Beoordelingen Hotel Days London Waterloo***

26 mei 2013

Days London Waterloo***
Beoordelingen Hotel Days London Waterloo***
54 Kennington Road, SE1 7BJ , Londen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Days London Waterloo*** in Londen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Days London Waterloo*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Days London Waterloo scoort een 7,7 uit 10, op basis van 40 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Days London Waterloo*** in Londen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Days London Waterloo***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Days London Waterloo*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 43 vakantiefoto's van Hotel Days London Waterloo*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Engeland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Groot Londen. Vergelijk Hotel Days London Waterloo*** met andere accommodaties in Londen.

37 beoordelingen over Days London Waterloo***

6,5
met oudere kinderen, Mei 2013
"Prima plek om Londen te verkennen."
familie_booij
20-5-2013 Dit hotel zat in het arrangement met de Stena Line bij touroperator. We waren hier al rond 10 uur en toen konden we nog niet in onze kamer , maar onze koffer ging in een opslagruimte en we konden Londen in. In de omgeving valt niet echt veel te beleven maar de metro is erg dichtbij. 'S avonds in de buurt van het hotel gegeten en daarna onze koffer weer opgepikt. Kamer was prima , fijn dat er een waterkoker en toebehoren stond. In onze kamer stonden de bedden tegenover elkaar , voor ons geen probleem , moeder en dochter, maar als stelletje niet gezellig. Ook kan maar een van de twee naar de tv kijken. Ontbijt was inderdaad heel eenvoudig maar niet slecht , er is de mogelijkheid om dit uit te breiden. Koffer weer in de opslag en dan is er nog een Complete dag om in Londen door te brengen. Wat ons betreft een prima keuze.

met oudere kinderen, Mei 2013
"Wij komen zeker terug"
M. Timmerman
8-5-2013 Wij hadden dit Hotel met dochters van 12 en 14 in een arr. met de Stenaline en verbleven hier maar 1 nacht. Toen we 's ochtends 11.00 uur na de trein vanuit Harwich en bus 344 in dit Hotel aankwamen, bleek dat de incheck pas vanaf 14u was. Wij hadden twee 2 pers. kamers en gelúkkig! mochten we alvast in 1 kamer inchecken. Beide kamers lagen tegenover elkaar, 1 ad voorkant en 1 aan de achterkant vh hotel. Het Politiebureau in de straat aan de voorkant verderop verklaarde de sirenes die we diverse keren hoorden. We waren echter te weinig op de kamer om hier erg veel last van te hebben. De kamers zijn prima, waterkoker, föhn handig. Service is aardig, vriendelijk. Dag van vertrek, vroeg uitgecheckt om de dag mee te pikken en was er een speciale ruimte om je bagage te stallen. Eind vd dag kwamen we terug voor onze spullen, beneden nog een drankje en een hapje gehad. Ook hier weer vriendelijke medew. De ligging is perfect. Underground links uit t hotel 2 min lopen.

met partner, Apr. 2013
"Goede keus tijdens stedentrip!"
Sas
20-4-2013 Wij zijn één nacht in dit hotel geweest. We kwamen om kwart over 9 's ochtends aan en konden nog niet naar de kamer, maar wel onze koffer afgeven. Hierna zijn we Londen in gegaan en zijn we pas na 9uur 's avond weer terug gekomen, dat was geen probleem. We hadden een kamer op de begane grond. De kamer zag er netjes en schoon uit en rook ook heel fris. We hadden het idee dat wij een nieuwe badkamer hadden en deze was goed en heel schoon. De bedden waren prima. Extra dekens, kussen en handdoeken lagen in het kastje. 's Nachts hoorden we wel sirenes,maar misschien 3 keer, wij sliepen daarna eigenlijk weer meteen verder. Ligging super! Je loopt zo naar de big ben, of naar de bushalte.
Het ontbijt stelde echt niks voor. Witte en bruine pistoletjes, croissantjes, boter en jam. Meer niet. Geen ander beleg. wel koffie en sap. Maar op iedere hoek zit een starbucks waar je heerlijke broodjes e.d. kan kopen. Op de vertrekdag konden we ook weer de hele dag de koffer in het hotel laten staan!

alleenreizend, Apr. 2013
"Goede uitvalsbasis voor een trip naar Londen"
Nan
11-4-2013 Days inn Waterloo is een prima hotel als je niet te hoge eisen stelt. De service is prima. Er is een gratis internetverbinding. Londen eye en big ben zijn echt op loopafstand. Je bent binnen 15 minuten lopen op trafalgar square. Het ontbijt stelt idd niets voor. De bakker. Is op 20 mtr afstand van het hotel. Pluspunt: je kunt op de vertrekdag je bagage veilig en gratis achter laten in het hotel. Je bagage wordt gelabeld,je krijgt een afhaalbewijs en de deur van de bagageruimte is op slot.

met partner, Feb. 2013
"Gunstig gelegen"
J
13-2-2013 Prettig hotel en zeer gunstig gelegen. De (afbak)broodjes bij het continentale ontbijt zijn erg hard en de bedden naar onze smaak veel te zacht. De schoonmaak is wel goed maar de kitranden in de badkamer zijn echt aan vervanging toe. Verder geen aanmerkingen.

Op de aankomst- èn de vertrekdag konden we onze bagage in bewaring geven om nog zoveel mogelijk gebruik te kunnen maken van onze tijd in Londen. Internet is inbegrepen.

met jonge kinderen, Mei 2012
"Prima uitvalsbasis voor city trip"
JLa
7-5-2012 No nonsens hotel met kleine, maar verzorgde kamers met keurig sanitair. Continental breakfast was prima verzorgd.
De directe omgeving van het hotel is niet interessant, maar in minder dan tien minuten lopen sta je bij de Big Ben en de London Eye. De metro Lambeth North ligt op vijf minuten lopen. Ook de bus is een goede (en goedkope) optie.
Het enige minpunt van het hotel is dat het aan een druk kruispunt is gelegen. Vooral in de kamers aan de voorkant kun je het verkeer goed horen, ook 's nachts.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Meer hostel dan hotel"
robert etman
5-5-2012 Denk aan jeugdherberg en Van der Valk en Days Londen Waterloo ligt dichter bij de jeugdherberg.
Kamers zeer rumoerig, geluid en wind komt door de kozijnen.
In de plastic gordijnen zitten gaatjes van ouderdom.
Bedden zijn redelijk, douche's goed (staat van de douche kit over kit wat armoedig).
Continental breakfast wat weinig keus, geen hartig beleg (behalve een stukje kaas in papieren verpakking). Gesneden fruit, in begin van de week nog appel met druiven en ananas, aan het eind alleen nog appel met sap.
Ligging uitstekend voor openbaar vervoer, bussen en metro op korte loopafstand.
In de directe omgeving niet veel te beleven, maar centrum op loopafstand.
Personeel probeerde er wel het beste van te maken, wisten niet veel van bussen, Barclay bike's e.d.
Kamers worden wel elke dag schoongemaakt, handdoeken elke dag ververst maar beddengoed niet vervangen.
Slotslom, ga uit van een jeugdherberg en het valt mee, ga uit van Hollandse hotel kwaliteit en het val tegen.

met partner, Feb. 2012
"Een leuk hotel voor een trip naar Londen"
heppie
2-3-2012 Wij hebben hier 3 nachten doorgebracht, Het is een leuk hotel fijne kamer ,
het ontbijt is oke wil je een engels ontbijt moet je 2 pond bij betalen.
Ook kun je eten in restaurant is er een bar.
Bushalte 3 minuten van hotel ,Metro station Lambeth north 5minuten lopen.
Big ben,London Eye Thames e.d op Loopafstand 25minuten
Leuke restaurants in de omgeving een pub aan de overkant
Verder is het war museum 5minuten van hotel

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Prima hotel voor het ontdekken van Londen"
Marion
26-2-2012 Wij hebben hier 1 nacht doorgebracht. Personeel is aardig en voorkomend. Ontbijt is prima geregeld en er was voldoende. Als je wilt kun je zelfs nog voor 2 pond een uitgebreider ontbijt bestellen. Metrostation North Lambeth was 3 minuten wandelen. Ook kun je naar de Big Ben, Londen Eye en the Houses of Parliament wandelen wat niet heel ver weg is. Maar natuurlijk kun je ook gebruik maken van de metro.

met partner, Dec. 2011
"Prima uitvalsbasis voor Londen"
laura
28-7-2012 Prima hotel om Londen te verkennen. Het hotel ligt 5 minunten lopen van het metrostation van waaruit je zo in de stad bent. De kamer was prima en schoon met een goede douch en bedden. Wel was onze kamer erg rumoerig, we zaten aan de kant van het politiebureau waar je soms wel eens wat sirenes vandaan hoort komen. Wij hebben geen gebruik gemaakt van het ontbijt, want dat was erg veel geld per persoon. Naast het hotel zit een bakkertje waar je voor heel weinig geld een hele zak warme broodjes kunt halen! Al met al vond ik het een prima stadshotel en ik zou hier zo nog een keer verblijven als we teruggaan naar londen. Londen is zeker de moeite waard!

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?