Hotel SUNRISE Island Garden Resort**** in Sharm el Sheikh Egypte beoordelingen 7.8 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.322 bezoekers online
Home > Egypte > Sharm el Sheikh > Hotel SUNRISE Island Garden Resort****

Beoordelingen Hotel SUNRISE Island Garden Resort****

10 februari 2012

Hotel SUNRISE Island Garden Resort**** Sharm el Sheikh

Hotel SUNRISE Island Garden Resort scoort een 7,8 uit 10, op basis van 302 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel SUNRISE Island Garden Resort****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel SUNRISE Island Garden Resort**** in Sharm el Sheikh, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 177 vakantiefoto's van Hotel SUNRISE Island Garden Resort**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel SUNRISE Island Garden Resort**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel SUNRISE Island Garden Resort**** met andere accommodaties in Sharm el Sheikh.

290 beoordelingen over SUNRISE Island Garden Resort****

met jonge kinderen
Zeker om terug te gaan
R.Terpstra
25-10-2011 Beslist geen verkeerd hotel. Prijs/kwaliteit is zeker goed te noemen.De kamers zijn echter zeer, zeer sober. Eten, service en schoonmaak prima. Voor kinderen uiterst vriendelijk!

met oudere kinderen, Okt. 2011
Nooit meer
jo
31-10-2011 dit hotel heeft allemaal verouderde kamers, badkamers zeer zeer smerig, verder zijn alle sanitaire voorziening oud en vies

Prijs-kwalitiet niet slecht.
Vera
30-9-2011 Oa kamers zijn zeker voor verbetering vatbaar. Misschien buffet een beetje meer variëren.

Prachtig hotel met heerlijk zwembad
jack bakker
12-9-2011 voor deze prijs een fantastische vakantie gehad.de winkeltjes bij het het hotel,vooral het supermarktje en het winkeltje van oscar(schilderijtjes) zijn heel leuk. Heeel vriendelijk en behulpzaam personeel,mooie kamers.ondanks de ligging absoluut geen last van vliegtuigen.ik snap werkelijk niet hoe iemand kan klagen over dit hotel,het kan natuurlijk altijd beter maar wij gaan zeker nog een keer terug.
wees wel op je hoede met het kopen van spullen,je betaald nl altijd teveel,maar daar kunnen ze in het hotel niks aan doen.ook hebben mijn vrouw en ik heerlijk gesnorkelt echt prachtig om te zien

met vrienden, Sept. 2011
Fantastische reis!!!!
Julie & Joni
13-9-2011 We hebben zalig genoten van onze reis in het Sunrise Island Garden Resort!!
Het animatieteam is super en we hebben de tofste reis van ons leven gehad!
We keren zeker terug!!!

met vrienden, Jan. 2011
Goed hotel met veel pluspunten+enkele minpuntjes
r-o-y
21-1-2011 Het Sunrise Island Garden resort was een mooi hotel, ziet er leuk uit, schitterend zwembad, heel groot. Veel ligplekken, pluspunt is handdoekenservice.(via pasjes systeem). Strand is toegankelijk via Sunrise Island View hotel via busje (om 1, waar je naar toe via een busje dat om het kwartier langskomt, of lopen, het is 5-10 min lopen.

Het hotel heeft 3 restaurants, een groot restaurant waar ook het ontbijt is, een italiaans restaurant (tijdens ons verblijf dicht) en een grill bar bij het zwembad. Helaas mag je in 2 laatst genoemde maar 1x (met all-inclusive) eten met reservering. In het grote restaurant was een buffet waar een vrij grote keuze was aan eten, pasta, rijst,g aardappels. grote keuze aan deserts, vooral zoet. Helaas geen ijsgerechten.

Minpunten:
- Kamers ontbreken of zijn dingetjes kapot. Bij melding receptie, probleem wel snel opgelost. (binnen 15 min)
- Locatie landingsbaan naast hotel (100 m) opstijgen en landing vliegtuigen goed hoorbaar. Bij strand geen last.

met partner, Dec. 2010
Lekker hotel
Jan en Floor
8-1-2011 Wij zijn hier 1 week geweest en vonden het prima. Goed eten, vriendelijke mensen die je helpen. Kamers kunnen wat opgeknapt en ligging qua vliegveld wat minder maar dat was niet zo erg. De kamers werden elke dag schoon gemaakt en handdoeken gewisseld. Eten veel variatie elke dag een ander thema. Ontbijt wel 20 verschillende zoete broodjes. Gebakken ei ommelet (vers bereid) Pannekeoeken (vers bereid)Met oudejaarsavond een prachtig buffet met werkelijk voor iedereen wat.Lunch en avondeten ook erg lekker. Pasta elke dag vers bereid. Keuze uit verschillende soorten vlees en vis. Van patat tot couscous. Wel 10 verschillende soorten klare salades en daarnaast saladebar. Uitgebreid dessert buffet en vers fruit. Niets te klagen!!!

met vrienden, Dec. 2010
Heerlijk hotel, niet te groot, een aanrader!
David
29-12-2010 Heerlijk hotel, goed eten en prettige bediening. Het hotel heeft een drietal zwembaden waarvan 1 verwarmd, max diepte is 110 cm. Aan personeel geen gebrek en zeer servicegericht. Voor het strand kun je gebruik maken van het zusterhotel wat op ca. 200 m2 ligt, eenvoudig aan te lopen en ieder 10 minuten een shuttle bus. Ook kun je in het zusterhotel gebruik maken van de bar incl. lunch.
Omgeving is erg leuk met iedere avond optredens in de moderne winkelstraat met voldoende terrasjes en een leuke dancing. Een aanrader!

met oudere kinderen, Nov. 2010
Nooit meer
Peter en Wilma
26-12-2010 waardeloos hotel gelegen vlak naast de startbaan van het vliegveld in sharm el sheikh. Vieze kamers en zeer slecht onderhouden. Ranzige plastic bekers, minstens enkele jaren niet vervangen, nou lekker proost!
Personeel houd zelf de lekkernijen achter om zelf op te eten.
Het eten was redelijk. TO belooft in de reisgids even helemaal tot rust te komen......nee voor ons dus echt nooit meer!!!

met partner, Okt. 2010
Dit is ons thuis vakantie adres.
Jan en Trijnie Duiv...
5-12-2010 wij zijn 2weken geweest en hebben ervan genoten, hele lieve mensen, allemaal zowel van de bediening als bij de receptie ook de jongens die de kamers schoonmaken, in een woord geweldig.

met een groep (1)
alleenreizend (5)