Aparthotel Rosetta Hills*** in Sharm el Sheikh Egypte beoordelingen 8.3 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 8.319 bezoekers online
Home > Egypte > Sharm el Sheikh > Aparthotel Rosetta Hills***

Beoordelingen Aparthotel Rosetta Hills***

10 februari 2012

Aparthotel Rosetta Hills scoort een 8,3 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Rosetta Hills***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Rosetta Hills*** in Sharm el Sheikh, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Aparthotel Rosetta Hills*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Aparthotel Rosetta Hills*** met andere accommodaties in Sharm el Sheikh.

4 beoordelingen over Rosetta Hills***

Els
13-2-2005 Prima appartementen. Goede service. Eten goed verzorgd. Op loopafstand van strand en boulevard. Prima verblijf gehad.

Jacqueline
20-10-2004 Werkelijk een heel goed hotel, het personeel vloog echt voor ons. Goede prijs kwaliteit verhouding. We gaan hier zeker nog eens naar terug!

Marsha
28-9-2004 Wij zijn hier in maart dit jaar geweest en is een super acco. Zeker een aanrader voor allerlei doelgroepen! Eten was alleen best eentonig iedere dag, maar wel voldoende keus. Na'ama Bay heeft een heel erg leuk toeristisch centrum. Ga hier zeker nog wel eens terug.

Claudia
13-8-2004 Dit hotel/appartementen complex is echt ontzettend luxe. Er zijn meerdere zwembaden, allemaal met een bar in het water. Tevens zijn de kamers erg ruim en mooi en netjes ingericht. Elke morgen/middag wordt de kamer erg goed schoongemaakt. Restaurant erg goed verzorgt en veel keuze. Dit complex heeft ons zeer goed bevallen en al helemaal in tegenstelling tot de prijs. Ik denk over 5 jaar als sharm el sheick nog toeristischer is dat ze voor dit hotel zeker het dubbele vragen!