Hotel Radisson Blu Resort Sharm El Sheikh**** in Sharm el Sheikh Egypte beoordelingen 8.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Radisson Blu Resort Sharm El Sheikh****

26 mei 2012

Hotel Radisson Blu Resort Sharm El Sheikh**** Sharm el Sheikh

Beoordelingen Hotel Radisson Blu Resort Sharm El Sheikh****

P.O.Box 180 Nabq, Sharm el Sheikh
Hotel Radisson Blu Resort Sharm El Sheikh scoort een 8,2 uit 10, op basis van 55 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Radisson Blu Resort Sharm El Sheikh****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Radisson Blu Resort Sharm El Sheikh**** in Sharm el Sheikh, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 63 vakantiefoto's van Hotel Radisson Blu Resort Sharm El Sheikh**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Radisson Blu Resort Sharm El Sheikh**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Radisson Blu Resort Sharm El Sheikh**** met andere accommodaties in Sharm el Sheikh.

1 2 3 4 5 volgende

44 beoordelingen over Radisson Blu Resort Sharm El Sheikh****

met partner, Dec. 2011
"Eenmalig"
Saskia
26-12-2011 Harde muziek van 07.00 tot 22.00 uur en niet zulk best eten. Bediening vriendelijk en fijn strand/zwembad (niet verwarmd). Kortom: best leuk maar eenmalig

met oudere kinderen, Dec. 2011
"Ahum, 5 sterren ???"
imeldabaens
7-1-2012 We kunnen het vergelijk niet maken hoe het er aan toe ging in Juli. Maar naar horen zeggen van anderen die er in de zomer zijn geweest en er nu voor de tweede maal terug waren, was alles op een half jaar tijd er hard op achteruit gegaan. We kunnen deze mening enkel delen. Om te beginnen zou onze kamer bij aankomst gekuist zijn .. jawadde. Ik ben met een vochtig doekje over de vloer gegaan en deze was allesbehalve zuiver. We hebben 2 weken lang een stoffige kamer gehad (heb dan maar zelf het stof afgenomen). Ook het restaurant kon een goede vloerschrobbeurt gebruiken.
Als je voor een all-inclusive betaalt, vind ik niet dat ze je aan de bar van het zwembad een flesje water moeten laten betalen ... (maak je hier geen gebruik van, kan je van een grote bidon nemen). Bij de themabuffetten ontbrak het ons dikwijls aan het thema ... Buffetten waren dikwijls hetzelfde.
Restaurantpersoneel was vriendelijk, die van de bar niet. Positief : mooie tuin, eten smaakvol. Nog terug gaan ? Neen

met partner, Nov. 2011
"Goed hotel, saai, goed eten, vriendelijk personeel"
Frank en Diane
24-11-2011 Het personeel is heel vriendelijk, maar het hotel is op zich heel saai, geen animatie in de avonduren wat wel in de brochure staat alleen in de ochtend bij de zee werden wat gym oefeningen gedaan en voetbal gespeeld. Niks te doen in de lobby. Heel veel Russen, Polen (90%) verder wat Italianen en Engelse. En het lijkt of ze overal geld voor willen hebben. Wordt er een keer iets georganiseerd (bbq met gratis drinken) dan moet je 19 euro per persoon betalen voor drinken en eten wat normaal gratis is in een 5 sterren All Inclusive hotel.

met partner, Nov. 2011
"Redelijke middenklasser"
Gabe
16-11-2011 Voor: mooie tuin met groot zwembad, laagbouw en ruime kamers, mooi huisrif, 2 goede a la carte rest. Handdoekje vroeg leggen niet nodig voldoende plaatsen. Gratis Wi-Fi bij de receptie. Winkels buiten het hotel.
Tegen: grote zwembad niet verwarmbaar, in de winter te koud, fles water op de kamer moet betaald worden, veel Russen en locale gasten die met kleding zwemmen. Personeel te amicaal.
Conclusie: Een middenklasse hotel die je moet kiezen als de prijs je aanstaat. Er zijn officieel 4 a la carte rest maar in de praktijk zijn er 2 open waarvoor je normale prijzen betaald, all incl gasten krijgen 25% korting op de rekening. Drankjes zijn daar wel all incl. behalve drinkwater voor op de kamer. Neem gepaste afstand van het personeel ander loop je de hele dag handen te schudden. vragen stellen mag.

met oudere kinderen, Nov. 2011
"Leuk hotel om tot rust te komen"
Manon
21-11-2011 Het hotel is ruim opgezet met een mooie tuin. De kamers zijn ruim en schoon. Hier en daar wat achterstallig onderhoud. Het hotel zat tijdens onze vakantie vol met Russen. Het eten is goed, niet erg bijzonder.

met partner, Feb. 2011
"Heel goed meegevallen !"
Rita en Vic
4-3-2011 Eerste maal in dit hotel. Eerst de kritieken gelezen vooraleer we geboekt hebben. Enkele zaken zijn voorbijgestreefd : het bier was overal lekker fris en nergens moesten we een bonnetje tekenen. Personeel heel vriendelijk en niet uit op fooien (maar wel heel dankbaar als je toch gaf); kamers ruim en proper. Spijtig geen verwarmd zwemdok. Eten : voor elk wat wils. Men moet niet zeggen dat er weinig variatie is want thuis eet je ook niet in één zelfde maaltijd vis, vlees, kip, eend, steak, pizza, frit, puree, rijst, spagetti, enz. Wij waren in elk geval tevreden over gans de lijn.

met partner, Dec. 2010
"Voor herhaling vatbaar"
Gerard
8-1-2011 1e maal naar Egypte indruk is perfect ideale ligging,mooie kamers,aan strand,zeer riant met palmen en stromend water en groot zwembad ,personeel behulpzaam,Zeer goed weer 25 graden is ideaal voor 1e week januari.
Buffet is redelijk soms smakeloos net zo als het lauwe smakeloze bier.Op kamer is een minibar die werd ook aangevuld met bier en frisdrank a 5 EUR per blikje.Daar kwam ik achteraf na de rekening achter.Buiten hotel is een klein winkelcentrum het winkelpersoneel geeft je geen kans om te kijken ze stormen direct op je af.Dit waren wat negatieve punten maar in algemeen positief.

met partner, 2010
"Heerlijk resort"
Peter en Marja
28-11-2010 Wij zijn van 09 t/m 19 nov. 2010 hier geweest, mooi resort, vriendelijk en behulpzaam personeel, lekker eten (voor elk wat wils) en een zeer mooie tuin en niet te vergeten.......een heerlijke temperatuur (rond de 30 gr.)
Zeker een aanrader ook gezien de prijs!!!

Peter en Marja

met partner, Mei 2010
"Geweldig!"
Carola
28-5-2010 Wat een mooi resort met een prachtig huisrif, Heerlijk privestrand met een barretje, erg leuk personeel, en we werden echt als koning en koningin behandeld!! ook de Service was erg goed, ze vlogen voor je.. Alles word voor je gedaan.. Wij willen zeker nog eens terug naar dit resort we hebben er 11 dagen lang van genoten!!!

Wij zeggen: het is zeker een aanrader!!

met vrienden, Mei 2010
"Geweldige vakantie!"
Dennie
21-7-2010 Inmiddels al voor de 3e x naar dit hotel geweest. Het blijft een onwijs mooi hotel met een super mooie tuin! Personeel nog altijd even vriendelijk en de service is nog beter geworden! De kamers zijn ruim en worden elke dag goed schoongemaakt. Een heel mooi huisrif waar genoeg te zien is. Een echte aanrader!

1 2 3 4 5 volgende