Hotel Reef Oasis Blue Bay***** in Sharm el Sheikh Egypte beoordelingen 8.7 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 7.985 bezoekers online
Home > Egypte > Sharm el Sheikh > Hotel Reef Oasis Blue Bay*****

Beoordelingen Hotel Reef Oasis Blue Bay*****

10 februari 2012

MAIN POOL

Hotel Reef Oasis Blue Bay scoort een 8,7 uit 10, op basis van 670 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Reef Oasis Blue Bay*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Reef Oasis Blue Bay***** in Sharm el Sheikh, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 626 vakantiefoto's van Hotel Reef Oasis Blue Bay***** vinden. Je kunt 4 video's van Hotel Reef Oasis Blue Bay***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Reef Oasis Blue Bay***** met andere accommodaties in Sharm el Sheikh.

634 beoordelingen over Reef Oasis Blue Bay*****

met vrienden, Jan. 2012
Wij voelden ons de koning te rijk!
Familie Konings
11-1-2012 De service kan gewoon niet beter. Al het personeel is super vriendelijk. Een fooi geven waarderen ze enorm maar is echt niet altijd noodzakelijk! Het rif voor het hotel is erg mooi! Grote diversiteit aan vissen! Wat betreft t weer in Januari is t goed te doen! 2 dagen een windje gehad waardoor het op het strand wel wat koud werd. Eten is heel divers, Al dente en the fishermen's is erg lekker, al la carte maar wel all - in. Wij hadden VIP, speciaal hiervoor gekozen aangezien wij bij terugreis pas om 22.30 vlogen. Bij de VIP zit ook een late Check-out. Wij hebben dus tot 18.00 uur de kamer gehad! Erg prettig. Om de dag koekjes en frisdrank op de kamer en elke ochtend ontbijten bij de Fishermen's, elke ochtend geperst sinaasappelsap. Het was verder wel rustig op het resort. Wij zaten helemaal op het begin van het resort. (7000 nummes) maar er kwam om de 10 minuten een busje die je overal op het resort heen bracht. De liften naar het strand zijn super! Wij komer hier zeker terug!

Absoluut goed hotelmet een prima service.
Den Haan
18-12-2011 Zeer welwillende mensen met een fantastische inzet om het de gast naar de zin te maken. Schoon, en maaltijden uitstekend!

met oudere kinderen
Zeer tevreden
heijnen
2-12-2011 Hallo, wij waren hier 8 dagen, mooi resort, goed eten, mooie kamer, zeer vriendelijk personeel en alles tot in de puntjes verzorgd, een vip pasje zorg ook nog voor een extra luxe qua eten en drinken, iets wat wij niet als nodig hebben geacht.

Helemaal geweldig
Annette
25-12-2011 's Morgens zat ik al rond 06.30 op het terras bij de Pub met croissantjes en een cappuccino. Rond 7.45 uur ontbijten in "Seabreeze", ons favoriete restaurant, ook voor de lunch. Het uitzicht en de bediening is helemaal top. We aten er altijd rond dezelfde tijd, dus bij binnenkomst stond de drank al klaar, incl. ijsemmertje voor het water. Voor mijn man werd direct een biertje getapt. In Bayview aten we altijd buiten. In de eerste plaats omdat we roken, maar ook omdat er daar meer sfeer is. Het terras loopt rond en oogt daarom wat meer intiem. De meest dramatische plek in het restaurant is direct rechts naast de ingang. Ëén grote TL-buis ruimte. Dat er daar mensen gaan zitten!? Ongelooflijk! Het eten was geweldig.Heel veel Aziatische gerechten. De soep was top! Veel "Spicy Thai/Chinees-style". Geweldig! Er was zelfs een Bisque van garnalen. In de 9 keer dat we geweest zijn, heb ik nog nooit verhalen gehoord van mensen die ziek zijn geworden. 20 maart gaan we voor de 10e keer.

Leuke wintervakantie
roel_verschooten
13-12-2011 Wij hadden in dit hotel een leuke vakantie achter de rug. Het onthaal was prima, we kregen meteen een verse fruitsap aangeboden bij de check-in. De kamer was ruim en de bedden waren ook uitstekend. Wij hadden met VIP geboekt en hadden daarom een apart restaurant voor het ontbijt en de lunch. Dit was aangenaam, maar voor ons niet echt noodzakelijk, gezien er meer keuze was in het hoofdrestaurant. Toch is er weinig variatie in het eten. Het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Er zijn voldoende ligbedden, zowel aan de zwembaden als aan het strand. De animatie 's avonds vonden wij een beetje amateuristisch, wij vertoefden meestal in één van de vele bars. Het enige echte minpunt was de 'vergassing'van de muggen en vliegen, wat gebeurde op 17 uur 's avonds. Ze reden dan rond met een wagentje tussen de gebouwen dat een verschrikkelijke rook verspreid, zelfs het personeel kreeg het lasig en de toeristen werden mee verdelgd!

Voor ons nooit meer
diana van andel
13-11-2011 t is wel een goed resort,mooie plek voor duiken en snorkelen,goede kamers,alleen de hygiene is bar en bar slecht,bestek wordt hergebruikt als het op tafel gelegen heeft,plastic bekers versleten en onhygienisch,toiletten worden maar 1x per dag schoongemaakt,het personeel is uiterst vriendelijk hoor,maar iedere gast krijgt te maken met darmproblemen,er is zelfs een shop speciaal voor diarreepillen en ze zijn erg duur 15 euro voor 2 strippen,weinig variatie in het eten,

alleenreizend
Te groot hotelcomplex
jean paul Drieghe
12-11-2011 hotel valt wel mee, maar ik vond het complex te groot, afstand kamer-strand of receptie is ver, eten ok en ik ben kieskeuring, dus zal het wel goed zijn, (de roomijs 's avonds bij het dessertbuffet is heel lekker), vriendelijk personeel, mooie fitness, mooi aangelegde tuinen tussen de verschillende bungalows, water zwembaden is ijskoud, gelukking is er 1 verwarmd, beter om in zee te zwemmen, omgeving hotel is overal in gang zijnde bouwwerven, hotel is goed voor een zonnevakantie in all inclusive, mocht ik nog eens naar S el S gaan zou ik toch een ander hotel uitproberen

Weer heerlijke 'uitrust vakantie'
Alex Rodi
22-11-2011 Voor de tweede keer in 2 jaar een heerlijke vakantie gehad in dit uitmuntende hotel Reef Oasis Blue Bay. Lekker ontspannen, prima en gevarieerd eten, vriendelijke bediening (sommige jongens hebben de gave om ons uit de duizenden toeristen die ze ontvangen te herkennen na de eerste keer - knap). We hadden een kamer 'de luxe aan de relax pool' wat toegang geeft tot een knusse ontbijtzaal met nog meer variatie. Lekkere temperatuur in november. Echt 12 verwendagen. Minpuntjes zijn dat ze toestaan dat mensen hun handdoekje als 's ochtends om 6 uur op de ligbedjes leggen; echt Nederlands... Ook het geklaag wat we lezen over niet goede eten en onvriendelijke bediening. Echt onzin. Als je zelf niet aardig tegen ze bent en thuis niet zoveel gewend bent, dan kun je ook geen vriendelijkheid en wonderen verwachten. Blijft een heerlijke plek om eens lekker te relaxen....

met partner, Nov. 2011
Enorm goed en superslecht bijeen
De Saeger Luc
14-11-2011 Dit hotel is prachtig gelegen, heel goed onderhouden maar ... het eten is eenzijdig, en neen het is niet de eerste maal in Egypte. Een voorbeeld, het is de eerste maal dat er 's morgens geen verse platte kaas of yogurt is, wat we nog nooit voorhadden in Egypte.
Service? Hangt af van de ober die je bedient.

met vrienden, Nov. 2011
Mooi resort en goede snorkel plek.
marian
12-11-2011 Net terug van dit resort, het resort is goed onderhouden en heeft vriendelijk personeel die je graag helpt. De kamers zijn goed met goede bedden en een prima douche gelegenheid. Het eten vond ik op het ontbijt na niet erg goed, vaak veel van hetzelfde en vaak lauw of zelfs koud. We hebben hier wat van gezegd waardoor het 1 avond goed ging maar daarna weer mis. Het resort was erg vol met mensen waardoor vaak alles op ging in de massa , om maar te zwijgen over de mensen die volle borden scheppen en dan de helft laten staan. Ook de Russen zijn hier veel aanwezig en zijn zeer asociaal , het reserveren van bedjes begint volgens het personeel al om 7 uur in de ochtend,sommige mensen zetten hier in hun vakantie zelfs de wekker voor!!! Nu mij niet gezien wat een gekte zeg!!! Het animatie team stelt zeer weinig voor en is vaak teleurstellend.

zakelijk (1)
met een groep (7)