Hotel Sharm Plaza***** in Sharm el Sheikh Egypte beoordelingen 7.5 | Zoover

uitzicht vanaf het strandgedeelte

Beoordelingen Hotel Sharm Plaza*****

Pacha Bay, 140, Sharm el Sheikh
Hotel Sharm Plaza scoort een 7,5 uit 10, op basis van 242 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sharm Plaza*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sharm Plaza***** in Sharm el Sheikh, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 103 vakantiefoto's van Hotel Sharm Plaza***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Sharm Plaza***** met andere accommodaties in Sharm el Sheikh.

241 beoordelingen over Sharm Plaza*****

6,6
5,6
6,7
met oudere kinderen, Apr. 2012
"Super vakantie gehad"
i.wessels
29-4-2012 Wij, mijn volwassen dochter en ik hebben een hele fijne vakantie gehad. Alles was schoon, de mensen erg vriendelijk en behulpzaam, helemaal niet opdringerig. Je kan er heerlijk zwemmem (5 zwembaden) en een klein stukje van zee waar het heel mooi is om te snorkelen. Het eten is erg lekker, je hebt genoeg keuze om te kiezen welk restaurent, er zijn er 5. Al met al helemaal top en zeker voor herhaling vatbaar.

met partner, Jan. 2012
"Mooi hotel met prachtig rif"
irene
29-1-2012 wij zijn net weer terug van een weekje winterzon en hebben weer genoten
het hotel is prachtig, de indeling ook(wel veel trappen niet voor mensen die minder goed ter been zijn). Jammer was dat we twee losstaande bedden hadden (2X140!) maar waar hebben we het over.
De ligging is fantastisch zo aan het rif, wat het eigenlijk bijna overbodig maakt om nog ergens anders, bv. per boot, te gaan snorkelen.
Het eten vonden wij wel wat minder dan wat wij gewend waren van een aantal vakanties in hotel albatros moderna ook in sharm el sheikh

"Slecht!!!!!!!"
fs
27-7-2011 Ooit was het misschien goed. Het hotel bied niets zoals het in de reisgidsen aangegeven staat. Strandbedden defect. Eten: oud brood, koud eten, geen variatie.
Onbijt smerige jus 0'range's, geen borden aanwezig, vuile tafels vol met etens resten.

met jonge kinderen, Jan. 2011
"Mooi, kindvriendelijk resort met eigen rif."
N.sluijter
12-1-2011 Mooi resort met zeer vriendelijk personeel. Kamers waren schoon, zwembaden werden goed schoon gehouden. Eten was gevarieerd en alles werd netjes gewassen met fleswater. Veel mensen zeuren maar je bent wel in Egypte! Apoart kinderbuffet.Keukenpersoneel droeg altijd handschoenen.
Koraalrif was schiterend.
Mooi onderhouden tuinen.
De temperatuur van de zee en de lucht was heerlijk, voor januari.

met partner, Dec. 2010
"Nooit weer"
rverbist
16-12-2010 het ontvangst was waardeloos, geen info, alleen een plattegrondje in een envelopje gestopt
het eten was gewoon waardeloos en koud.wat warm moest zijn ook al kwam het net de keukenuit.
glazen om uit te drinken werden slecht gewassen met vies water en op houten planken nat gezet op zn kop, lekker bacterievol zodat iedereen maagklachten krijgt.
geen sfeer, geen enkele animatie.
geen inlichtingen betreffende de haai of andere zaken.
het beaty massage was vuil , vies en oud.

met partner, Nov. 2010
"Geweldige resort op een geweldige locatie"
Siem&Git
28-11-2010 Net terug van een weekje Sharm Plaza. Resort met mooi aangelegde tuinen. Schitterende mooie grote kamer met zeezicht. Bediening en service was vriendelijk en goed,na een fooitje doen ze alles voor je. Mooi aangelegd strand met een prachtig rif om te snorkelen,alsof je in een aquarium zwom zoveel kleurrijke vissen om je heen in glashelder water.
Eten was niet bijzonder,maar in specialiteiten restaurants goed te doen zonder bijbetaling. Drank en water in overvloed!
Voor mensen die slecht ter been zijn is deze locatie af te raden vanwege de vele traptreden die er te lopen zijn.

met partner, Nov. 2010
"Nooit meer dit hotel"
Gert
3-12-2010 hadden geboekt voor sharm resort,eerste indruk van de kamer was precies gevangenis,zonder raam,na 2 dagen kamer met terras gekregen,dit was eerst niet voorzien.Het eten gewoon geen variatie,ontbijt zeer zwak,vuile tafels,bij de chinese afdeling was het in orde,s'middags hamburgers of hotdogs.Drank voldoende,maar bij abdu aan het strand,frisdrankenmachine defect,waterkoelers geplaatst met als gevolg dat de elektriciteit dit niet aankon,waardoor het bier ook niet meer fris kon geschonken worden.De strandjongens doen gewoon schitterend hun job,ten overstaan van hetgeen zij op een maand verdienen.Dit hotel is zeker geen 5 sterren waardig,zou eerder zeggen max 3 sterren,naar onze mening is het hotel te groot aan het worden,waardoor de kwaliteit niet meer kan gerealiseerd worden.Wel inderdaad positief is het feit dat de ligging met een eigen strandrif gewoon schitterend is wat dan toch een beetje het eten vergeet en waarbij de zon het grote deel van de vakantie goed is,dit hotel niet meer.

met partner, Okt. 2010
"Nooit meer"
clara custermans
5-12-2010 we hebben nu zoveel betaalt en het was het echt niet waardt veiligheid trekt op niks.ik was echt blij toen ik thuis was we hebben ook diaree gehad.de rodezee was wel mooi maar de kamers en het eten was echt niet wat we hadden verwacht voor dat geld had je ergens anders beter gehad.onze trip naar kairo was wel fijn maar mocht toch een veiligere bus zijn.en de zwembaden bleven maar vuil het vuil zag je zo aan de tegels hangen.

met partner, Sept. 2010
"Prima Hotel wel veel trappen."
De Jong
25-9-2010 Voor kinderen geen echt strand heerlijk om te snorkelen direct aan het hotel duizenden vissen heel mooi goede verzorging wel veel buikloop. Russen Duitsers en Engelsen geen Hollanders maar die zie ik genoeg buiten mijn vakantie!

met partner, Apr. 2010
"Mooie ligging met super snorkelmogelijkheden!"
marianne
20-5-2010 Mooi hotel met een super ligging, je hebt hier ontzettend veel mogelijkheden wat betreft snorkelen, je kunt naar links en naar rechts en aan beide kanten is het rif mooi met veel variatie. We zagen er meerdere Napoleonlipvissen, waaronder een hele grote, hij woog zeker 190kg. Ook zagen we manta's en een adelaarsrog. We gaan zeker naar deze kust terug. Het eten was prima en de bediening was vriendelijk. De kamers netjes en schoon.Het strand is wat smal maar verder prima.