Beoordelingen Londen

22 mei 2013

Londen
Beoordelingen Londen
Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Londen. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Londen. Ben je zelf op vakantie geweest naar Londen? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Londen scoort een 8,7 uit 10, op basis van 998 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 162 Appartementen, 22 Aparthotels, 20 Bed and Breakfasts, 2 Campings, 43 Hostels, 1064 Hotels en 14 Pensions in Londen. Op Zoover vind je bovendien 3089 vakantiefoto's van Londen. Je kunt 28 video's van Londen bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Londen. Bekijk ook andere accommodaties in Engeland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Groot Londen.

885 beoordelingen over Londen

"Heerlijke stad"
familie_booij
Sfeer in stad
20-5-2013 Echt genoten van Londen , wij hadden metrokaartjes en hop on , hop off incl cruise was erg leuk . Voor de dames ga zeker naar Victoria Secret in Bond street een belevenis apart . En bij slecht weer het grote overdekte winkelcentrum bij Stratford!

met jonge kinderen, Mei 2013
"Geweldige stad!"
Marieke
Sfeer in stad
12-5-2013 Leuke stad, vriendelijke mensen, geen gestress en 'geschreeuw'. Veel leuke activiteiten om te doen, ook met kinderen!!!
Tip: fietstocht olv gids.

"Wat een wereldstad!!"
debbie-tobben
Sfeer in stad
12-5-2013 Veel bezienswaardigheden, prettige mensen. Wel erg druk, maar dat is in elke grote stad. Mijn advies is om veel te voet te doen, zo zie je veel van de stad. Het is goede doen, soms heb je de metro, bus of taxi nodig.

met partner, Mei 2013
"Super leuke stad voor elk wat te doen"
klaske_goedhart
Sfeer in stad
14-5-2013 heerlijk om de parken te bezoeken en de rust vinden en een paar minuten met de metro en je zit in het mega drukke leven van London.
De metro is geweldig een attractie op zich.
de musea zijn veelal gratis en erg groot en mooi.

met partner, Mei 2013
"Superleuke stad"
Robert Gredt
Sfeer in stad
13-5-2013 Ontzettend veel te zien, een lang weekend is eigenlijk te kort. Zeer leuk, goed openbaar vervoer, vriendelijke mensen, Londen is een aanrader

met oudere kinderen, Mei 2013
"Londen, wat een belevenis! Fantastisch!!"
M. Timmerman
Sfeer in stad
8-5-2013 Geweldig onze eerste ervaring met Londen. Alleen de taal al, de prachtige omgeving, het typische Engelse wat je van de TV kent, de vriendelijke mensen die wij troffen, de sightseeing van ontzettend indrukwekkende gebouwen tot winkels en musea. Enige nadeel is, dat we veel te kort in Londen waren, we komen terug en hopen dat het dan net zo fantastisch wordt!

met jonge kinderen, Mei 2013
"Super leuke stad"
sifloor
Sfeer in stad
11-5-2013 Alle bekende plekken zijn op loopafstand van elkaar. De bus is niet duur als je een oyster kaart gebruikt. (5 pond borg)

"Leuke stad"
relisp
Sfeer in stad
9-5-2013 London is een hele leuke stad maar ontzettend duur.

"Londen is altijd leuk."
Paul
Sfeer in stad
8-5-2013 Er is zo verschrikkelijk veel te zien en te doen. Bijvoorbeeld alle gratis musea, tientallen musicals, de overbekende landmarks zoals de Big Ben, Tower bridge etc.

met partner, 2013
"Perfecte stad!"
tjeerd_112
Sfeer in stad
1-5-2013 Geweldige wijken, heerlijke markten en bij zon fantastische parken!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit