Hotel Columbia** in Londen Engeland beoordelingen 7.0 | Zoover

Hotel Columbia

Beoordelingen Hotel Columbia**

Lancaster Gate 95-99, W2 3NS, Londen
Hotel Columbia scoort een 7,0 uit 10, op basis van 97 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Columbia**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Columbia** in Londen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 48 vakantiefoto's van Hotel Columbia** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Columbia** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Engeland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Groot Londen. Vergelijk Hotel Columbia** met andere accommodaties in Londen.

92 beoordelingen over Columbia**

5,6
6,5
6,7
met partner, Mrt. 2012
"Fraaie ligging"
jemmei
27-3-2012 Wij boekten een kamer uit de goedkopere categorie. Dat was dan ook meteen te zien aan de kamer zelf. Het maakte een uitgeleefde indruk, de bedden liggen matig en er mocht op de kamers worden gerookt. De gang rook muf en oogde ook al uitgewoond. Het receptiepersoneel is niet vriendelijk. Bediening wel. Het ontbijt is "continental" doch wordt vertaald als karig. Kan wel worden opgeplust tegen betaling. Van buiten imponeert het hotel als chique.
Het hotel ligt twee minuten lopen van metrohalte Lancastergate (de central line) en naast het hotel is een hotel waar men goed kan eten, tegen een redelijke prijs. Even verder is een heerlijke pub, The Swan, alwaar goed te eten is tegen een prima prijs.

met partner, Feb. 2012
"Te doen voor 1 nacht!"
sunnydelicious
7-2-2012 Kamers zijn zeer klein, gehorig, hobbelig. Bedden zijn kneiterhard (spierpijn de volgende ochtend) Wel supermooi uitzicht over Hyde Park, vlakbij metro. Personeel was redelijk. Ontbijt zéér karig! (paar broodjes en jam en dat is het dan, normaliter wordt er ook wel eens onterecht 'geklaagd' op Zoover, maar het ontbijt is ECHT (te!) karig!) Wil je Engels ontbijt? Dan bijbetalen, hebben wij dus ook gedaan. Ook dat is vrij weinig wat je voor die prijs krijgt. Kwaliteit is ook zo-zo. Bovendien GEEN lopend buffet, je krijgt een mandje broodjes/toasts + mandje jam op tafel. Jus (niet vers), koffie en thee kun je wel zelf pakken, maar wordt ook bediend aan tafel. Op het ontbijt hadden ze zoveel beter kunnen scoren, jammer, jammer! Maar goed, de prijs is hier ook naar. Het was voor 1 nacht prima te doen, langer zou voor ons persoonlijk niet hoeven! Goede service is wel dat je je bagage in een afgesloten hokje mag zetten (gedeeld met anderen)!

met vrienden, 2012
"Goed gelegen!"
Laura
27-1-2012 En daarmee is ook eigenlijk alles gezegd...het hotel is goed gelegen, naast Hyde Park..park oversteken en je zit zo goed als in Oxford Street...daarom hebben we het ook gekozen en geen spijt van. Kamers zijn schoon, maar gehorig en erg warm (hier kon men niets aan doen). Personeel onvriendelijk.

met partner, Jan. 2012
"Leuk hotel in centrum Londen!"
Chantal
6-2-2012 Eind januari hebben wij hier drie nachten overnacht! Aan de buitenkant een zeer mooi/groot ogend hotel, met diverse bushaltes/Underground station in de nabije omgeving. Hotel ligt in het verlengde van de beroemende "Oxford street" met zeer veel winkels (+- 20 minuten lopen). De weg oversteken en je zit in het Hyde Park. Echt een heel mooi gelegen hotel!

Het hotel (lobby,ontbijtzaal) ziet er van binnen ook keurig uit, echt een "sjiek" Engels hotel. De kamers waren prima voor een weekend, maar vrij verouderd. De bedden waren helaas wel versleten, deed gewoon pijn aan je lichaam. Verder was de badkamer ook vrij oud en kraakte de vloer/gehorige kamers.

Het ontbijt was prima, standaard een Continental Breakfast. Mandje met diverse broodjes, jam en boter. Tegen een kleine meerprijs (1-5 pond) kun je ei/bacon etc. bij bestellen.

Kortom, een leuk verblijf voor een weekend!

met oudere kinderen, Jan. 2012
"Prima hotel voor een goede prijs."
Paula
8-1-2012 Wij, moeder en dochter, zijn hier begin januari 2012 drie dagen geweest. Het hotel is gelegen op een fantastische plek, mooi pand. Prima, ruime kamers. Slechte bedden (harde springveren) maar toch prima geslapen. Gedateerde maar ruime badkamer, heerlijke douche, maar je moet niet langer dan 1.70 m zijn. Prima flatscreen tv, hospitality tray en super goede schoonmaak!!! Rustige, fijne buurt. Ontbijt dramatisch slecht, zeker voor Engelse begrippen. Maar ja, daar kom ik niet voor. Service aan de receptie ook prima. Kortom, aanrader!!!

met oudere kinderen, Dec. 2011
"Prachtig victoriaans sjiek hotel, perfecte ligging"
Angelique
31-12-2011 Wanneer je van strak en modern houdt, moet je NIET naar Columbia gaan. Het hotel ziet er buiten en binnen imposant, groots en ouderwets sjiek uit, met kroonluchters, grote schouwen. Wij hadden een royale 3 persoonskamer op de 3e met grote ramen, uitzicht op Hyde park. Groot dressoir met thee/koffiezet mogelijkheden. Oubollige nette badkamer (mosgroene tegeljes en sanitair), maar dat past gewoon bij het geheel van oude glorie. Goede bedden (boxspring) met bloemenspreien, geheel in de sfeer van het hotel. Uitstekende ligging nabij Lancaster Gate metro, tegenover ingang Hyde park en bus voor de deur. Ontbijt is wat karig, croissants, broodjes, toast, koffie/thee en jus, maar alleen jam als beleg. Neem hagelslag oid mee en dan is het prima. Omelet/eitje kan wel maar bijbetalen. Vriendelijk personeel, hangt ook van je eigen instelling af, een glimlach doet wonderen. Bagage kan achter slot bewaard worden na uitcheck. Lift aanwezig (wel heel traag).

met oudere kinderen, Dec. 2011
"Prima hotel!"
Mette
2-1-2012 Wij zijn in de kerstvakantie een paar dagen in Londen geweest en geslapen in het Columbia hotel, een prima hotel in het centrum van Londen, eenvoudig maar lekker Engels en goed bereikbaar, ik las ergens iets over chagerijnig personeel maar wij hebben dat absoluut niet zo ervaren, het zijn veelal Columbianen en die zijn stil maar werken hard. Wij vonden ze vriendelijk. Kamers zijn idd eenvoudig, maar de onze was kraakhelder en rook lekker fris. We hadden helaas geen uitzicht op Hyde park, maar we waren toch de hele dag weg. We mochten gratis een Engelse 'stekker' lenen. Ontbijt idd simpel, maar prima hoor! Als je een luxe ontbijt wil moet je gewoon naar ander hotel, maar daar betaal je ook andere prijs! Wij zouden hier zeker weer heengaan!

met partner, Dec. 2011
"Nooit meer!!"
Kirsten
8-1-2012 De buitenkant van het hotel doet prachtig aan en je denkt echt dat je in een paleis beland, maar hoe verder je het hotel binnen komt hoe ouder en slechter. Bij de inkomst hal zag het er netjes uit en het personeel was daar ook wel vriendelijk. De bovenverdieping en de kamers waren best om te huilen, de vloer kraakt enorm net als of je elk moment naar beneden zou kunnen storten, de kamers waren ook vreselijk oud en op de bedden kon je niet normaal liggen. De douche van de badkamer was ook vreselijk met mijn 1.71m kon ik er niet onder staan. Midden in de nacht ging de telefoon van onze hotel kamer af uit het niets. Echter waren wel de kamers elke dag heel goed schoon gemaakt! Het ontbijt was ook zwaar droevig, de eerste dag was het redelijk met toast croissaints en bolletjes, maar hoe langer je er was hoe slechter het ontbijt! De laatste dag kregen we alleen oude en droge toast. Toen ik vroeg om nog wat jus kreeg ik dit niet, toen ik iemand anders vroeg kreeg ik ook niets.

met partner, Nov. 2011
"Goede ligging maar geen aangenaam hotel"
Vicky
24-11-2011 Wij verbleven afgelopen weekend in dit hotel. De ligging is goed, metro en bus in de buurt. Het Hyde Park is ook de moeite, waar nu 'Winter Wonderland' was: een heel leuke kerstmarkt en kermis.
Het hotel zelf ziet er mooi uit van buiten, maar daar blijft het bij. Onze kamer was op de 4de verdieping, waar het zeer muf rook. We hadden een klein raampje en bedden waarbij je op de veringen sliep. Het ontbijt hebben wij niet gegeten.
Als je Londen wil verkennen en niet veel tijd op je kamer moet doorbrengen is dit een goed hotel. Wij wouden er allesinds niet meer tijd doorbrengen dan nodig was.

met vrienden, Nov. 2011
"Kamer 413"
andrea
16-11-2011 hotelkamer was prima, we hadden 3 bedden. We hadden een kamer met uitzicht op hyde park. Alleen de eerste dag hebben we in het hotel ontbeten, ontbijt bestaat uit:toast/droge croissant( van gisteren?)/hard broodje met alleen jam als beleg. Voor de rest moet je bijbetalen. Personeel bij het ontbijt daar kon geen lachje vanaf, bij de receptie wel vriendelijk maar alleen als jij eerst wat zei. Stop was doorgeslagen, toen kwamen ze wel meteen mee op hem te maken.
Douche is qua temperatuur even puzzelen en je staat in het bad. Op de kamer kan je zelf thee maken, koekjes worden telkens vervangen. Wij hebben 6 flessen bronwater gekocht en hiervan onze thee gezet omdat het water wat uit de kraan kwam naar chloor vonden smaken.
Bedden zijn hard, je voelt de veren maar dat is niet storend. Hotel ligt tegenover hyde park en op zondag zie je dan ook de kunstenaars langs de weg verschijnen om hun waar uit te stallen. Goed bereikbaar met de bus en de metro ( lancaster gate (lift en dan een trap af)