Tips over Hotel Sea Magic***** in Sharm el Sheikh | Zoover

Shark's Bay, 08029, Sharm el Sheikh

17 tips van Sea Magic*****

22-4-2012
Yvette

Tip: Ga ontbijten en lunchen bij het restaurant aan het zwembad. Erg leuk personeel die je elke ochtend en middag weer herkennen! (Wees wel op tijd, er kan namelijk een rij staan en in de hete zon wachten is geen pretje)
Geef de schoonmakers wat fooi, ze werken zo hard en je krijgt er een mooie opgeruimde en schone kamer voor terug. En een leuke creatie op je bed! En ga zeker snorkelen in de zee!!

11-3-2012
luc

Bezoek zeker ook naama bay leuk shoppen, lekker uit eten, een heerlijk terras bezoeken en dat allemaal op 5 minuten taxiën vanaf het hotel

27-2-2012
Alfred Jager

Geef het personeel daar af en toe fooi. Ze verdienen het en voor jou wordt de vakantie dan echt NOG leuker!

23-2-2012
Anna_pross

Koop geen parfum in Naama bay. De geur vervliegt binnen 3 uur, waarschijnlijk te veel aangelengd met olie.. Het hotel heeft ook een parfum winkeltje en die vertrouw ik meer. Maar het blijft een gok.

Snorkelsetjes kosten 5 euro per dag, flippers ook. Kwaliteit hiervan is oud en niet geweldig. Koop gewoon zelf wat in NL en neem dit mee.

23-2-2012
Anna

Boek een kamer bij het strand. Vraag een kamer in de 7000- reeks en dan met een balkon. Wij hadden kamer 7011.
Safari 4 in 1 is erg leuk om te doen. Op 1 dag ga je kameel rijden, snorkelen, bedoeinen bezoeken en de woestijn verkennen.

21-2-2012
Loek Dirkx

Niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Van het hoofdgebouw tot het strand zijn bijna 200 traptreden

18-2-2012
P.michielsen

Receptie vragen als er behoefte zijn voor speciale wensen

18-2-2012
k_koster3

Ga de 4 in 1 jeep safarie doen was erg leuk

16-2-2012
J.Barink

Kijk uit als je spullen in de kluis opbergt, wij waren een telefoon kwijt bij de receptie werd geen actie ondernomen toen we na drie dagen nog eens hebben gemeld bij de house keeping dat onze telefoon echt van de kamer was verdwenen kwam de security in actie, wat bleek in de deur van de kluis zit een holte waar precies een telefoon in past. Ze pakten hem er zo uit het blijkt regelmatig voor te komen. Wij dus vier dagen in de rats gezeten, telefoon geblokkeer politie aangifte gedaan etc...

6-2-2012
freddy

ga savonds eens naar namabay de nieuwe stad zeer gezellig

Meld misbruik
Is het de eerste keer dat je een tip geeft? Let dan even op de regels voor het plaatsen van tips!
Log in met Facebook

Plaats ook een tip