Hotel Sultan Gardens Resort (vh Holiday Inn Reso)***** in Sharm el Sheikh Egypte beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Sultan Gardens Resort (vh Holiday Inn Reso)*****

25 mei 2012

Hotel Sultan Gardens Resort (vh Holiday Inn Reso)***** Sharm el Sheikh

Beoordelingen Hotel Sultan Gardens Resort (vh Holiday Inn Reso)*****

Sharks Bay, 111, Sharm el Sheikh
Hotel Sultan Gardens Resort (vh Holiday Inn Reso) scoort een 8,3 uit 10, op basis van 165 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sultan Gardens Resort (vh Holiday Inn Reso)*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sultan Gardens Resort (vh Holiday Inn Reso)***** in Sharm el Sheikh, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 156 vakantiefoto's van Hotel Sultan Gardens Resort (vh Holiday Inn Reso)***** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Sultan Gardens Resort (vh Holiday Inn Reso)***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Sultan Gardens Resort (vh Holiday Inn Reso)***** met andere accommodaties in Sharm el Sheikh.

156 beoordelingen over Sultan Gardens Resort (vh Holiday Inn Reso)*****

met oudere kinderen, Mei 2012
"Sultan Garden. We komen terug!!!!"
pvdhoven_1
19-5-2012 Wij zijn net terug uit het zon overgoten Egpte(10dagen). Sultan Garden is een goed onderhouden resort. De service van alle personeelsleden is geweldig. Ze doen er alles aan om het je zin te maken. De kamers zijn goed. Een mooi groot rif voor de deur. Naar de zee lopen vonden wij erg mee vallen. Het eten vonden wij na 10 dagen wel wat saai worden. (kan ook aan ons liggen hoor wij hebben n.l. niet alles geprobeerd)Het Italiaans restaurant krijgt van ons een 11, echt super. Het beste kan je via het hotel een taxi regelen. Wij zijn er mee naar de Old market geweest. Is best leuk voor 2 uurtjes. Ze moeten daar nog wel de kliko uitvinden. Ook hebben we gequad in de woestijn,(geboekt in hotel) was erg leuk. Het Tirangebergte was ook mooi,en als je gelukt heb zie je wilde dolfijnen.
Wij,vrouw dochter 18 en ik hebben er een super vakantie gehad en gaan er zeker nog een keer heen.

met partner, Apr. 2012
"Hele fijne vakantie gehad!"
jeyjey
23-5-2012 Wij hebben het erg naar ons zin gehad in Sultan Garden. Ruime schone kamers,mooie zwembaden waarvan 2 verwarmd, strand stukje lopen, maar prachtige onderwaterwereld. Vriendelijk personeel,vooral na een fooi..Eten redelijk, wel diaree gehad..pas op met gebakken ei en kip! Hotel is vlakbij het vliegveld, 10 minuten. Ook naar Sharm el Sheikh geweest, wezen winkelen, is bijna niet te doen zo vreselijk opdringerig, na een uur wil je gillend weg!! Voor een zon vakantie prima, maar verder niet veel te beleven. Niet voor mensen die slecht ter been zijn, veel trappen en hellingen. Jammer dat je voor bepaalde koffie's en cocktails moet bijbetalen. 's Avonds vonden wij het wat saai op het resort, animatie team doet zijn best, maar is overal het zelfde. Ook is er nog een zanger 's avonds bezig, maar die vonden wij niet om aan te horen.. Het was nog niet zo druk toen wij er waren, dus plaats genoeg op de ligbedden, weet niet hoe dat in het hoogseizoen is?? Wij gaan nog een keer terug!!

"Super vakantie"
wesley en chantal
1-5-2012 Wij zijn net terug van 10 dagen sultan gardens en vonden het zeker de moeite waard om een goede beoordeling neer te zetten. Kamers zijn netjes,ruim en schoon en worden elke dag schoongemaakt.( wij hadden zee zicht kamer) Personeel was vriendelijk en deden werkelijk alles voor je en je merkt dat ze een beetje waardering erg op prijs stellen. Strand en koraal was super mooi en elke dag leek het wel of je weer een nieuwe vis tegen kwam! De trappen naar de zee vonden wij niet erg en er reed elke 10 min ook de taftaf(busje). Animatie team was ook goed en gezellig! Kortom een fijne vakantie gehad en met tegenzin terug naar nederland gegaan!!
Taxi naar verschillende markten zijn goed geregeld via het hotel voor weinig geld.

"Fantastisch hotel"
j. deen
30-4-2012 Heerlijke week gehad op dit resort. Mooie kamer, mooi strand, prachtige zwembaden waarvan 2 verwarmd, eten zeer goed, iedere ochtend, middag en avond weer ruim voldoende keus. Personeel ontzettend vriendelijk en behulpzaam, hierdoor een heel relaxte sfeer in het hotel. We zijn 1 week geweest maar het voelde als een lange relaxte zomervakantie. Ik kom hier zeker weten terug!

"Mooi hotel slecht eten"
jcmknuppe
8-5-2012 Hotel sultan Garden Resort is een mooi en goed gelegen hotel. met prachtige tuinen, mooie grote zwembaden, mooi strand en rif. Het grote minpunt van dit hotel is echt het eten.Het is erg eentonig nauwelijks internationaal niet warm en erg spicy.

met vrienden, Apr. 2012
"Zeer goede prijs kwaliteitsverhouding"
Teatini
14-4-2012 Zoals al door velen beschreven is dit Hotel zonder meer goed. Ik denk vandaag nog aan hetgeen er niet OK is maar kan enkel zeggen dat de kamers wat verouderd zijn, Het personeel is uitermate vriendelijk, Chef Khaled doet iedere dag zijn best om in het hoofdrestaurant te zorgen voor voldoende gevarieerde maaltijden, verwacht geen sterren keuken maar toch typisch lekker goed afgekruide gerechten. Een aanrader geen 5 sterren maar een zeer goede 4 sterren locatie, kom hier zeker nog terug.

met een groep, Mrt. 2012
"Niet voor herhaling vatbaar"
Hetty an Honk
18-3-2012 De vele trappen waren bekend en zijn niet nodig ivm de taf taf. Kamer was ruim en netjes. Een gezellig animatieteam wat de hele dag hard werkt om het de gasten naar de zin te maken. Als je aan komt lopen richting strand wordt je handdoek al aangenomen en je strandbed richting zon gezet. Tot zover geen klachten. Maar na 9x Egypte durf ik wel te stellen dat het eten ronduit slecht is. De lunch aan het strand is koud. Bij het ontbijt is er weinig keuze aan beleg op brood. Als je niet oppast is je ei nog rauw. Ook 's avonds weinig keus en goed opletten want met regelmaat is de kip/vis nog rauw. Het vlees is taai. Wij konden met moeite onze avondmaaltijd bij elkaar scharrelen.
Het Italiaans restaurant is wel zeker de moeite waard. Wij komen zeker niet terug.

met partner, Mrt. 2012
"Voor de 4e maal nog steeds top"
Hugo
21-3-2012 Voor het 4e achtereenvolgende jaar in maart een week naar Sultan Gardens. En voor de 4e keer dik tevreden. Kregen als we dat wilden zelfs een grotere kamer aangeboden. Eten ruim voldoende keus, voor ieder wat wils. Goede bedden, prima service. En dit keer ook praktisch geen Russen, en die er waren veroorzaakten geen overlast. Jammer dat Capucinno niet in de all-inclusive zit.

met vrienden, Feb. 2012
"Prima hotel"
Wim , Marianne, Ben...
26-2-2012 Wij zijn net terug uit dit geweldige hotel. Heerlijk weer gehad. De eerste 2 avonden was het wel fris. Dus vestje aan. Het eten was prima. Elke dag wat anders en lekker warm. Ontbijt zeer goed.
Kamers werden goed schoongemaakt. Prachtige tuin .Wij hadden een kamer met uitzicht op zee en het Tiran gebergte. Erg mooi dus. Op het strand stonden elke ochtend de bedjes klaar en werden de drankjes elke keer door de ober gebracht. Wat een verwennerij. Met of zonder fooi, ze blijven lopen voor je en zijn heel vriendelijk. De mensen van het animatieteam zij erg leuk. Er is van alles te doen. Kortom wij hebben een geweldige vakantie gehad en gaan volgend jaar weer terug.

met partner, Feb. 2012
"Een geweldige resort een echte aanrader"
Frank en Hanneke
1-3-2012 wij zijn net terug van dit super resort. we zijn vaker in Egypte geweest maar dit slaat alles. Een geweldige servic. niets is teveel. Terwijl ik een moeilijke eter ben was er meer dan voldoende variatie en voor iedereen meer dan voldoende keuze. Iederedag een ander thema. Uitstekende bedden en echt schoone kamers. Niet zeuren over het feit dat in de badkamer ergens een stukje kit ontbreekt. Onzin. dit hotel is geen vijf maar een ze sterren waard. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. kom je aanhet strand of zwembad, met haal meteen een paar bedjes een parasol, een tafeltje en een asbak voor je op die plaats waar je wilt liggen. de man aan het strand komt ieder kwartiertje langs wat je wilt drinken. je wordt zo verwend,met of zonder fooi, niet normaal terwijl wij vaker in Egypte zijn geweest slaat dit werkelijk alles. Geweldige bedden, boxsprings en iedere dag schone bedden en handdoeken.