Hotel Hilton London Tower Bridge**** in Londen Engeland beoordelingen 9.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Hilton London Tower Bridge****

27 mei 2012

Hotel Hilton London Tower Bridge**** Londen

Beoordelingen Hotel Hilton London Tower Bridge****

5 More London Place Tooley Street, SE1 2BY, Londen
Hotel Hilton London Tower Bridge scoort een 9,3 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Hilton London Tower Bridge****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Hilton London Tower Bridge**** in Londen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 48 vakantiefoto's van Hotel Hilton London Tower Bridge**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Hilton London Tower Bridge**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Engeland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Groot Londen. Vergelijk Hotel Hilton London Tower Bridge**** met andere accommodaties in Londen.

20 beoordelingen over Hilton London Tower Bridge****

met oudere kinderen, Okt. 2010
"Topper!"
Judith Geerdes
2-11-2010 Goed hotel, ligging op 2 min lopen van het station tower bridge. Waar ook de trein vanuit gatwick stopt. Super vriendelijk personeel.
Heerlijk uitgebreid ontbijt. Prima kamers.

met partner, Juli 2010
"Geweldig hotel, maar..."
Rene
10-7-2010 Het Hilton Tower Bridge hotel is een geweldig hotel. Mooie kamers, badkamers en ontbijtzaal/restaurant. De liggen is ideaal. Vlak bij de London Bridge en vlak bij het openbaar vervoer. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Toch twee klein minpuntjes. De minibar is geautomatiseerd. Dus als je alleen iets uit de minibar aanraakt wordt dat al op je rekening bijgeschreven. Dat wordt wel direct goed gemaakt bij de receptie maar toch vervelend. Veel erger is dat je moet betalen voor het gebruik van internet (15 pound per dag). Ik heb vele hotels gezien en alleen Hilton vraagt nog geld voor internet. Ik denk dat dat in 2010 niet meer mogelijk moet zijn. Dit is voor mij een reden om geen Hilton hotels meer te bezoeken totdat ze hun wereldwijde policy t.a.v. internet herzien.

met partner, Juni 2010
"Hotel hilton london"
Frank
6-5-2011 IS een prachtig hotel.

klantvriendelijk ze helpen je gelijk.

met partner, Apr. 2010
"Prima hotel"
E. Leenders
8-4-2010 Vier nachten verbleven in dit hotel. Kamer was prima (alleen airco maakt flink geluid), ontbijt erg uitgebreid (in weekend kans dat je moet wachten omdat zaal vol is). Lounge sfeervol en medewerkers behulpzaam.
Ligging vlakbij metro maar Tower Bridge en Tower zelfs op loopafstand. Om de hoek van het hotel, langs de Thames, zijn leuke en doede restaurantjes.
Aanrader!

met oudere kinderen, Feb. 2010
"Fantastisch hotel met een perfecte service !"
Max
28-2-2010 We boekten een Deluxe kamer voor 5 nachten. We arriveerden om 12 uur ( Check-in normaal 15 uur ). De receptioniste was zeer vriendelijk en na een paar minuutjes gingen we naar onze kamer op de 7de verdieping.

Onze kamer was zeer modern ingericht en had een zeer ruime en moderne badkamer. Er was een Lcd tv en 2 handige leeslampjes aan het bed. We kregen elke dag ook 2 flesjes water in de kamer. De badkamer was zeer ruim en had geen aparte douche.

Het hotel is op 5 minuten van de Tower Bridge gelegen en op 5 minuutjes van het London Bridge Metro station ( Northern en Jubilee lijn ). Onze kamer had een zicht op het More plein, dat omringt wordt door het hotel en een paar winkeltjes ( Zoals Marks and Spencer food store ) en een paar grote bedrijven.

Het ontbijt was zeer goed en uitgebreid. Je kan er warme gerechten bestellen zoals een ei of wafels. We bestelden een Omelet. Het was zeer lekker maar veel te groot, na dit te hebben gegeten had je al geen honger meer.

Gaat verder ..

met oudere kinderen, Feb. 2010
"Fantastisch hotel met een perfecte service !"
Max
28-2-2010 ..Gaat verder (Vorige beoordeling)

Toen we de laatste dag een wandeling gingen doen en daarna terugkwamen merkten we dat onze kaart niet meer werkte. We zijn naar de receptie gegaan en ze gaven ons een nieuwe kaart.

Wanneer we deze probeerden werkten ze ook niet, zelfs niet de karrt van de poetsvrouw . We gingen weer naar de receptie en de receptioniste zij dat waarschijnlijk de batterijen op zijn van het slot. Ze belde een technicus en ze zij dat hij er aan kwam. We wachten in de gang voor onze kamer ( Gangen waren zeer warm ). Na 20 minuten wachten hadden we nog niemand gezien. Er kwam iemand langs van de mini bar en zij belde de technicus. Die wist helemaal niet dat wij aan het wachten waren maar hij kwam onmiddellijk. Eens hij er was programeerde hij het hele systeem van de deur. Dit wilde helaas niet werken dus belde hij een manager die kwam kijken en samen losten zij het probleem op. Hij vervangde de batterijen en ging door. We hadden nu juist genoeg tijd om uit te checken.

met partner, Dec. 2009
"Fantastisch hotel!"
Claudia en Roel
3-1-2010 Heel erg prettig hotel; goed gelegen, totaal niet gehorig, fijne bedden, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en vlakbij de Borough Market!
Het metrostation zit echt vlakbij en vanuit Gatwick Airport sta je in een half uur met een rechtstreekse treinverbinding bij het hotel voor de deur!Het ontbijt is erg uitgebreid en je wordt heerlijk in de watten gelegd door het overvriendelijke personeel. En wat ook heel erg mooi meegenomen is, is dat er op loopafstand een uitstekend en betaalbaar restaurant te vinden is met een prachtig uitzicht op de Towerbridge (Restaurant Dimt). Kortom: een aanrader als je een heerlijk ontspannen tripje naar London wilt maken.

"Tophotel"
Leonie Renckens - D...
1-9-2009 Tophotel, om het hoekje bij Tower Bridge... Dichtbij metrostation...
Mooie schone kamers!!! We zijn in mei en juli geweest. Vriendelijk en behulpzaam personeel, ontbijt in 1 woord fantastisch!!!

Om het hoekje ( als je naar towerbridge loopt twee toprestaurants ( Gaucho en Dimt )
Rustig gelegen...

Kortom top top en nog eens top

met partner, Juli 2009
"Goede uitvalsbasis"
Marjo82
7-9-2009 Het hotel is een goede uitvalsbasis om Londen te bezoeken. Vlakbij de metro/treinstation en gelegen aan de Theems in het zakelijkere district. Vanaf de Theems kun je makkelijk te voet naar Tower Bridge. De Lounge is wel aardig, beetje strak en kil. Als de airco aanstaat moet je zeker je vest/trui niet vergeten. Cocktails in de bar behoorlijk prijzig maar de vruchtencomibanaties zijn erg lekker. Ontbijt goed verzorgd, weinig broodsoorten maar voor de liefhebber een super Engels ontbijt en de kok customized een eitje voor je. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Kamers netjes en ruim. Wil je de minibar bekijken...pas op. Alles wat je optilt wordt automatisch op je rekening aangeslagen ook al zet je het weer terug.

"Zeer goed"
G.Versteeg
15-12-2008 6-7 en 8 dec.2008 daar geweest, zeer goed bevallen, idd nabij metro. Alleen ontbijt daat genoten, prima in orde met veel keuze. Ook is er een nieuw winkelcentrum om de hoek. Hotel is zeer modern en trendy ingericht. Ligging 1 min. lopen vanaf de Theems.