotel voor 60 euro pp. Het kerstdinner was heel matig. Sommige gangen waren al snel niet meer beschikbar, alternatief zoals nagerecht kwam linea recta uit de vriezer op je bord.

met een groep, Dec. 2010
"Toch wel een tegenvaller"
J. Ridder
21-12-2010 Dit hotel o.a. geboekt o.b.v. beoordelingen hier. Eerste indruk: knus en huiselijk hotel, gelegen in prachtige, rustige wijk. Per metro is het centrum goed te bereiken. Erg vriendelijk personeel. Kamers leuk typisch Engels ingericht, maar wel gedateerd. Eén van de bedden stond scheef (poot bleek afgebroken te zijn en amateuristisch gerepareerd), het water uit de douche ging steeds van koud naar warm en weer terug, de tv had slechts vijf kanalen (en dan ook nog met sneeuw) en de jacuzzi werkte ook niet.

Het karige 'continentale' ontbijt bestond uit toast, jam, boter, een minicroissantje, muesli, melk, sinaasappelsap, koffie/thee en twee fruitsoorten. Geen kaas, ham, eieren etc. Die waren wel te krijgen, maar daar moest je extra voor betalen. Jammer, ik betaal liever van tevoren een tientje p/p/p/d extra in de reissom en dat er dan een warm ontbijtbuffet is en ander broodbeleg, dan dat ik later ter plaatse per item aanvullend moet betalen.

Al met al ga ik hier niet meer naartoe.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Maakt haar reputatie waar"
Ruud
10-9-2010 Op basis van de reacties op deze Zoover-site heb ik dit hotel gekozen. Zowel mijn vrouw als kinderen (16 en 18 jaar) waren zeer aangenaam verrast door dit bijzondere hotel. Zoals je her en der foto's over dit hotel aantreft, is het in het echt ook. Elke kamer is anders gekleurd qua gebruikte stoffen (rood, blauw, geel etc), maar ze zijn allen even smaakvol. De kamers zijn ruim, maar tevens warm van uitstraling, Ze bevatten alle moderne faciliteiten. Alles is mooi schoon en redelijk nieuw. Zeker de badkamers. Het personeel is supervriendelijk en behulpzaam. Inderdaad: Je krijgt er een 'Home abroad' gevoel. Ontbijt (wij hadden engels ontbijt) was perfect. Continentaal was buffetvorm. Engels ging op bestelling. Zeg wat je wilt, en de kok maakt het voor je. Kortom een perfect hotel. Tussen het Earl's Court metrostation en het hotel liggen tal van goede restaurantjes en supermarkten. De ligging van het hotel is in een erg rustige straat. Geen enkele overlast van verkeerslawaai. AANRADER !!!

met vrienden, Aug. 2010
"Aanrader"
vivian en rené
20-8-2010 Wij zijn hier geweest met vrienden van 9 tot13 augustus.Toen we vroeg aankwamen was onze kamer nog niet klaar en konden we de koffers in de kamer van onze vrienden zetten.Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.staan je netjes te woord.
Kamers waren niet groot maar wel ruim genoeg en schoon,badkamer was met een bad maar wel wat oud de kitranden waren aan vervanging toe maar verder wel schoon. Het restaurant is niet groot maar wel knus wij hadden alleen ontbijt en dit was goed ze kwamen steeds vragen of we nog meer wilde je kon onbeperkt toast en croissant krijgen koffie-thee-chocolademelk op het buffet stond vers fruit melk en vruchtensappen en yoghurt dus een goede start van de dag. Wij vinden dit hotel zeker een aanrader omdat het in een rustige straat ligt dicht bij het metrostation Eurls court en restaurantjes.

1 2 3 4 5 6 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit