Hotel Radisson Blu Resort Taba***** in Taba (Taba Heights) Egypte beoordelingen 7.5 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.326 bezoekers online
Home > Egypte > Taba (Taba Heights) > Hotel Radisson Blu Resort Taba*****

Beoordelingen Hotel Radisson Blu Resort Taba*****

10 februari 2012

Hotel Radisson Blu Resort Taba***** Taba (Taba Heights)

Hotel Radisson Blu Resort Taba scoort een 7,5 uit 10, op basis van 94 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Radisson Blu Resort Taba*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Radisson Blu Resort Taba***** in Taba (Taba Heights), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 93 vakantiefoto's van Hotel Radisson Blu Resort Taba***** vinden. Je kunt 4 video's van Hotel Radisson Blu Resort Taba***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Radisson Blu Resort Taba***** met andere accommodaties in Taba (Taba Heights).

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

76 beoordelingen over Radisson Blu Resort Taba*****

Om zeker nog eens terug te gaan!
groffils nicole
14-12-2010 wie rust zoekt zal dat hier zeker vinden.
vriendelijk, behulpzaam en nooit opdringerig personeel. Als r een probleem is, zal dit onmiddellijk verholpen worden. Kamers ruim en proper. Eten heel lekker.Alles vers,mooi gepresenteerd,ruim aanbod. Buitenkeuken (BBQ en thema-food) heel erg leuk. Prettig buiten op t terres eten.
In 2010 twee keer bezocht (mei en oktober)en we willen in 2011 zeker terug!Massages zijn n aanrader (zeker s avonds op t strand!)
Uitstappen zijn zeer interessant, maar ook wel zeer vermoeiend(eigen keuze)
MAAR WIJ GAAN ZEKER TERUG!

Niet wat ik verwacht had,voor een Radisson dan nog
Defoer Manja
24-9-2010 Radisson Blu Resort is zeker geen 5sterren en de naam Resort niet waardig!!!!
Het hotel heeft een heel mooie infrastructuur maar is verouderd en totaal niet goed onderhouden!!De service in het restaurant is alles behalve,eten soms koud,weinig keuze van eten.Er zijn te weinig bars en toiletten en zeker te weinig personeel!!!
De toegang tot de zee om te snorkelen is ook niet ideaal.Dit hotel is zeker niet goed voor mensen die moeilijker te been zijn.
Toen er na enkele dagen een nieuwe verantwoordelijke kwam was het niet slechter maar toch zeker niet zoals ik gewoon ben!!!
Ik zou Taba enkel en alleen als bestemming aanraden als je een uitstap wil maken naar Jordanië en Israël want ik hoorde van heel weinig hotels op Taba positieve dingen!!

met partner, Sept. 2010
Radisson blu taba
arlette van der kel...
21-9-2010 radisson blu taba, vor ons absoluut geen aanrader en zeker geen 5 sterren waard.er was geen variatie in het eten: rijst ,kip,pasta,aardappelen s middags en s avonds.de tafel kon je meestal zelf gaan dekken, dan geen glazen, dan geen bestek altijd was er wel iets.dit was abboluut onder onze verwachting van een radisson hotel 5sterren.ook het animatieteam was beneden alle peil.voor onze geen radisson in taba meer, jammer want onze centen zijn er wel ,door

met oudere kinderen
Nooit Meer!!!
Paul De Becker
27-8-2010 Het eten elke dag koud en hetzelfde in de 3 potten! 15 dagen overleefd op soep en brood, nooit meegemaakt in Egypte. Kamers zijn wel mooi en verzorgd. Wil je een plaatsje aan het strand of zwembad moet je eruit om 5u30. In Juli rond de 45 graden en betalen voor water : dit is All in in RADISSON

Kan ermee door
Rachel
16-8-2010 Voor de stad Taba hoef je hier niet naartoe te gaan, er is verder niets te doen. Slechts indien je interesse hebt in excursies naar Jordanië of Israël (aanrader) is Taba de plek om lekker te relaxen. Ook is het bijzonder dat er een koraalrif voor de kust ligt (slechts 20 meter lopen door zee). Het strand stelt overigens niet veel voor, omdat het strand en de zee wordt gescheiden door een strook van 1,5 meter stenen. Het eten is net als vele hotels in egypte simpel, niet altijd warm, maar wel te eten. Het animatieteam was dramatisch. Er straalde weinig enthousiasme vanaf. De avondsshows waren dan ook erg saai.
De hotelkamers waren perfect. Alleen was er geen internetverbinding op de kamers (ondanks wat sommige reisgidsen zeggen).
Het hotel was oke, maar niet voor herhaling vatbaar.

Best hotel, wel russisch georienteerd.
Annelise van der Kr...
1-8-2010 We waren de enige nederlanders in dit hotel.Eén groot nadeel vond ik het "handdoeken leggen" op het strand, niet echt relaxed. Verder best naar ons zin gehad. mooi koraalrif,heerlijk gesnorkeld, mooie-, grote- en schone- kamer en goede bedden.erg fijn vond ik de koffie-en theevoorziening op de kamer.we verbleven hier van 19-06 t/m 27-06-2010

Slechtste hotel van gans Egypte
Hans Knudde
1-7-2010 NOOIT MEER!!
Na zeker 20 keer egypte bezocht te hebben, heb ik echt het slechtste hotel van egypte gevonden. Geloof me zeker geen aanrader. Voor kinderen is er niks te beleven en de kamers en het ganse hotel is niet voldoende onderhouden. Het zwembad was echt vuil. Om van het eten nog maar te zwijgen. Elke dag, maar dan ook elke dag hetzelfde. Ik lijk ms een zeer kritische klant, maar ben dat eigenlijk helemaal niet. Ik ben naar het radisson hotel vertrokken met zeer weinig verwachtingen, als je weet dat je voor een prikje een all-in vakantie kunt boeken en dat alles in Egypte. dan mogen je verwachtingen niet hoog zijn. Eerlijk sorry, maar ik kan over dit hotel niks positief kwijt, of ms toch. Ik vond het geluidsbandje met vogeltjes die op elk tijdstip van de dag begon te fluiten best wel grappig. Jammer genoeg stopt het daar voor mij ... Zoals ze zeggen. Die zien we nooit meer--terug

met partner, Mei 2010
Uitstekend verblijf
jannie en jurrie
20-6-2010 Radisson blu taba een heerlijk resort. Beetje afgelegen.
Vriendelijk personeel, netjes en mooi uitzicht. Exurcies Jeruzalem (Dode zee en Bethlehem) en Petra een aanrader, wel prijzig+/-€650,00 2pers. Snorkelen doe je het beste/mooiste aan de linkerkant van het resort (dive center). Is wel minder mooi als in Sharm El Sheikh! Pas wel op als het hard waait!!!!!
Er is GEEN jetty(drijvende steiger) om het water in te gaan neem dus waterschoenen mee!
Wel schildpadden de grootste is +/- 2meter (zie filmpje). Animatieteam erg goed vooral s'avonds Ierse dans en de fakhirshow! Ook erg prettig is GRATIS internetten bij de pool en de lobby als het niet lukt gewoon ff vragen bij de receptie dan word je geholpen hiermee. Voor een goede plek aan het strand moet je wel erg vroeg zijn(7uur). Eten is goed je hoeft niet te verhongeren.
Tema's Italiaans, Frans, BBQ. Bij uitchecken mocht je nog gebruik maken van all-in
Het is een aanrader dit Resort,wij zouden zeker nog een keer gaan.

met oudere kinderen
Uitstekend hotel voor juiste prijs
Jan Gerritsen
9-4-2010 Uitstekend hotel met erg vriendelijk personeel. Ligging is misschien wat afgelegen, maar aan je eigen strand kunnen snorkelen is ook niet overal mogelijk. Wij waren met ons gezin en hadden 2 kamers geboekt, maar kregen gelijk het aanbod voor een familiekamer (zonder meerprijs). Op de laatste dag was het helaas niet mogelijk om de kamer wat langer aan te houden (alles zat vol), wel mochten we zonder er meer voor te betalen ons all inclusive bandje houden totdat we weggingen. Een absolute aanrader is de dagtocht naar Israel, inclusief Dode zee, Jeruzalem en Bethlehem. Kortom een echte aanrader!

Uitstekende keus, maar geen 5 sterren
Robert Bekkering
5-1-2010 Een uitstekend hotel, maar helaas erg Russisch gericht. Ligging is erg geisoleerd, maar perfect aan de Rode Zee, met zeer goede snorkel en duikmogelijkheden. Service van het bijzonder vriendelijke personeel, waarin begrepen de hotelleiding, op bijzonder peil. Eten (all-inclusive) gevarieerd, maar pas op de Russen, drinken ruim gesorteerd en dik voldoende. De Kamers ruim opgezet en goed ingericht, echter slijtage teveel voor een 'jong' hotel, problemen worden onmiddellijk verholpen, maar toch.
Animatie uitgebreid genoeg maar afhankelijk van de inzet en wil vd gasten. Goed Engels en Frans. Restaurants internationaal gevarieerd en zeer goede service, Tuinen (prachtig), kamers en restaurants schoon. Mis geen tocht naar Petra en de Dode Zee, onvergetelijk.
Uitstekend voor 'rustzoekers', zon en watergenieters.
Groot voordeel, overal drinkwater voorzieningen, ook in de appartementgebouwen.

6,4

alleenreizend (2)