Beoordelingen Hotel Guoman The Tower (vh Thistle Tower)****

26 mei 2013

Guoman The Tower (vh Thistle Tower)****
Beoordelingen Hotel Guoman The Tower (vh Thistle Tower)****
St Katharine's Way, E1W 1LD, Londen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Guoman The Tower (vh Thistle Tower)**** in Londen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Guoman The Tower (vh Thistle Tower)**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Guoman The Tower (vh Thistle Tower) scoort een 8,5 uit 10, op basis van 142 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Guoman The Tower (vh Thistle Tower)**** in Londen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Guoman The Tower (vh Thistle Tower)****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Guoman The Tower (vh Thistle Tower)**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 131 vakantiefoto's van Hotel Guoman The Tower (vh Thistle Tower)**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Guoman The Tower (vh Thistle Tower)**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Engeland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Groot Londen. Vergelijk Hotel Guoman The Tower (vh Thistle Tower)**** met andere accommodaties in Londen.

120 beoordelingen over Guoman The Tower (vh Thistle Tower)****

met vrienden, aug 2012
"Prima ligging, mooi hotel"
Janine
24-5-2013 Twee vriendinnen op stedentrip naar Londen. Natuurlijk de goedkoopste kamer, dus geen uitzicht op de Tower Bridge. De ligging van het hotel is ideaal. Je zit met de metro zo in het centrum. Je zit naast de Tower. Het is een prachtig hotel. De kamers zijn netjes. Wij hadden wel een verouderde kamer, maar dat had ook wel weer sfeer.

met partner, Mei 2013
"Heerlijk hotel vriendelijk en prachtig plekje"
klaske_goedhart
14-5-2013 Een leuk groot hotel met vriendelijk personeel, goede bedden en zicht op st. Katherines dok, en tower bridge. We komen graag weer terug.

met vrienden, Apr. 2013
"Fantastische ligging"
Bart van Sambeek
12-5-2013 Goed en van binnen mooi hotel, verzorgd ontbijt en mooie kamers met schitterend uitzicht op de Tower Bridge. Vriendelijk personeel.

met partner, Apr. 2013
"Goed hotel met prachtig uitzicht"
pjpruis
5-5-2013 Goed hotel, keurig personeel, goede ligging naast de tower bridge.
Metrostation goed af te lopen. Kleine kamer met prachtig uitzicht op de towerbridge. Kamer voorzien van alle luxe, zoals minibar, strijkijzer, airco, vloerverwarming badkamer, koffie/thee voorziening, kluis, badjassen. douchen in bad, wel onhandig. Kamers schoon, fijne bedden. Mogelijk in 3 ruimtes te onbijten, druk, moesten even wachten. Goed ontbijt. Ook mogelijk te eten in restaurant, hebben we niet gedaan, maar werd ons wel betaalbaar 3 gangenmenu aangeboden.

met partner, Mrt. 2013
"Prachtig hotel met vriendelijk personeel"
Sylvia
31-3-2013 Wij zijn hier nu voor de 4e keer geweest. Top locatie, heerlijk ontbijtbuffet en vriendelijk en behulpzaam personeel. Echt een aanrader voor een lang weekend Londen.

met partner, Mrt. 2013
"Prachtig uitzicht, vooral als het donker is"
tesnl
22-3-2013 Mooie locatie, prachtig brandschoon hotel, uiterst vriendelijk behulpzaam personeel en een concierge die alles voor je regelt als je dat wilt.
Wij hadden een kamer aan de zijde van St. Katherine's Dock, met een mooie skyline in de nacht. Wat drinken in de bar met uitzicht op de Tower Bridge.
Metrostation is minder dan 10 minuten lopen, Starbucks op de hoek.
Klein minpuntje (??), als je wat later gaat douchen (na 9 uur), heb je koud water.

met partner, Mrt. 2013
"Verrassend goed, prijs/kwaliteit optimaal"
heer Bonnaerens
13-3-2013 Aangenaam hotel met prima service, kamers tiptop in orde, bed met goede matras, elke dag gereinigt en alles aangevult, ontbijt zeer uitgebreid en in wk tot 11.00 uur

met partner, Jan. 2013
"Goede ligging, wel erg groot hotel!"
Johanna
7-1-2013 De buitenkant van het hotel als een groot grauw flatgebouw. De binnenkant daarentegen is een stuk beter. De kamers zijn qua grootte redelijk standaard. Wel mooi afgewerkt en typisch Engels meubilair.
De ligging is super, met uitzicht op de Theems en de tower bridge, waar je echt een paar honderd meter vandaan zit. Ook al zit je daarmee ook dicht bij de weg, wij hadden daar totaal geen last van, zelfs met het raam open. De gordijnen zijn erg geluidsdicht.
Achter het hotel zit een haven, ook erg gezellig.
Ontbijt hadden wij er niet bij, maar op loopafstand zitten genoeg restaurantjes waar je leuk kunt ontbijten.
De medewerkers zijn vriendelijk. Wij kwamen laat aan (rond 23u), maar de receptie was nog gewoon open. En toen we uitcheckten, was het geen probleem om onze bagage in het hotel te laten staan, aangezien we pas ’s avonds terugvlogen naar Nederland.

met vrienden, Dec. 2012
"Prima hotel voor een weekendje Londen"
caverburg
23-12-2012 Uitstekend hotel pal naast Tower Bridge en The Tower op korte loopafstand van metrostation Tower Hill. Prachtig gelegen aan de oever van de Theems. Ontvangst bij receptie door Nederlands personeel. Niet dat wij het Engels niet machtig zijn, maar toch wel praktisch. Kamer prima in orde met alle faciliteiten. Ontbijt in buffetvorm, ruime keuze.

met partner, Dec. 2012
"Geweldig hotel!"
Madelinde
18-12-2012 Al bij binnenkomst vriendelijk ontvangen door Nederlandse stagiaires.
We kregen een mooie kamer met uitzicht over de stad! Hoe groot het hotel ook is, de kamers werden iedere dag op tijd schoongemaakt.
Heerlijke bedden, alles was goed schoon.
Het ontbijt was heel goed geregeld, Engels en normaal brood etc. het was allemaal heerlijk en vers.
Echt een aanrader!

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?