Hotel Sofitel Taba Heights**** in Taba (Taba Heights) Egypte beoordelingen 8.2 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 4.245 bezoekers online
Home > Egypte > Taba (Taba Heights) > Hotel Sofitel Taba Heights****

Beoordelingen Hotel Sofitel Taba Heights****

30 januari 2012

Hotel Sofitel Taba Heights**** Taba (Taba Heights)

Hotel Sofitel Taba Heights scoort een 8,2 uit 10, op basis van 77 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sofitel Taba Heights****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sofitel Taba Heights**** in Taba (Taba Heights), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 60 vakantiefoto's van Hotel Sofitel Taba Heights**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Sofitel Taba Heights**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Sofitel Taba Heights**** met andere accommodaties in Taba (Taba Heights).

1 2 3 4 5 6 7 volgende

62 beoordelingen over Sofitel Taba Heights****

met partner, Nov. 2011
Een mooi hotel
yvan
7-12-2011 Mijn verblijf in Sofitel Taba Heights was met opzicht om Petra en Jeruzalem te bezoeken, ondanks de prijs hiervoor ( Petra: 470 euro,jeruzalem ;270 euro) was en zekers te doen indrukwekkend!!
Ik ben al vele malen in Egypte geweest en verbleef aan meerdere plaatsen aan de rode zee en hierbuiten.
Dit hotel is binnen zo een donker gat ,en dan spreek ik van de bar,de kamers, receptie,inkomhall;
Eenmaal buiten een droom van tuin en zwembaden( een beetje koud)
De snack lotus (aan het zwembad) een flauwe keus van maaltijden en geen wijnen!!!!
Restaurant, ok en een plus aan de desserts chapeau!!
het personeel is zeer vriendelijk en zekers niet uit op drinkgheld, ze laten je gerust op elk moment.
Te doen als basis voor uitstappen!!! Veel wind!!!

Kan er door
vanlersberghe
20-11-2011 Zijn van 8 nov tot 18 nov in Sofitel geweest,grote kamers maar duister van licht s'avond,inloop douche maar donkere badkamer,wel zeer proper,eten was een beetje eentonig maar lekker,all inn kan beter, sfeer was niet zo gezellig vonden wij in dit hotel, 5 zwembaden waar van 1 verwarmd wat wel leuk was, je kan snorkelen, maar aan hotel zijn geen koraalriffen dus niet zo veel te zien, van op strand kan je de zee in wandelen maar wel een eindje stappen voor je kan zwemmen,uitstap naar petra gedaan was zeer vermoeiend, om 04u vertrek en om 00u terug in hotel waar van 3u in petra,was wel mooi, goed hotel maar wij hebben al beter gehad in Egypte en gaan niet meer terug.

Heel gezellig hotel en lekker eten
M.M
29-8-2011 Hadden dit hotel gekozen om uitstappen te doen naar Jordaan en Israel en zijn er grandioos in geslaagd alsook het hotel zelf is een aanrader om te rusten en zo nu en dan eens te gaan snorkelen de zee is ook makkelijk toegankelijk voor kinderen . Wij zijn reeds 3 maal naar Egypte geweest en dit was de gezeligste vakantie tot nu toe we reizen met de VIP brochure van touroperator.

Prachtig en goed uitgerust
Jo cuppens
20-8-2011 Na 3 maal sharm el sjeik nl reef oasis bluebay resort etc hebben we een last minute gekozen in Taba nl het Sofitel. Wij hadden een prachtige kamer met uitzicht op zee en zwembad (aan de rustige kant nl aan het zeewater zwembad).Eten was lekker en er was wel voldoende fruit en variëteiten, de bediening was zeer goed en zaten niet te azen op fooi. Wij zijn in de Ramadan tijd en hebben daar nauwelijks iets van gemerkt. Het was goed en relaxt .
Ps het rif in scharm is wel mooier , maar dat was onze doelstelling niet.

Mooi, ruim, rustig, proper en vriendelijk
Curvers
10-8-2011 Ruim opgezet hotel. Ruime verzorgde kamers. Vriendelijk personeel. Meerdere grote zwembaden. Rustig in hotel alsook bij zwembaden en strand. Mooie snorkelmogelijkheden direct bij strand. Zwembaden, strand, kamers, restaurant worden allemaal elke dag goed schoongemaakt. Enige minpuntje is een beetje het eten. Wel veel keuze maar niveau duidelijk onder wat we in europa zijn gewend. Op het park rijd een gratis busje elke 20min tussen de 5 hotels en een klein dorpje met restaurants en souvenir shops. Uitstapjes met zeilboot inclusief duik initiatie, naar Jeruzalem en woestijn safari zijn zeer zeker de moeite waard. Bij de winkels word je gevraagd om te kijken maar als je zegt geen interesse te hebben dan word je ook niet verder lastiggevallen. Egyptenaren overal vriendelijk tot zeer vriendelijk

Oke maar niet wow
poechie
27-7-2011 wij verbleven eerste week juli.
Hotel en zwembaden prima maar de service in restaurant + eten ondermaats!
dit is geen vijf sterren, elke dag zelfde groenten, amper fruit, vlees was steeds in weinig smakende saus om dan nog te zwijgen van de onvriendelijke en vaak rondslepende opdieners.
Hier zit geen internationele toets in dat merk je in vele aspecten is jammer want kan top hotel zijn, alle faciliteiten zijn aanwezig.
De week was meer als voldoende goed maar niet super al beter gehad in andere egyptische hotels!

Geen 4 sterren waard!
eva
1-8-2011 Net terug van sofitel,zeer mooi hotel,mooi uitzicht en kamers zijn mooi en groot!Klein buffet en grotendeels niet lekker,altijd hetzelfde en we zijn zeker geen kieskeurige eters!Ontbijtbuffet was nog het beste.Hadden nergens gelezen dat de heren er s'avonds een lange broek aan moest voor het eten,velen werden dan ook geweigerd of kregen een broek van hun!!!Dan lees ik dikwijls over de onbeschofte russen,het arabisch volk is niks beter,geen respect voor anderen,zeer luidruchtig en denken dat ze het voor te zeggen hebben!Ergste is dat ze dan ook nog voorgetrokken worden op de andere toeristen,80% waren sowieso arabische toeristen.Zijn dan ook altijd aant strand gaan liggen,hadden er dan minder last van.Het strand en zee supermooi maar ook nergens gelezen dat voordat je de zee in kan eerst 3meter keien hebt liggen!Wondermooi koraal vooraan de zee maar dan heb je van die arabieren die bovenop het koraal gaan staan,echt erg!Ideale ligging voor excursies,maar ons zien ze hier niet meer terug

Aanrader
Eddy
26-6-2011 14 dagen verbleven in hotel Sofitel(5tot19 juni).Kamers groot en schoon werden elke dag mooi schoon gemaakt.Uitstappen naar Petra en Israel gedaan zeker de moeite waard.(Petra 227 en Israel 135 euro). Ook Dahab gedaan is de moeite niet waard. Eten de eerste week heel goed,de tweede week iets minder maar nog niet slecht.Elke dag ander thema.Strand mooi maar veel wind.Sofitel is een aanrader.

met partner, Mei 2011
Prachtige vacantie
fonteyne heynderick...
24-5-2011 we zijn net terug van 15 dagen sofitel ,mooi hotel mooie kamers lekker eten ,vriendelijk en behulpzaam personeel ,heb wel enkele opmerkingen zoals de all in formule die begint pas om elf uur s'morgens en eindigt om elf uur s'avonds daarna moet je betalen ook de wijnen zijn enkel in het restaurent beschikbaar wat je van een vijf sterren niet verwacht ,zouden ook in de bars beschikbaar moeten zijn ,hebben de laatste dag ook een probleem gehad in het restaurent ,ze hadden plots de regels veranderd ivb met kleding voor de mannen ,shorts ook lange shorts was plots niet meer toegelaten wat helemaal niet in de brochure vermeld stond werd na een discusie met de manager opgelost maar werd eerst niet toegelaten in het restaurent terwijl er de voorbije 13 dagen helemaal niets over werd gezegt ,voor de rest een fijne tijd gehad en de uitstap naar petra is een must wel duur maar de moeite ,

alleenreizend
Super hotel
jeroen
6-4-2011 ben net terug van weekje taba,het overtrof al men verwachtingen.
uitstekende dienstverlening,iedere dag ander thema van eten .
propere zwembaden ,leuk ook zo een rustig zwembad en een zwembad met zeewater
ik raad het iedereen aan ,periode april-juni nog niet te warm en niet te druk.
ik ga er zeker terug

zakelijk (1)