Beoordelingen Hotel Cromwell Crown**

1,9
1,6
2,2

25 mei 2013

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
Beoordelingen Hotel Cromwell Crown**
139-141 Cromwell Road, SW7 4 DX, Londen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Cromwell Crown** in Londen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Cromwell Crown** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Cromwell Crown scoort een 2,9 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Cromwell Crown** in Londen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Cromwell Crown**, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Cromwell Crown** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Engeland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Groot Londen. Vergelijk Hotel Cromwell Crown** met andere accommodaties in Londen.

12 beoordelingen over Cromwell Crown**

3,1
1,8
1,7
2,2
met een groep, Nov. 2009
"Rampzalig"
Familie
21-11-2009 Nooit, maar dan ook nooit naar het Cromwell Crown Hotel gaan!
Wil je londen zien, doe het dan goed en niet net zoals wij gedaan hebben in dat rampenverblijf!
Voor weinig geld krijg je; een hernia (de veren van het bed steken in je rug), schimmel en scheerschuim op het plafond, smetvrees (wat het is te vies voor woorden), een blaasontsteking (je durft niet in je wc te plassen), vet haar (wat je kunt je niet douchen, omdat de kraan door de hele badkamer spuit), slapeloze nachten (je hoort alles, echt alles wat er buiten of in het hotel gebeurd) en om het af te maken: honger, want de cornflakes zijn net paprikachips, en de melk is over de datum!
Als dit als muziek in de oren klinkt: boeken!
Als je verstandig bent, zoek even verder!
In Nederland zou dit nog te slecht zijn voor een varkensstal
Succes

met vrienden, Okt. 2009
"Volgende keer betaal ik liever het dubbelen!"
Samantha
14-10-2009 Wij zijn afgelopen vrijdag (09-10-09) aangekomen bij Cromwell Cown. De eerste indruk was gelijk al matig. Er werd niet duidelijk verteld hoe en wat, het zag er allemaal maar matig uit, we zaten op de 2e verdieping dus namen elke keer maar de trap. De badkamer en WC moest je delen met de rest van de etage (iets wat ons niet verteld was bij het boeken). De douche was er niet, de doucheknop was afgesloten. Dit moesten we zelf melden en toen werd er maar verteld dat we een etage hoger moesten. We hadden 3 bedden, waar je, zodra je je omdraaide de ander wakker maakte. Ook waren de bedden kleiner dan bij ons en was het koud. Ook is het erg gehorig. Ook de telefoon deedt het bij ons niet. We waren in Londen puur om Londen te bezoeken, maar hadden graag een wc/badkamer op de eigen kamer gehad. Dan heb je iets meer privacy. Dit hotel is het dus voor ons nooit meer! Alles piept en kraakt van de deuren tot de ramen en noem maar op!

"Smerig"
Karen
25-6-2009 Het hotel was een teleurstelling. Voor deze prijs verwacht ik niet veel luxe maar dit was te smerig voor woorden. Door het hele hotel staan insecten doosjes... onze kamer stonk enorm en was ontzettend vies. We zaten op de 4e verdieping en de lift werkte niet altijd, dus we moesten eens met de trappen naar beneden, wat normaal niet erg is.. totdat we een verkeerde deur namen.... Kakkerlakken overal, vuilnis en smerigheid.. Ontbijt hebben we maar ergens anders genomen.. no way dat ik iets eet in dat hotel! De locatie was overigens perfect.. midden in het centrum!

met een groep, 2009
"Nooit meer!"
Yezzeur
28-4-2011 Dit hotel is gewoon .... Het is vies, ranzig, ouderwets en het lijkt drie x nergens op. Douche was vrijwel onmogelijk door een zeer slechte badkamer. Het enige mooie aan dit hotel is het zachte prijsje waarvoor je redelijk in het centrum zit.

Roy
6-2-2008 Heb er een nachtje doorgebracht. Het hotel ligt perfect in het centrum en gunstig ten opzichte van de metro.
Kamers stellen niets voor en op de hoogste verdieping was er tijdens de spits geen water.

Als je echter goedkoop wilt overnachten in hartje londen dan neem ik dat graag voor lief. Eten had ik geen tijd voor, MAcdondalds zit om de hoek.

Atze
28-1-2008 Ik heb overal ter wereld geslapen, maar dit slaat alles. Mega slecht. De website is puur bedrog! Wat een teleurstelling.

Ed en Peter
1-1-2007 Zeer, zeer slecht hotel. Een 1 is eigenlijk nog teveel. Schimmel en gaten in/op de muren, slechte service. vlekken op bedlakens, Lekkage van het dak, onverschillig/onbeschoft personeel enz, enz. Een kraakpand heeft nog meer luxe. Moet ik nog meer zeggen? Niet doen dus!!!

eefje en peter
8-12-2006 het was een hele zware teleurstelling, het enige pand in de hele straat wat er afgedankt uitziet, en dat is dan je hotel, alle overige hotels lux en mooi en gezellig, maar dit, jakkes!Vervolgens werden we ook nog eens in de kelder geherbergd, het was echt ongelofelijk, we hadden ons echt op iets heel anders verheugd!! het matras was een ramp, uiteindelijk het bovenste matras van de vooroorlogse boxspring eraf gegooid en op het onderste gedeelte gaan slapen. De volgende ochtend een dikke vette kakkerlak in de badkamer!!! NOOIT MEER CROMWELL CROWN en ik zou iedereen van harte willen zeggen: betaal liever 50 pnd meer, dan dat je hier je geld aan besteed. Echt jammer!!

Carolien en Matthij...
28-5-2006 Het hotel is zeer smoezelig, echt vergane glorie. Je wordt niet echt hartelijk te woord gestaan. De douches werken niet altijd, je voelt de veren van de matrassen. De lakens zijn schoon, dat wel. De kamers en het hotel worden niet onderhouden. De website doet vermoeden dat het om een mooi hotelletje gaat, maar sxhijn bedriegt zer in dit geval.

dweezil
26-7-2005 Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?