Hotel Iberotel Palace***** in Sharm el Sheikh Egypte beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Iberotel Palace*****

26 mei 2012

vanuit de receptie kijk je zo over zwembad naar de zee

Beoordelingen Hotel Iberotel Palace*****

Sharm el Maya Bay, South Sinai, 31793, Sharm el Sheikh
Hotel Iberotel Palace scoort een 9,0 uit 10, op basis van 161 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Iberotel Palace*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Iberotel Palace***** in Sharm el Sheikh, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 71 vakantiefoto's van Hotel Iberotel Palace***** vinden. Je kunt 4 video's van Hotel Iberotel Palace***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Iberotel Palace***** met andere accommodaties in Sharm el Sheikh.

155 beoordelingen over Iberotel Palace*****

met partner, Apr. 2012
"Super"
Dany
9-5-2012 Beste hotel dat wij tot op heden bezocht hebben in Egypte. Mooie ligging, propere kamers, lekker eten en een uitstekende service! Youssef van het het animatieteam is gewoon de max!

met partner, Mrt. 2012
"Gewoonweg supper hotel"
hubert en josiane
2-4-2012 Een echte aanrader zijn net terug zeer goed hotel heel vriendelijk personeel alles tiptop in orde

met partner, 2012
"Wij wisten reeds dat het goed was"
Buysse Hubeert
15-2-2012 Wij zijn pas terug van een 24daags veblijf in Iberotel Verleden jar reeds hadden wij lovende commentaren gegeven op dit hotel en ditjaar werden wij wij andermaal niet met negatieve feiten geconfronteerd.Er waren wel méér Russen dan vorig jaar maar zij zorgden echt niet voor problemen.Toen wij de directie daarover aanspraken meldden zij dat lastige gasten onmiddellijk verwijderd worden uit het hotel. Het eten was iets minder dan verleden jaar maar toch waren wij zeer teveden Pijs-kwalitit......een topper.Vooral de rust en de privacy op het strand spraken ons aan

met vrienden, Nov. 2011
"Goed voor een weekje"
Fam. Meijer
7-12-2011 kamers perfekt, ligging perfekt ,personeel zeer vriendelijk maar verstaan
slecht buitenlands , hotel zeer goede indruk, Ontbijt goed maar zeker niet
5-sterren-waardig, vleeswaar en kaas goedkoop en smakeloos
vaak oud brood , Diner en Lunch minder goed,ondefinieerbaar en
vet en niet warm en veel keren hetzelfde ook niet 5 sterren-waardig
Toscana-rest. uitstekend met wel met bijbetalen ,ook al heb je All-Inclusive. eigenlijk voor alle extra moet je betalen ,je bent een lopende euro/geld machine .Toiletten bij de receptie en restaurants niet schoon echt vies , al met al een teleurstelling qua eten, echt heel jammer ,je verheugd je er toch op en neemt speciaal een 5-sterren hotel vanwege o.a. het eten !goede animatie, goede sfeer ,

met oudere kinderen, Nov. 2011
"Geweldige vakantielokatie"
bruijn237
2-12-2011 Het Iberotel is een fantastisch hotel met erg vriendelijk personeel. De grote kamers kunnen ondertussen wel een klein beetje nieuwe verf gebruiken, maar ze worden goed schoongehouden met leuke decoraties op bed en bloemen op de tafel. Als je all-exclusive geboekt heb, ontbreekt het je aan niets. Als je wilt kan je de hele dag eten en drinken, zonder vervelend bandje om je pols. Kwaliteit van het eten is perfect en in overvloed. Dagelijks een ander thema en als je wilt op zondagavond een overdadig visdiner op het strand met kaarslicht (extra kosten L.E. 370) Daarvoor krijg je, na het voorgerecht en soep een complete kreeft, gamba's zeebaars en zalm op je bord, wat bijna niemand op kan.

"Goed, maar voor één keer"
Guy en Marleen
19-9-2011 Zijn net terug van deze nacht. Prachtig resort, alles in orde voor wat hotel betreft. Zijn geen criticasters maar wat ons vooral ergerde zijn de katten op het buitenrestaurant. Dan nog enkele slimmerikken die ze eten geven en achteraf vloeken dat ze op tafel komen zitten. Ook de russen, jongens wat een onbeschofterikken. Hotelbezetting is 80% rus en dat zal je geweten hebben! Ook de Old Market valt ons insziens dik tegen, je wordt geen moment met rust gelaten, verkopers ademen gewoon in je nek en laten je geen moment met rust. We begrijpen dat die mensen moeten leven van het toerisme maar de vriendelijkheid slaat al evensnel om in arrogantie als je niets koopt my friend! Voor ons niet meer neen...

met jonge kinderen, Juni 2011
"Heerlijke vakantie gehad!"
familie jongen
22-6-2011 wij waren hier in begin Juni met onze twee zoontjes van 6 maanden en 18maanden.
Het hotel is geweldig heerlijk eten en top vriendelijk personeel. Voor mensen zoals ons met kinderwagen was alles zeer lastig te bereiken je moest altijd om het hotel heen lopen voor handdoekenservice, kids club speeltuin strand en zwembad te kunnen bereiken. Heel kindvriendelijk hotel vanaf het moment dat je geen buggy meet hebt!
Maar dit is geen reden om niet terug te gaan!

"Geweldig hotel"
annoniem
28-5-2011 vandaag thuisgekomen maar we gaan zeker weer terug
goeie service mooie kamers vriendelijk personeel
jammer dat er zo weinig touristen naar toe gaan op dit moment
er is daar niets te merken van alle onrusten
wij gaan in september zeker terug

"Goed Hotel"
Frank & Titia
24-5-2011 Goed hotel, eten wat geserveerd wordt is goed alleen de keuze mag iets meer.
Personeel perfect, hotel heeft wel een hoog 60+ gehalte 's avonds om 23.00 uur uitgestorven op het terras en begint het personeel de boel al op te ruimen.
Zijn wel weinig Nederlanders veel Duitsers en Russen.

met partner, Mei 2011
"Topper!! Lux!! Gaan ZEKER terug"
Albertine
2-6-2011 Heerlijk Lux hotel.
Fantastische service! Vriendelijk personeel!
Eten gevarieerd en goed klaargemaakt.
Ligging uitstekend. Eigen boot naar koraalrif bestuurd door AZIZ. Zeker een aanrader als je van snorkelen houdt.
Kamers zijn groot zeer schoon, badkamer compleet en schoon.
Wij gaan zeker terug!!!!