Hotel Tropicana Grand Azure Resort***** in Sharm el Sheikh Egypte beoordelingen 8.6 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.322 bezoekers online
Home > Egypte > Sharm el Sheikh > Hotel Tropicana Grand Azure Resort*****

Beoordelingen Hotel Tropicana Grand Azure Resort*****

10 februari 2012

Hotel Tropicana Grand Azure Resort***** Sharm el Sheikh

Hotel Tropicana Grand Azure Resort scoort een 8,6 uit 10, op basis van 520 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Tropicana Grand Azure Resort*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Tropicana Grand Azure Resort***** in Sharm el Sheikh, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 715 vakantiefoto's van Hotel Tropicana Grand Azure Resort***** vinden. Je kunt 10 video's van Hotel Tropicana Grand Azure Resort***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Tropicana Grand Azure Resort***** met andere accommodaties in Sharm el Sheikh.

465 beoordelingen over Tropicana Grand Azure Resort*****

met oudere kinderen, jan 2012
Fantastische vakantie in een super hotel!!
gezin met 4 kindere...
10-2-2012 Met ons gezin hadden we een geweldige vakantie in Tropicana Grand Azure.
Wel werden eerst ons gewone kamers aangeboden, terwijl we 3 junorsuites hadden geboekt. Deze 'fout' werd goed gemaakt door ons super suites aan te bieden. De kamers waren ruim en zeer schoon. De koelkastjes bleven goed aangevuld. Het hotel is zeer groot en ruim opgezet. Het strand is prachtig. Een fooitje doet ook hier wonderen. Het strandbed met handdoek en windscherm wordt door je geplaatst.
De lange pier brengt je naar een schitterend koraal. Prachtige onderwaterwereld. Het is mogelijk om een strandwandeling te maken langs de zee. Het eten was super in het aquariumrestaurant. Kortom: zeer aan te bevelen. Tegenover het hotel is een gezellig Irish pub en een leuke nederlands meisje van het animatieteam en haar collega's namen de jongelui mee naar gezellig hardrockcafe.

Wij keren niet meer terug
Gent
25-1-2012 Hotel dringend toe aan een serieuze opknapbeurt. Niet goed onderhouden. Lauw eten weinig keuze en niet echt lekker. Slechtste hotel tot nu toe in Egypte. Enorm veel Oostblokkers. Is voor ons zijn 5 sterren niet waard. Volgende keer betalen wij liever iets meer voor een echt 5-sterrenresort.

met oudere kinderen, Jan. 2012
Bijzonder goed hotel
Fred
14-1-2012 Wij zijn net terug voor de 5 de keer Egypte, eerste keer in dit hotel. We waren met 4 personen. Het is ons bijzonder goed bevallen en zijn erg tevreden. Het eten was erg goed en de bediening vriendelijk. De kamers waren erg schoon net als de rest van het hotel. Ondanks dat er veel russen waren hebben we hier geen last van gehad. Het enige nadeel is het zwemmen in zee. Je moet eerst over een pier van ongeveer 500 meter. Dat is nog niet zo heel erg maar daarna nog ongeveer 25 meter over steentjes en kapot gemaakt koraal om te kunnen snorkelen. Dit leverde ook regelmatig wondjes op.

met partner, Jan. 2012
Zeker weer
zegers
17-1-2012 dit zeer groot resort direkt aan het strand was super zeer aangenaam personeel goed eten en ondanks een paar slechte reacties van andere mensen zeker aan te bevelen bij jong en oud wij hadden geen juniorsuite maar niet nodig we zijn 3 januari tot 10 januari gebleven en zeer indrukwekkend echt aantebevelen

met jonge kinderen, Dec. 2011
Volgend jaar weer!!!
Nicole
16-1-2012 Wij waren voor de tweede keer in Egypte. Vorig jaar zijn we in Makadi Bay geweest, buurt van Hurghada. Deze keer in Sharm El Sheikh. Wat een verschil qua mentaliteit van de mannen. De mannen in Sharm zijn zoveel opener en moderner dan die in Hurghada. Het hotel was helemaal top. Nette, grote, verzorgde kamers. Wel een gedateerde inrichting, maar ontzettend schoon. Het eten vonden wij vrij goed. Je kon ook in een specialiteiten restaurant eten. Dat was zeer goed verzorgd. Het personeel is overal even vriendelijk en doen alles voor je, zonder te vragen of extra te betalen. Wij hadden een junior-suite en dat is wel de moeite waard, alleen al qua eten. Je mag dan in het Aquarium-restaurant gaan eten en dat is toch wel wat meer relaxed dan in het hoofdrestaurant. De sfeer is erg gezellig, hoewel er echt ontzettend veel Russen rondlopen. Deze zijn nogal brutaal. Ze dringen voor en doen dan net of hun neus bloedt, want ze 'begrijpen' je zogezegd niet, verstaan en praten alleen Russisch.

DIT WAS SUPER !
JOSEPH
20-12-2011 We hadden standaard geboekt en na één dag over
geschakeld naar Junior suite, dit was een verschil dat niet te geloven is!
Het was een echt paradijs,wat een service en wat een kwaliteit mensen als je ooit naar dit hotel op vakantie gaat twijfel dan niet en neem direkt een junior suite. DIT IS EEN ECHTE AAN-
RADER wij waren er van 08 tot 18-12-2011

met partner, Dec. 2011
Geweldig
Daisy
27-12-2011 Midden december voor 8 dagen geweest, hadden junior suite geboekt. Suite wel wat gedatered, maar.......zeker doen! Je krijgt dan automatisch ultra all inclusive. De service die je dan krijgt is echt super. Je mag dan in het aparte restaurant eten (Aquarium) Hoef je tenminste niet net als al de andere gasten een plekje proberen te reserveren in 1 van de a la carte restaurants. Dat is echt een idiote gebeurtenis hoe dat moet zeg, echt belachelijk. We hebben het gehele verblijf in dit restaurant gegeten, echt heerlijk was het. Ontzettend aardige mensen werken er. Het water in het grote zwembad was steenkoud, dat was wel erg jammer, er was een mini bad met ietwat verwarmd water. Alles was erg leuk aangekleed voor kerst.
Zouden zo weer voor dit resort boeken.

met jonge kinderen
Goed, maar niet super.
An en Stijn
29-11-2011 In november een weekje in dit hotel geweest. Weer viel beetje tegen: ondanks zonnige dagen met temp van 24° of mr stond er erg veel wind wat het meteen heel wat deed afkoelen. Hieronder + en -
+ erg proper en begaan met hygiene: er werd constant gepoetst (met Dettol - in toiletten en buitenrestaurants)
+ ruime kamer, goede grote bedden
+ kamers net onderhouden
+ groot, veel zwembaden, ligzetels, mooie tuinen
+ vriendelijk personeel
+ prachtige pier en snorkelomgeving
+ ondanks gebrek aan variatie was het eten best lekker. Niemand is er ziek van geworden!
- het enige verwarmde buitenzwembad had géén ondiep gedeelte vr de kinderen , de rest IJSkoud
- gebouwen konden een oplapbeurt gebruiken
- eten vaak lauw, nooit echt warm, weinig variatie
- welness stelt niets voor!
- WIFI viel erg vaak uit en supertraag
- animatie erg gericht op het Russische publiek

met een groep, Nov. 2011
Het is aan te bevelen
Miekepiek
6-12-2011 Grand azure is een heel groot opgezet resort. Desondanks is het complex Super schoon en ligt het er mooi bij. Wat betreft de kamers, ze zijn oudbollig maar prima en schoon. Wij hadden een drie persoons kamer, waarbij een krakkemikkig campingbedje. Dit aangegeven bij de schoonmaker en de volgende dag stond er een nieuw en stevig bed. Het personeel is erg vriendelijk, ze doen alles voor je..(en voor een fooitje doen ze rennend alles voor je). In de buurt van het hotel vind je allerlei winkels, apotheken, Mac Donalds en een supermarkt. wat betreft het avondeten was ik iets minder enthousiast. Er was genoeg keus maar niet alles was even lekker, soms zelfs gewoon droog en vies. het ontbijt was prima, genoeg keus en eitjes werden vers voor je gebakken. We zijn bij 2 à la carte restaurants geweest; italian en oriëntaals. Bij de italian zijn we twee keer geweest, die was heerlijk. Oriëntaal viel tegen. Al met al hebben we toch een heerlijke vakantie gehad.

met partner, Okt. 2011
Leuk maar niet voor herhaling vatbaar
Peter Hollander
3-11-2011 Bij touroperator een kamer geboekt, je kunt alleen kiezen uit een gewone kamer of de junior suite. Bij aankomst blijkt dat we ge-upgrade zijn(?) we krijgen een kamer die prima in orde was maar met uitzicht tegen een muur. Vragen kamer met uitzicht. Dat kan tegen bijbetaling van 140$, we hebben een superiorkamer gekregen (volgens de receptie), de échte standaard kamers blijken, volgens een andere hotelgast, sterk verouderd en niet eens op het complex te liggen, dan krijg je als dit blokje vol zit een zgn upgrade, maar wel de minste kamers die ze hebben, ga je klagen dan moet je bijbetalen.
Verder zitten er voor 75% russen, verder engelsen, wat nederlanders, duitsers.
Het complex is heel groot en uitgestrekt, mooi onderhouden tuinen Wanneer je om 9 uur bij het zwembad komt is alles bezet met handdoeken zonder mensen er op
Het personeel is vriendelijk. Buiten het complex wordt je de winkels ingetrokken dat hadden we na een uur wel bekeken. Strand, pier en rif zijn erg mooi.

met een groep (15)
alleenreizend (2)