Beoordelingen Tiran Island

Tiran Island
6,7
Beoordelingen Tiran Island
Ras Nosrani,, P.O. Box 4, Sharm el Sheikh
Wil je weten wat anderen vonden van Tiran Island in Sharm el Sheikh? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Tiran Island.
Tiran Island scoort een 6,7 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Wil je weten wat anderen vonden van Tiran Island in Sharm el Sheikh? Op deze pagina lees je beoordelingen van Tiran Island. Je kunt 43 vakantiefoto's van Tiran Island bekijken. Daarnaast kun je 2 video's van Tiran Island zien op Zoover. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Tiran Island in Sharm el Sheikh.

13 beoordelingen over Tiran Island

6,7
Mrt. 2013
"Stelt niks voor"
Danny van der Ven
26-3-2013 Tiran Island en duiken hier stelt niet zoveel voor, weinig koraal alles is kapot.
wil je een onderwater wereld zien ga dan duiken/snorkelen in Ras Mohammed je betaald 5 euro meer en dat is alles dubbel en swars waard.

met partner, 2012
"Aanrader"
elisabeth
2-10-2012 is allemaal de moeite om gezien te hebben

met jonge kinderen, Juli 2012
"Prachtig eiland!"
Ellengeudens
4-9-2012 Wij zijn hier met bootje van uit het hotel heen geweest en het is er zo rustgevend wij waren onder de indruk verder volop dolfijnen gezien rond de boot!

met partner, Juli 2012
"Niet veel aan"
jeannette hendriks
22-8-2012 meer naam dan daad en erg warm op het eiland.

met partner, Juli 2012
"Duiken bij Tiran Island"
Marleen
7-8-2012 Mooi duiken met perfecte begeleiding.

met partner, Juni 2012
"Mooi"
Melvin Zijlmans
28-6-2012 Als je op tiranisland staat zie je alleen maar zee heel erg mooi! Het s ook mooi omte snorkelen!!!

met vrienden, Juni 2012
"Geweldige trip!"
Marissa
28-6-2012 Tijdens deze trip hebben we de tijd van ons leven gehad. We waren serieus net een stel kleine kinderen toen we de dolfijnen zagen. Ze zwommen een heel stuk met ons mee. Echt prachtig! Bij 't eiland kun je ook erg mooi snorkelen.

met partner, Okt. 2011
"Weinig te zien"
heksmo
18-12-2011 Hierheen geweest met een spreedbootje. Was kort en weinig te zien. Hebben hier alleen gesnorkeld

met partner, Okt. 2011
"Mooi"
J & E Knoops
18-10-2011 mooi om te snorkelen en je bent bijna zeker er van dat je dolfijnen tegen komt.

"Schitterend snrkel en duikgebied"
Wim
28-9-2011 Op Sierra hotel geboekt voor 30 euro pp. hele dag weg met de boot incl. eten en drinken en 3 mooie snorkeltochten gemaakt. Op terugtocht nog dolfijnen gezien. Zijn geld meer dan waard geweest.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?